Ugrás a fő tartalomra

Zséda: "A divat számomra egy hobbi, amit egyszerűen imádok"

Állandóan pörög, fellép, és mindeközben édesanyaként és feleségként is megállja helyét. Zsédát csodálatos hangja mellett imádjuk pozitív kisugárzásáért, és kifinomult öltözködési stílusáért is. Ha lenne egy szépségápolási termékünk, vagy éppen ruhamárkánk, biztosan őt kérnénk fel annak arcának. A ma délelőtti Massimo Dutti megnyitón pillanatok alatt a fotósok kedvencévé vált az énekesnő, és amint elmaradtak a vakuk, mi máris elkaptuk egy röpke interjú erejéig. Zsédenyi Adriennt ezúttal a divat világáról faggattuk.


Mindig nagyon stílusos, egyszerűen makulátlan vagy. Van olyan szépségápolási technika, amit fontosnak tartasz? Mennyire követed a divatot, az új trendeket?

Mindenképpen nagyon fontos számomra a szépségápolás, az hogy odafigyeljünk arcunkra, megfelelően tisztítsuk, és kezeljük azt! A divat figyelése pedig igazából számomra egy hobbi, szabadidős tevékenység, amit egyszerűen imádok. Követem a trendeket, és próbálom a saját stílusomba áthelyezni azokat. Fontos, hogy kerek egész legyen a kinézetünk, és nélkülözhetetlen, hogy jól érezzük magunkat abban!    

Az típusú nő vagy, aki esténként előre kikészíti a másnapi szettjét, vagy inkább megvárod vele a reggelt?

Ez nagyon vegyesen jön ki nálam. Amikor van időm, akkor előkészülök, de nem mindig engedi ezt meg a beosztásom. Szeretek praktikus lenni, hiszen ott van a gyerekem is… Egyébként pedig általában szettekben gondolkozom. Például van olyan felső, amit legtöbbször ugyanazzal a nadrággal veszek fel. 


Nem csak énekesnőként, de bizony modellként is megállod a helyed. Karriered során több fotóssal találkoztál, dolgoztál már. Van olyan munka, ami a kedvenced?

Több olyan fotós van, akivel nagyon sokat dolgoztam már. Imádom ezeket az embereket, nagyon szeretek velük dolgozni. Tehetségesek, nagyon sok ötletük van, és bár mindegyikőjüknek más a világa, de a tehetségük ott van mindenben. A fotózás nem más, mint egy csapatmunka, ahol egy stáb van körülöttem, és ilyenkor én csak egy kicsi része vagyok az egésznek. Hiába vagyok én a középpontban, de az ő munkájuk viszi a prímet. Kitalálják a koncepciót, én pedig igyekszem azt maximálisan véghezvinni. 

Van kedvenc márkád? Esetleg magyar terveződ?

A spanyol márkákat nagyon szeretem. Fontos a letisztultság számomra, no és persze a nőiesség is kulcsszerepet játszik! 

Mi az, ami mindig ott lapul a táskád mélyén az iratok, pénz, no és a kulcs után?

Mindig ott van a frissítő arc sprém, szempillaspirálom, szájfényem, no és a kézfertőtlenítőm. Ezek egyébként abszolút nem tudatosak, de érdekes, hogy tényleg mindig ott vannak mellettem! 

Tudjuk, hogy Te is részt veszel a Minimax új kampányában, amellyel az olvasás fontosságára hívjátok fel a figyelmet.

Nálunk alap dolog, hogy sokat olvasunk. Minden estét azzal zárunk, és ha én nem érnék rá a munkáim miatt, akkor a nagymama olvas fel. Az olvasás segít a gyerekek fantázia, lelkivilága kialakításában, valamint fontos az érzelmi és értelmi fejlődésük szempontjából is. Úgy tudom, hogy az olvasás egyfajta levezetés a kicsik számára. Mi szoktunk úgymond tanmeséket is olvasni, amelyeket a végén megbeszélünk, és persze levonjuk a tanulságokat. 

Mivel készülsz a rajongók számára? Mikor láthatunk, hallhatunk legközelebb?

Természetesen hamarosan lesz új dal, emellett a nyáron sok-sok koncerttel készülök, ahova várom a közönséget nagy szeretettel.

Eredetileg publikálva: BuliStar
Beszélgető partner: Nikkk

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Anymood: "Érzelmi alapon írunk zenét"

Bencsik Tamarát sokan a 2008-as Megasztárban ismerték meg. A dögös, tehetséges lány jelenleg az Anymood duójában állja meg helyét, ahol párjával együtt (Aydan) szolgáltatja a talpalávalót.
Mi az Anymood története? Hogyan ismerkedtetek meg egymással? 
Aydan: Mindketten ismerjük a legendás hajógyári szigetet, ahol közel 10 évig voltam rezidens. Tamara pedig nem csak a hangja, de a férfimagazinokban tett pózai miatt is népszerű. Bevallom, nekem az utóbbi kapcsán ugrott be először, hogy ki is ő. Utólag tudtam meg, hogy a művésznő már régen kifigyelt magának a pult mögül, hiszen fellépései után gyakran megjelent nálunk, és mulatott a zenéimre. Aztán az egyik oldalon írt rám először, és elmondta, hogy tetszik neki, amit képviselek. Kiderült, hogy producerkedik, és 100%-ban egyezik a zenei ízlésünk. Innentől elindultak köztünk az ötletcserék, majd megszületett az első közös számunk, mely a mai napig az egyik legkedveltebb dalunk, az OVER.

Mitől más ez a formáció, mint a többi?
Aydan: Elsősorban …

Best of 2019: A legstílusosabb női előadók

A színpadon bizonyító, minden szinten igazán jól összerakott énekesnők nem csak zenéjüknek, de külsejüknek is nagy figyelmet szentelnek. 2019-ben számomra az alábbi négy rendkívül eredeti hölgy volt a leginspirálóbb stíluskirálynő. Összeállításomban olyan fotókat hozok az énekesnőkről, amelyek nem színpadon készültek, hiszen öltözékeikre a szürke hétköznapokon és az egyéb szereplésekkor is gondosan odafigyelnek.
Nagyváradi Nelli  (Dal ajánló: ÉNB Karola - Ideje megbocsájtani)
2017 és 2018 után most sem tudom kihagyni a Best of listáról Nagyváradi Nellit, aki még mindig borzasztó rafináltan keveri az extravagáns és a nőies vonalat. Ez a nő egyszerűen nem ismeri az unalmas összeállítás fogalmát, bármelyik stílusba kóstol is bele, hihetetlenül tüzes kis inspiráció. A NOA énekstúdió tanárnénije az év során különösen sokszor bújt a VDR szettjeibe, nem csoda, hiszen ezeket a ruhákat szinte kivétel nélkül ráöltötték.

Péterfy Bori (Dal ajánló: Hősök feat. Péterfy Bori – Te vagy a veszély)
Bori v…

Itt egy újabb szép nóta Tkyd és a Hősök tálalásában

Aktívan indítja az új évtizedet Tkyd. Az előadó január 8-án jelentette meg legutóbbi klipjét Kövek a zsebben címmel, ám máris itt van egy újabb közreműködés tőle. A rapper ismét a Hősök srácaival alkotott közösen és az eredmény Ugyanúgy, mint a Próbáld meg, Lassul a gép, Bevesszük a várost, az Ikonok, vagy éppena Ha én lennék a főnök szerzemények esetében is, finom kis minőség lett. Életszagú tartalom, bőröd alá kúszó dallamvilág, hatalmas flow. Indíts el a videót nyomban!
Zene: Mr. JoeKer. Szöveg: Eckü, Tkyd, Mentha Kamera: Ozsváth Gergely, Plank Csaba.
Vágás és utómunka: Elyazgi Dénes
szerző: nikiahatos