Pofont kapott az Apollo23 egykori tagja!

Pár héttel ezelőtt jelent meg Nánássy Tibi legújabb száma, az Insistence, amelynek szövegét az előadó párja, zenéjét pedig Tibi, Melon, és Kolláth Zsolt szerezték. Most végre megérkezett az X-Faktor egykori felfedezettjének első saját klipje is! A videót Hőna Dávid rendezte, a sztori szerint pedig egy nem éppen zökkenőmentes párkapcsolatba pillanthatunk be. 


„A klip három helyszínen játszódik, szerencsére sikerült ezeket a helyszíneket úgy kiválasztanunk, hogy nem kellett sokat utaznunk közöttük. Mivel ez az első klipem, nehezen tudtam elképzelni, hogy hogyan fog megvalósulni az elképzelt történet.” – kezdte Nánássy, aki nagyon várta már a forgatást, és hősiesen tűrte a kinti hideg időjárást. 

A kisfilmben Tibi mellett feltűnik két lány is, egyikük Petruska Emma csellista, aki őrangyalként jelenik meg. A másik főszereplő Varga Klaudia, akit hosszas válogatás során választott ki a stáb. Bár a forgatás zökkenőmentesen, jó hangulatban telt, egy jelenettel mégis meggyűlt a bajuk a fiataloknak. 

„Van egy rész, amikor Klaudiának fel kellett pofoznia engem. Nagyon sokszor vettük fel, mert a képeken nem volt elég éles, kemény a pofon. Mire Klaudia rendesen felpofozott, a fél arcom lángolt, és piros volt.” – árulta el nevetve az énekes. „Összességében nagyon elégedett vagyok a klippel, bár jókat nevetek magamon, mert a színészkedést nem tartom erősségemnek. Már nagyon kíváncsi vagyok, hogy miként fogadja a közönség.” – tette hozzá.

Beszélgető partner: Nikkk