Zséda: "A divat számomra egy hobbi, amit egyszerűen imádok"

Állandóan pörög, fellép, és mindeközben édesanyaként és feleségként is megállja helyét. Zsédát csodálatos hangja mellett imádjuk pozitív kisugárzásáért, és kifinomult öltözködési stílusáért is. Ha lenne egy szépségápolási termékünk, vagy éppen ruhamárkánk, biztosan őt kérnénk fel annak arcának. A ma délelőtti Massimo Dutti megnyitón pillanatok alatt a fotósok kedvencévé vált az énekesnő, és amint elmaradtak a vakuk, mi máris elkaptuk egy röpke interjú erejéig. Zsédenyi Adriennt ezúttal a divat világáról faggattuk.


Mindig nagyon stílusos, egyszerűen makulátlan vagy. Van olyan szépségápolási technika, amit fontosnak tartasz? Mennyire követed a divatot, az új trendeket?

Mindenképpen nagyon fontos számomra a szépségápolás, az hogy odafigyeljünk arcunkra, megfelelően tisztítsuk, és kezeljük azt! A divat figyelése pedig igazából számomra egy hobbi, szabadidős tevékenység, amit egyszerűen imádok. Követem a trendeket, és próbálom a saját stílusomba áthelyezni azokat. Fontos, hogy kerek egész legyen a kinézetünk, és nélkülözhetetlen, hogy jól érezzük magunkat abban!    

Az típusú nő vagy, aki esténként előre kikészíti a másnapi szettjét, vagy inkább megvárod vele a reggelt?

Ez nagyon vegyesen jön ki nálam. Amikor van időm, akkor előkészülök, de nem mindig engedi ezt meg a beosztásom. Szeretek praktikus lenni, hiszen ott van a gyerekem is… Egyébként pedig általában szettekben gondolkozom. Például van olyan felső, amit legtöbbször ugyanazzal a nadrággal veszek fel. 


Nem csak énekesnőként, de bizony modellként is megállod a helyed. Karriered során több fotóssal találkoztál, dolgoztál már. Van olyan munka, ami a kedvenced?

Több olyan fotós van, akivel nagyon sokat dolgoztam már. Imádom ezeket az embereket, nagyon szeretek velük dolgozni. Tehetségesek, nagyon sok ötletük van, és bár mindegyikőjüknek más a világa, de a tehetségük ott van mindenben. A fotózás nem más, mint egy csapatmunka, ahol egy stáb van körülöttem, és ilyenkor én csak egy kicsi része vagyok az egésznek. Hiába vagyok én a középpontban, de az ő munkájuk viszi a prímet. Kitalálják a koncepciót, én pedig igyekszem azt maximálisan véghezvinni. 

Van kedvenc márkád? Esetleg magyar terveződ?

A spanyol márkákat nagyon szeretem. Fontos a letisztultság számomra, no és persze a nőiesség is kulcsszerepet játszik! 

Mi az, ami mindig ott lapul a táskád mélyén az iratok, pénz, no és a kulcs után?

Mindig ott van a frissítő arc sprém, szempillaspirálom, szájfényem, no és a kézfertőtlenítőm. Ezek egyébként abszolút nem tudatosak, de érdekes, hogy tényleg mindig ott vannak mellettem! 

Tudjuk, hogy Te is részt veszel a Minimax új kampányában, amellyel az olvasás fontosságára hívjátok fel a figyelmet.

Nálunk alap dolog, hogy sokat olvasunk. Minden estét azzal zárunk, és ha én nem érnék rá a munkáim miatt, akkor a nagymama olvas fel. Az olvasás segít a gyerekek fantázia, lelkivilága kialakításában, valamint fontos az érzelmi és értelmi fejlődésük szempontjából is. Úgy tudom, hogy az olvasás egyfajta levezetés a kicsik számára. Mi szoktunk úgymond tanmeséket is olvasni, amelyeket a végén megbeszélünk, és persze levonjuk a tanulságokat. 

Mivel készülsz a rajongók számára? Mikor láthatunk, hallhatunk legközelebb?

Természetesen hamarosan lesz új dal, emellett a nyáron sok-sok koncerttel készülök, ahova várom a közönséget nagy szeretettel.

Eredetileg publikálva: BuliStar
Beszélgető partner: Nikkk