Ugrás a fő tartalomra

Soniával mond oda a Sugarloaf


Ismét egy odamondós nótával rukkolt elő a Sugarloaf. A banda új számában könnyedén ráismerhetünk a csapat énekesnőjére, Nkuya Soniára, hiszen a szöveg egy-egy sora az egzotikus szépség jelenlegi helyzetére mutat rá.

Dér Heni kiválása után Tóth Szabiék gőzerővel nekiálltak a keresésnek, hogy mielőbb megtalálják a banda új frontasszonyát. A Sugarloaf májusban rá is bukkant az ideális énekesnőre, mégpedig a karcos hangú Nkuya Sonia személyében, akivel már az első klipet is leforgatták a Korda Stúdióban.

„A Ki követ teljesen véletlenül, de szinte egy az egyben a jelenlegi helyzetemet írja le. Most, a dal megjelenése után már látom, hogy semmi sem véletlen.” - kezdte az egykori Megasztáros, aki közel egy éve harcol kislányáért, Annabelláért annak édesapjával.

„A forgatás szuper volt, nagy összhangban dolgoztunk együtt mind a zenekarral mind a stábbal. Nem kellett megszakadnunk a nagy munkában, mivel az teljesen gördülékenyen működött közöttünk. Szerintem a végeredmény is határozottan jó lett, hiszen csak pozitív visszajelzéseket kaptunk mind a civilektől, mind a szakmabéliektől. Remek érzéssel tölt el, hogy tere van annak, amit csinálunk.” - tette még hozzá Sonia. A klipet Fülöp Dávid rendezte, a dalt pedig Tóth Szabi, Vághy Tamás és Lombos Márton szerezte. Hogy mely sorokban is ismerünk rá Sonia történetére? "Ki követ vet rám, annak fájjon a hibám!", vagy éppen a "Hiszek a családban, hiszek az anyának, de nem hiszek a csalfa, hazug apának." gondolatokban. A videó ütös és látványos, a nóta pedig egyszerűen slágergyanús!


Eredetileg publikálva: BuliStar
Beszélgető partner: Nikkk

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Anymood: "Érzelmi alapon írunk zenét"

Bencsik Tamarát sokan a 2008-as Megasztárban ismerték meg. A dögös, tehetséges lány jelenleg az Anymood duójában állja meg helyét, ahol párjával együtt (Aydan) szolgáltatja a talpalávalót.
Mi az Anymood története? Hogyan ismerkedtetek meg egymással? 
Aydan: Mindketten ismerjük a legendás hajógyári szigetet, ahol közel 10 évig voltam rezidens. Tamara pedig nem csak a hangja, de a férfimagazinokban tett pózai miatt is népszerű. Bevallom, nekem az utóbbi kapcsán ugrott be először, hogy ki is ő. Utólag tudtam meg, hogy a művésznő már régen kifigyelt magának a pult mögül, hiszen fellépései után gyakran megjelent nálunk, és mulatott a zenéimre. Aztán az egyik oldalon írt rám először, és elmondta, hogy tetszik neki, amit képviselek. Kiderült, hogy producerkedik, és 100%-ban egyezik a zenei ízlésünk. Innentől elindultak köztünk az ötletcserék, majd megszületett az első közös számunk, mely a mai napig az egyik legkedveltebb dalunk, az OVER.

Mitől más ez a formáció, mint a többi?
Aydan: Elsősorban …

Best of 2019: A legstílusosabb női előadók

A színpadon bizonyító, minden szinten igazán jól összerakott énekesnők nem csak zenéjüknek, de külsejüknek is nagy figyelmet szentelnek. 2019-ben számomra az alábbi négy rendkívül eredeti hölgy volt a leginspirálóbb stíluskirálynő. Összeállításomban olyan fotókat hozok az énekesnőkről, amelyek nem színpadon készültek, hiszen öltözékeikre a szürke hétköznapokon és az egyéb szereplésekkor is gondosan odafigyelnek.
Nagyváradi Nelli  (Dal ajánló: ÉNB Karola - Ideje megbocsájtani)
2017 és 2018 után most sem tudom kihagyni a Best of listáról Nagyváradi Nellit, aki még mindig borzasztó rafináltan keveri az extravagáns és a nőies vonalat. Ez a nő egyszerűen nem ismeri az unalmas összeállítás fogalmát, bármelyik stílusba kóstol is bele, hihetetlenül tüzes kis inspiráció. A NOA énekstúdió tanárnénije az év során különösen sokszor bújt a VDR szettjeibe, nem csoda, hiszen ezeket a ruhákat szinte kivétel nélkül ráöltötték.

Péterfy Bori (Dal ajánló: Hősök feat. Péterfy Bori – Te vagy a veszély)
Bori v…

Itt egy újabb szép nóta Tkyd és a Hősök tálalásában

Aktívan indítja az új évtizedet Tkyd. Az előadó január 8-án jelentette meg legutóbbi klipjét Kövek a zsebben címmel, ám máris itt van egy újabb közreműködés tőle. A rapper ismét a Hősök srácaival alkotott közösen és az eredmény Ugyanúgy, mint a Próbáld meg, Lassul a gép, Bevesszük a várost, az Ikonok, vagy éppena Ha én lennék a főnök szerzemények esetében is, finom kis minőség lett. Életszagú tartalom, bőröd alá kúszó dallamvilág, hatalmas flow. Indíts el a videót nyomban!
Zene: Mr. JoeKer. Szöveg: Eckü, Tkyd, Mentha Kamera: Ozsváth Gergely, Plank Csaba.
Vágás és utómunka: Elyazgi Dénes
szerző: nikiahatos