Ugrás a fő tartalomra

Antal Timi: "Azonnal igent mondtam neki"

Néhány hónap szerelem elég volt ahhoz, hogy Antal Timi és párja, Kiss Sándor összeköltözzenek. Amíg tavaly az egyik fesztiválon szimbolikusan mondták ki a boldogító igent, addig mostanra valóban eljegyezték egymást a fiatalok.„Majdnem 2 évvel ezelőtt a Szombat esti láz záró partiján ismerkedtünk meg. Ezután az este után elkezdtünk randizgatni és azóta tart a kapcsolatunk. Nagyon hamar, 4 hónap után össze is költöztünk, azóta együtt élünk tehát.„ – kezdte a BuliStarnak Timi. „A Szigeten van egy házasságkötő sátor, ahol a fiatal szerelmeseket adják össze. A tavalyi fesztiválon viccből feleségül is vett.” – tette hozzá boldogan az X-Faktor egykori felfedezettje.

A tréfából azonban igazi romantikus történet született, hiszen néhány nappal ezelőtt Sanyi - aki egyébként  Timi első klipjét (Ne várj) rendezte - valóban megkérte az énekesnő kezét. „Mikor elmentünk a Szigetre, akkor még semmit nem sejtettem. Bementünk egy koncertre, majd a fellépés után mondta, hogy szeretne nekem mutatni valamit. Azt hittem valami új játék lesz, amit kipróbálhatunk. Aztán odaértünk egy nagyon szép helyre, alagúttal, romantikus világítással. Láttam rajta, hogy feszeng valami miatt, így én is elkezdtem izgulni, és a végére azt sem tudtam, hogy fiú vagyok-e vagy lány.” – mesélte a tehetség az eljegyzésről. „Kártyákat adott a kezembe, amiket elolvastam. Ezeken a lapokon mindenféle volt írva a kapcsolatunkról. Az utolsó kártyán pedig ott volt a kérdés, hogy hozzá megyek-e feleségül. Sanyi utólag mondta, hogy 5-10 másodpercig csak álltam, és nem feleltem semmit. Ezután szóban is feltette a kérdést, és azonnal igent mondtam neki. Az ölelések és csókok után elsírtam magam.”

Timit arról is megkérdeztük, hogy kislányként egyáltalán álmodott-e esküvőről, vagy ő is a házasságellenes nők táborába tartozott. „Igazából gyerekként is foglalkoztam ezzel a kérdéssel. Néztem a gyönyörű fehér ruhákat, és elképzeltem az én esküvőmet. Mindig ilyen feelingről álmodtam. Kettesben, szép helyen, és magát az érzést is ilyennek képzeltem el. Reszketett kezem, lábam. Nagyon boldog vagyok.” - árulta még el a friss menyasszony.

Eredeti publikálás: BuliStar
Beszélgető partner: Nikkk

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Anymood: "Érzelmi alapon írunk zenét"

Bencsik Tamarát sokan a 2008-as Megasztárban ismerték meg. A dögös, tehetséges lány jelenleg az Anymood duójában állja meg helyét, ahol párjával együtt (Aydan) szolgáltatja a talpalávalót.
Mi az Anymood története? Hogyan ismerkedtetek meg egymással? 
Aydan: Mindketten ismerjük a legendás hajógyári szigetet, ahol közel 10 évig voltam rezidens. Tamara pedig nem csak a hangja, de a férfimagazinokban tett pózai miatt is népszerű. Bevallom, nekem az utóbbi kapcsán ugrott be először, hogy ki is ő. Utólag tudtam meg, hogy a művésznő már régen kifigyelt magának a pult mögül, hiszen fellépései után gyakran megjelent nálunk, és mulatott a zenéimre. Aztán az egyik oldalon írt rám először, és elmondta, hogy tetszik neki, amit képviselek. Kiderült, hogy producerkedik, és 100%-ban egyezik a zenei ízlésünk. Innentől elindultak köztünk az ötletcserék, majd megszületett az első közös számunk, mely a mai napig az egyik legkedveltebb dalunk, az OVER.

Mitől más ez a formáció, mint a többi?
Aydan: Elsősorban …

Best of 2019: A legstílusosabb női előadók

A színpadon bizonyító, minden szinten igazán jól összerakott énekesnők nem csak zenéjüknek, de külsejüknek is nagy figyelmet szentelnek. 2019-ben számomra az alábbi négy rendkívül eredeti hölgy volt a leginspirálóbb stíluskirálynő. Összeállításomban olyan fotókat hozok az énekesnőkről, amelyek nem színpadon készültek, hiszen öltözékeikre a szürke hétköznapokon és az egyéb szereplésekkor is gondosan odafigyelnek.
Nagyváradi Nelli  (Dal ajánló: ÉNB Karola - Ideje megbocsájtani)
2017 és 2018 után most sem tudom kihagyni a Best of listáról Nagyváradi Nellit, aki még mindig borzasztó rafináltan keveri az extravagáns és a nőies vonalat. Ez a nő egyszerűen nem ismeri az unalmas összeállítás fogalmát, bármelyik stílusba kóstol is bele, hihetetlenül tüzes kis inspiráció. A NOA énekstúdió tanárnénije az év során különösen sokszor bújt a VDR szettjeibe, nem csoda, hiszen ezeket a ruhákat szinte kivétel nélkül ráöltötték.

Péterfy Bori (Dal ajánló: Hősök feat. Péterfy Bori – Te vagy a veszély)
Bori v…

Itt egy újabb szép nóta Tkyd és a Hősök tálalásában

Aktívan indítja az új évtizedet Tkyd. Az előadó január 8-án jelentette meg legutóbbi klipjét Kövek a zsebben címmel, ám máris itt van egy újabb közreműködés tőle. A rapper ismét a Hősök srácaival alkotott közösen és az eredmény Ugyanúgy, mint a Próbáld meg, Lassul a gép, Bevesszük a várost, az Ikonok, vagy éppena Ha én lennék a főnök szerzemények esetében is, finom kis minőség lett. Életszagú tartalom, bőröd alá kúszó dallamvilág, hatalmas flow. Indíts el a videót nyomban!
Zene: Mr. JoeKer. Szöveg: Eckü, Tkyd, Mentha Kamera: Ozsváth Gergely, Plank Csaba.
Vágás és utómunka: Elyazgi Dénes
szerző: nikiahatos