Janicsák Veca: "Rendkívül hízelgő volt a felkérés"


November 6.-án megjelent a Hooligans legújabb albuma, amelyen tucatnyi duettet hallhattunk, többek között a Halálos csók-ra keresztelt új szerzeményt is, amelyben Csipa partnere nem más, mint Janicsák Veca. A legnagyobb videómegosztó portálon máris 27 ezren hallgatták meg a számot, valamint a legtöbb rádió kívánságműsorában is kérhetitek a dalt.

Janicsák Veca nem tétlenkedik, hiszen folyamatosan járja a rádiókat, koncertekkel örvendezteti meg rajongóit, valamint legutóbb a kiddo új klipjében is szerepet vállalt. Legfrissebb saját számát a Könnyek az esőben jelenti, amelyet én is előszeretettel hallgatok. „Őszintén mondom, hogy még magam sem gondoltam volna, hogy ekkora siker lesz ez a dal. Lassan vetekszik a Labirintus népszerűségével! Hála Istennek bejött, hogy ezt a dalt választottuk a lemezről, mert még más opciók is voltak.” – kezdte nekünk a bombaformában lévő Veca.

Vajon mi volt az első gondolata a tehetségnek, amikor az idén „nagykorúságába lépő” Hooligans zenekar felkérte őt a fentebb említett Halálos csókra? Az énekesnő jártas a duettek világában, hiszen korábban Ákossal (Érintő), valamint Kocsis Tiborral (Ez az a perc) is énekelt közösen. „Természetesen mindig nagyon nagy öröm, amikor az embert felkérik duettezni, ugyanis nagyon sok jó énekesnő van Magyarországon, így rendkívül hízelgő volt a felkérés. Pláne, hogy olyan nagyszerű kolléganőkkel szerepelhetek egy lemezen, mint Király Linda és Wolf Kati.”

A december mindig pörgős időszak az előadók számára, éppen ezért Veca immáron csak jövőre készül újdonságokkal. „Szerencsére ilyenkor minden évben olyan sok a fellépés, hogy ezeken és a karácsonyi készülődésen kívül már nem marad másra időm. De jövőre biztosan lesz egy-két meglepetés.” – tette még hozzá.


Eredetileg publikálva: BuliStar
Beszélgető partner: Nikkk