Ugrás a fő tartalomra

Győztes dallal tér vissza Király L. Norbi!


Király L. Norbi arca sokaknak a 2010-es X-faktorból lehet ismerős, aki a műsor egyik legkülönlegesebb figurájaként nyerte meg magának a közönséget. Az énekes az elmúlt időszakban stílust váltott, hiszen a Feeling Music formációval az elektronikus zene világában állja meg helyét. Most pedig megjelent Norbi legújabb önálló száma, A Győztes előre néz címmel.

A dalt Pacsai Márkkal közösen alkották, akivel egy véletlen folytán ismerkedtek meg még a nyáron. A beszélgetés során kiderült, hogy sok mindenben egyetértenek, így közös munkára adták a fejüket. „Sok mindenben hasonló elképzeléseink, ötleteink voltak egy produktum megvalósításában, így úgy döntöttünk kipróbáljuk a gyakorlatban is.” – kezdte Király L. Norbi. 

„ A dal mondanivalója igazából már a címből is jól sejthető. Minden ember sikere azon múlik, hogy mennyire hisz önmagában, és mennyire van kitartása. A siker hullámzó, akárcsak az élet, sokszor vagyunk fent, de sokszor vagyunk lent is. Mindig tudnunk kell felállni, és újrakezdeni!” – tette még hozzá az előadó. Az énekes az utóbbi időben maga is megjárta ezeket a hullámokat, hiszen az X-Faktor után nagy sikerre tett szert, ám végül magánéletére összpontosított jobban. Most azonban újra szeretne elsősorban karrierjére koncentrálni, így hát nem véletlen, hogy A győztes előre néz szövegét ő írta. 

„Norbi egy energikus, eltökélt és felkészült előadó, aki szerintem jó szövegíró is. Ezt remekül tükrözi ez a dal, amelyhez a következő hetekben videoklipet forgatunk. Mivel a videót is én készítem majd, így már a stúdiómunkálatokkor kialakultak bennem azok a jelenetek, amelyeket szeretnék látni. Nem ez az utolsó közös munkánk, az biztos!” – árulta el Pacsai Márk, aki jelenleg olyan előadókkal dolgozik, mint Godee, Kállay-Saunders András, vagy éppen Deniz.

Beszélgető partner: Nikkk

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Anymood: "Érzelmi alapon írunk zenét"

Bencsik Tamarát sokan a 2008-as Megasztárban ismerték meg. A dögös, tehetséges lány jelenleg az Anymood duójában állja meg helyét, ahol párjával együtt (Aydan) szolgáltatja a talpalávalót.
Mi az Anymood története? Hogyan ismerkedtetek meg egymással? 
Aydan: Mindketten ismerjük a legendás hajógyári szigetet, ahol közel 10 évig voltam rezidens. Tamara pedig nem csak a hangja, de a férfimagazinokban tett pózai miatt is népszerű. Bevallom, nekem az utóbbi kapcsán ugrott be először, hogy ki is ő. Utólag tudtam meg, hogy a művésznő már régen kifigyelt magának a pult mögül, hiszen fellépései után gyakran megjelent nálunk, és mulatott a zenéimre. Aztán az egyik oldalon írt rám először, és elmondta, hogy tetszik neki, amit képviselek. Kiderült, hogy producerkedik, és 100%-ban egyezik a zenei ízlésünk. Innentől elindultak köztünk az ötletcserék, majd megszületett az első közös számunk, mely a mai napig az egyik legkedveltebb dalunk, az OVER.

Mitől más ez a formáció, mint a többi?
Aydan: Elsősorban …

Best of 2019: A legstílusosabb női előadók

A színpadon bizonyító, minden szinten igazán jól összerakott énekesnők nem csak zenéjüknek, de külsejüknek is nagy figyelmet szentelnek. 2019-ben számomra az alábbi négy rendkívül eredeti hölgy volt a leginspirálóbb stíluskirálynő. Összeállításomban olyan fotókat hozok az énekesnőkről, amelyek nem színpadon készültek, hiszen öltözékeikre a szürke hétköznapokon és az egyéb szereplésekkor is gondosan odafigyelnek.
Nagyváradi Nelli  (Dal ajánló: ÉNB Karola - Ideje megbocsájtani)
2017 és 2018 után most sem tudom kihagyni a Best of listáról Nagyváradi Nellit, aki még mindig borzasztó rafináltan keveri az extravagáns és a nőies vonalat. Ez a nő egyszerűen nem ismeri az unalmas összeállítás fogalmát, bármelyik stílusba kóstol is bele, hihetetlenül tüzes kis inspiráció. A NOA énekstúdió tanárnénije az év során különösen sokszor bújt a VDR szettjeibe, nem csoda, hiszen ezeket a ruhákat szinte kivétel nélkül ráöltötték.

Péterfy Bori (Dal ajánló: Hősök feat. Péterfy Bori – Te vagy a veszély)
Bori v…

Itt egy újabb szép nóta Tkyd és a Hősök tálalásában

Aktívan indítja az új évtizedet Tkyd. Az előadó január 8-án jelentette meg legutóbbi klipjét Kövek a zsebben címmel, ám máris itt van egy újabb közreműködés tőle. A rapper ismét a Hősök srácaival alkotott közösen és az eredmény Ugyanúgy, mint a Próbáld meg, Lassul a gép, Bevesszük a várost, az Ikonok, vagy éppena Ha én lennék a főnök szerzemények esetében is, finom kis minőség lett. Életszagú tartalom, bőröd alá kúszó dallamvilág, hatalmas flow. Indíts el a videót nyomban!
Zene: Mr. JoeKer. Szöveg: Eckü, Tkyd, Mentha Kamera: Ozsváth Gergely, Plank Csaba.
Vágás és utómunka: Elyazgi Dénes
szerző: nikiahatos