Itt a legújabb Cozombolis klip

Cozombolis Leonidász Péter a minap rukkolt elő legfrissebb szerzeményével, amely a Legyen most tánc címet kapta. A dalhoz klipet is forgatott a görög származású énekes és a videó napok alatt nagy népszerűségre tett szert.


Az énekes rajongói szinte tűkön ülve várták, hogy Cozombolis végre megmutassa nekik újdonságát. Az előadó nem aprózta el, hiszen rögtön videoklippel tartott premiert közösségi oldalán. Cozi ismét hozza a tőle megszokott izgalmas hangzásvilágot, amelyet a legtöbb hazai rádiókban már hallhat is a közönség. A Shiraz Hotelben (Egerszalók) forgott Legyen most tánc klipje azonban más, mint a korábbi videók, hiszen egyszerre láthatunk benne romantikus és pikáns szálakat. A Leo rendezte kisfilmben továbbá szerepel Cozombolis felesége, Gréta, aki még egy pofont is lekever párjának. Nem csoda hát, hogy videoklipet pár nap alatt több ezren megtekintették a legnagyobb videomegosztón.  

„A Legyen most táncot elsősorban a korosztályomnak, valamint a nálam idősebbeknek ajánlanám. Ugyanis azt vettem észre, hogy az én zenéim főleg őket érintik meg, hiszen van már némi élettapasztalatuk és könnyebben átérzik, hogy mit szeretnék nekik elmondani” – árulta el Cozi a dal kapcsán.

„Volt bennem némi félsz a forgatás előtt, ugyanis nem ismertem a kliprendező csapatot. A rendező nem más volt, mint VV Leo, aki hamar meggyőzött arról, hogy nagyon jó klipet fog nekem csinálni. Pozitívan csalódtam a stábban és teljes mértékben elégedett vagyok a végeredménnyel.” – tette még hozzá.


Írta: Nikkk