Ugrás a fő tartalomra

Janicsák Veca: "Rendkívül hízelgő volt a felkérés"


November 6.-án megjelent a Hooligans legújabb albuma, amelyen tucatnyi duettet hallhattunk, többek között a Halálos csók-ra keresztelt új szerzeményt is, amelyben Csipa partnere nem más, mint Janicsák Veca. A legnagyobb videómegosztó portálon máris 27 ezren hallgatták meg a számot, valamint a legtöbb rádió kívánságműsorában is kérhetitek a dalt.

Janicsák Veca nem tétlenkedik, hiszen folyamatosan járja a rádiókat, koncertekkel örvendezteti meg rajongóit, valamint legutóbb a kiddo új klipjében is szerepet vállalt. Legfrissebb saját számát a Könnyek az esőben jelenti, amelyet én is előszeretettel hallgatok. „Őszintén mondom, hogy még magam sem gondoltam volna, hogy ekkora siker lesz ez a dal. Lassan vetekszik a Labirintus népszerűségével! Hála Istennek bejött, hogy ezt a dalt választottuk a lemezről, mert még más opciók is voltak.” – kezdte nekünk a bombaformában lévő Veca.

Vajon mi volt az első gondolata a tehetségnek, amikor az idén „nagykorúságába lépő” Hooligans zenekar felkérte őt a fentebb említett Halálos csókra? Az énekesnő jártas a duettek világában, hiszen korábban Ákossal (Érintő), valamint Kocsis Tiborral (Ez az a perc) is énekelt közösen. „Természetesen mindig nagyon nagy öröm, amikor az embert felkérik duettezni, ugyanis nagyon sok jó énekesnő van Magyarországon, így rendkívül hízelgő volt a felkérés. Pláne, hogy olyan nagyszerű kolléganőkkel szerepelhetek egy lemezen, mint Király Linda és Wolf Kati.”

A december mindig pörgős időszak az előadók számára, éppen ezért Veca immáron csak jövőre készül újdonságokkal. „Szerencsére ilyenkor minden évben olyan sok a fellépés, hogy ezeken és a karácsonyi készülődésen kívül már nem marad másra időm. De jövőre biztosan lesz egy-két meglepetés.” – tette még hozzá.


Eredetileg publikálva: BuliStar
Beszélgető partner: Nikkk

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Anymood: "Érzelmi alapon írunk zenét"

Bencsik Tamarát sokan a 2008-as Megasztárban ismerték meg. A dögös, tehetséges lány jelenleg az Anymood duójában állja meg helyét, ahol párjával együtt (Aydan) szolgáltatja a talpalávalót.
Mi az Anymood története? Hogyan ismerkedtetek meg egymással? 
Aydan: Mindketten ismerjük a legendás hajógyári szigetet, ahol közel 10 évig voltam rezidens. Tamara pedig nem csak a hangja, de a férfimagazinokban tett pózai miatt is népszerű. Bevallom, nekem az utóbbi kapcsán ugrott be először, hogy ki is ő. Utólag tudtam meg, hogy a művésznő már régen kifigyelt magának a pult mögül, hiszen fellépései után gyakran megjelent nálunk, és mulatott a zenéimre. Aztán az egyik oldalon írt rám először, és elmondta, hogy tetszik neki, amit képviselek. Kiderült, hogy producerkedik, és 100%-ban egyezik a zenei ízlésünk. Innentől elindultak köztünk az ötletcserék, majd megszületett az első közös számunk, mely a mai napig az egyik legkedveltebb dalunk, az OVER.

Mitől más ez a formáció, mint a többi?
Aydan: Elsősorban …

Best of 2019: A legstílusosabb női előadók

A színpadon bizonyító, minden szinten igazán jól összerakott énekesnők nem csak zenéjüknek, de külsejüknek is nagy figyelmet szentelnek. 2019-ben számomra az alábbi négy rendkívül eredeti hölgy volt a leginspirálóbb stíluskirálynő. Összeállításomban olyan fotókat hozok az énekesnőkről, amelyek nem színpadon készültek, hiszen öltözékeikre a szürke hétköznapokon és az egyéb szereplésekkor is gondosan odafigyelnek.
Nagyváradi Nelli  (Dal ajánló: ÉNB Karola - Ideje megbocsájtani)
2017 és 2018 után most sem tudom kihagyni a Best of listáról Nagyváradi Nellit, aki még mindig borzasztó rafináltan keveri az extravagáns és a nőies vonalat. Ez a nő egyszerűen nem ismeri az unalmas összeállítás fogalmát, bármelyik stílusba kóstol is bele, hihetetlenül tüzes kis inspiráció. A NOA énekstúdió tanárnénije az év során különösen sokszor bújt a VDR szettjeibe, nem csoda, hiszen ezeket a ruhákat szinte kivétel nélkül ráöltötték.

Péterfy Bori (Dal ajánló: Hősök feat. Péterfy Bori – Te vagy a veszély)
Bori v…

Itt egy újabb szép nóta Tkyd és a Hősök tálalásában

Aktívan indítja az új évtizedet Tkyd. Az előadó január 8-án jelentette meg legutóbbi klipjét Kövek a zsebben címmel, ám máris itt van egy újabb közreműködés tőle. A rapper ismét a Hősök srácaival alkotott közösen és az eredmény Ugyanúgy, mint a Próbáld meg, Lassul a gép, Bevesszük a várost, az Ikonok, vagy éppena Ha én lennék a főnök szerzemények esetében is, finom kis minőség lett. Életszagú tartalom, bőröd alá kúszó dallamvilág, hatalmas flow. Indíts el a videót nyomban!
Zene: Mr. JoeKer. Szöveg: Eckü, Tkyd, Mentha Kamera: Ozsváth Gergely, Plank Csaba.
Vágás és utómunka: Elyazgi Dénes
szerző: nikiahatos