Hooligans nagykoncert: Tűzcsóvák, sztárvendégek, és fáradhatatlan tömeg

Megrendezésre került a Hooligans lemezbemutató nagykoncertje, amely során a srácok legfrissebb korongjukat, az október elsején megjelent háromszoros platina státuszú Históriát ismertették meg a közönséggel. A kapunyitás 18:00 órát jelentett, és amíg színpadra érkeztek a főzenekar tagjai, addig a Best of bandája, majd a Republic melegítette be a hangulatot. 

Ezt követően jött Mészáros János Elek, aki az új korong intro-ját egészítette ki megjelenésével, tehetségével. A Huligánok szinte hajszálpontosan kezdték el a közel három órás bulit, ezzel megtisztelve a Syma csarnokban összegyűlt ötezres, igencsak izguló tömeget.

Az új nagylemez dalain kívül felcsendültek a banda örökzöld slágerei, amelyeket hatalmas látványvilággal, fényekkel, valamint tűzcsóvákkal egészítettek ki a szervezők. A közönség fáradhatatlanul tombolt, és dúdolta együtt kedvenceivel mind az új, mind a régi számokat. Felcsendült hát többek között (a teljesség igénye nélkül) a legfrissebb videoklippes Mindörökké, az Egyformább, a Visz az út, az Idegen, a Másik szemmel, a Játszom, a Tartson örökké, a Szabadon, a Vér nem válik vizzé, és még sorolhatnánk hosszasan a jól összeállított tracklistát. Az est csúcspontját alighanem a sztárvendégekkel való közös nóták jelentették, amikor is Majka és Curtis robbantotta fel a színpadot Csipáékkal.

A jól összerakott formációt a tavalyi Fonogram gálán már láthattuk extra produkcióként, ami kétségtelenül hatalmas dobás, hiszen még egy Nagykoncerten is Kánaánt tud okozni! A srácok a Belehalok, valamint a Legyen valami slágereket dolgozták fel együtt. Majkáék után a banda egykori menedzsere, Cápa fiát kérték fel egy közös zenélésre, akivel a Paradicsom-ot adták elő. Csipáékat néhány vokalista hölgy mellett Dandó Zoltán gitáros egészítette ki az este folyamán. A hosszú percekig tartó visszataps pedig megtette hatását, és a zenészek három dal ráadást játszottak még el, ami a Tavalyi hó, a Félember, valamint a Nőben a boldogság volt.

A rockerekre olyan hírességek is kíváncsiak voltak, mint Gönczi Gábor és Tatár Csilla, az X-Faktor történetének legsikeresebb csapata, a ByTheWay, a Machine Mouse dobosa, Ragadics Csaba, vagy éppen az Éjjel-Nappal Budapest karaktere, Nádai Anikó.

„Őrült jól éreztem magam, azt hiszem ez volt a legjobb buli, amin valaha részt vettem. Tetszettek Majkáék is, pedig alapvetően nem kedvelem a rap műfaját, de a Huligánokkal mégis nagyot durrantottak. Remélem sok ilyen buliban lesz még részünk. Zsoltinak pedig üzenem, hogy zseniális volt a szerelés rajta.” – árulta el nekünk egy lelkes rajongó.

Írta: Nikkk