Antal Timi: "Azonnal igent mondtam neki"

Néhány hónap szerelem elég volt ahhoz, hogy Antal Timi és párja, Kiss Sándor összeköltözzenek. Amíg tavaly az egyik fesztiválon szimbolikusan mondták ki a boldogító igent, addig mostanra valóban eljegyezték egymást a fiatalok.„Majdnem 2 évvel ezelőtt a Szombat esti láz záró partiján ismerkedtünk meg. Ezután az este után elkezdtünk randizgatni és azóta tart a kapcsolatunk. Nagyon hamar, 4 hónap után össze is költöztünk, azóta együtt élünk tehát.„ – kezdte a BuliStarnak Timi. „A Szigeten van egy házasságkötő sátor, ahol a fiatal szerelmeseket adják össze. A tavalyi fesztiválon viccből feleségül is vett.” – tette hozzá boldogan az X-Faktor egykori felfedezettje.

A tréfából azonban igazi romantikus történet született, hiszen néhány nappal ezelőtt Sanyi - aki egyébként  Timi első klipjét (Ne várj) rendezte - valóban megkérte az énekesnő kezét. „Mikor elmentünk a Szigetre, akkor még semmit nem sejtettem. Bementünk egy koncertre, majd a fellépés után mondta, hogy szeretne nekem mutatni valamit. Azt hittem valami új játék lesz, amit kipróbálhatunk. Aztán odaértünk egy nagyon szép helyre, alagúttal, romantikus világítással. Láttam rajta, hogy feszeng valami miatt, így én is elkezdtem izgulni, és a végére azt sem tudtam, hogy fiú vagyok-e vagy lány.” – mesélte a tehetség az eljegyzésről. „Kártyákat adott a kezembe, amiket elolvastam. Ezeken a lapokon mindenféle volt írva a kapcsolatunkról. Az utolsó kártyán pedig ott volt a kérdés, hogy hozzá megyek-e feleségül. Sanyi utólag mondta, hogy 5-10 másodpercig csak álltam, és nem feleltem semmit. Ezután szóban is feltette a kérdést, és azonnal igent mondtam neki. Az ölelések és csókok után elsírtam magam.”

Timit arról is megkérdeztük, hogy kislányként egyáltalán álmodott-e esküvőről, vagy ő is a házasságellenes nők táborába tartozott. „Igazából gyerekként is foglalkoztam ezzel a kérdéssel. Néztem a gyönyörű fehér ruhákat, és elképzeltem az én esküvőmet. Mindig ilyen feelingről álmodtam. Kettesben, szép helyen, és magát az érzést is ilyennek képzeltem el. Reszketett kezem, lábam. Nagyon boldog vagyok.” - árulta még el a friss menyasszony.

Eredeti publikálás: BuliStar
Beszélgető partner: Nikkk