Ugrás a fő tartalomra

Pofont kapott az Apollo23 egykori tagja!

Pár héttel ezelőtt jelent meg Nánássy Tibi legújabb száma, az Insistence, amelynek szövegét az előadó párja, zenéjét pedig Tibi, Melon, és Kolláth Zsolt szerezték. Most végre megérkezett az X-Faktor egykori felfedezettjének első saját klipje is! A videót Hőna Dávid rendezte, a sztori szerint pedig egy nem éppen zökkenőmentes párkapcsolatba pillanthatunk be. 


„A klip három helyszínen játszódik, szerencsére sikerült ezeket a helyszíneket úgy kiválasztanunk, hogy nem kellett sokat utaznunk közöttük. Mivel ez az első klipem, nehezen tudtam elképzelni, hogy hogyan fog megvalósulni az elképzelt történet.” – kezdte Nánássy, aki nagyon várta már a forgatást, és hősiesen tűrte a kinti hideg időjárást. 

A kisfilmben Tibi mellett feltűnik két lány is, egyikük Petruska Emma csellista, aki őrangyalként jelenik meg. A másik főszereplő Varga Klaudia, akit hosszas válogatás során választott ki a stáb. Bár a forgatás zökkenőmentesen, jó hangulatban telt, egy jelenettel mégis meggyűlt a bajuk a fiataloknak. 

„Van egy rész, amikor Klaudiának fel kellett pofoznia engem. Nagyon sokszor vettük fel, mert a képeken nem volt elég éles, kemény a pofon. Mire Klaudia rendesen felpofozott, a fél arcom lángolt, és piros volt.” – árulta el nevetve az énekes. „Összességében nagyon elégedett vagyok a klippel, bár jókat nevetek magamon, mert a színészkedést nem tartom erősségemnek. Már nagyon kíváncsi vagyok, hogy miként fogadja a közönség.” – tette hozzá.

Beszélgető partner: Nikkk

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Anymood: "Érzelmi alapon írunk zenét"

Bencsik Tamarát sokan a 2008-as Megasztárban ismerték meg. A dögös, tehetséges lány jelenleg az Anymood duójában állja meg helyét, ahol párjával együtt (Aydan) szolgáltatja a talpalávalót.
Mi az Anymood története? Hogyan ismerkedtetek meg egymással? 
Aydan: Mindketten ismerjük a legendás hajógyári szigetet, ahol közel 10 évig voltam rezidens. Tamara pedig nem csak a hangja, de a férfimagazinokban tett pózai miatt is népszerű. Bevallom, nekem az utóbbi kapcsán ugrott be először, hogy ki is ő. Utólag tudtam meg, hogy a művésznő már régen kifigyelt magának a pult mögül, hiszen fellépései után gyakran megjelent nálunk, és mulatott a zenéimre. Aztán az egyik oldalon írt rám először, és elmondta, hogy tetszik neki, amit képviselek. Kiderült, hogy producerkedik, és 100%-ban egyezik a zenei ízlésünk. Innentől elindultak köztünk az ötletcserék, majd megszületett az első közös számunk, mely a mai napig az egyik legkedveltebb dalunk, az OVER.

Mitől más ez a formáció, mint a többi?
Aydan: Elsősorban …

Best of 2019: A legstílusosabb női előadók

A színpadon bizonyító, minden szinten igazán jól összerakott énekesnők nem csak zenéjüknek, de külsejüknek is nagy figyelmet szentelnek. 2019-ben számomra az alábbi négy rendkívül eredeti hölgy volt a leginspirálóbb stíluskirálynő. Összeállításomban olyan fotókat hozok az énekesnőkről, amelyek nem színpadon készültek, hiszen öltözékeikre a szürke hétköznapokon és az egyéb szereplésekkor is gondosan odafigyelnek.
Nagyváradi Nelli  (Dal ajánló: ÉNB Karola - Ideje megbocsájtani)
2017 és 2018 után most sem tudom kihagyni a Best of listáról Nagyváradi Nellit, aki még mindig borzasztó rafináltan keveri az extravagáns és a nőies vonalat. Ez a nő egyszerűen nem ismeri az unalmas összeállítás fogalmát, bármelyik stílusba kóstol is bele, hihetetlenül tüzes kis inspiráció. A NOA énekstúdió tanárnénije az év során különösen sokszor bújt a VDR szettjeibe, nem csoda, hiszen ezeket a ruhákat szinte kivétel nélkül ráöltötték.

Péterfy Bori (Dal ajánló: Hősök feat. Péterfy Bori – Te vagy a veszély)
Bori v…

Itt egy újabb szép nóta Tkyd és a Hősök tálalásában

Aktívan indítja az új évtizedet Tkyd. Az előadó január 8-án jelentette meg legutóbbi klipjét Kövek a zsebben címmel, ám máris itt van egy újabb közreműködés tőle. A rapper ismét a Hősök srácaival alkotott közösen és az eredmény Ugyanúgy, mint a Próbáld meg, Lassul a gép, Bevesszük a várost, az Ikonok, vagy éppena Ha én lennék a főnök szerzemények esetében is, finom kis minőség lett. Életszagú tartalom, bőröd alá kúszó dallamvilág, hatalmas flow. Indíts el a videót nyomban!
Zene: Mr. JoeKer. Szöveg: Eckü, Tkyd, Mentha Kamera: Ozsváth Gergely, Plank Csaba.
Vágás és utómunka: Elyazgi Dénes
szerző: nikiahatos