Ugrás a fő tartalomra

Koncerttel ünnepelte születésnapját Antal Timi

Az X-Faktor 2012-es szériájának legjobb női hangjával ünnepeltünk csütörtök este. Antal Timi ugyanis egy jótékonysági koncerttel egybekötve tartotta meg születésnapi partiját.


Antal Timi március 6-án lépett 21. életévébe. És mivel sok-sok esztendeje már, hogy nem ünnepli meg bulival születésnapját, idén úgy döntött: kivételt tesz, és egy jótékonysági koncerttel köti azt egybe. A vörös hajú szépséget a Partyssimo zenekar kísérte a New Orleans Music Clubban megrendezésre kerülő, este 20:00 órakor kezdődő eseményen.

Arról pillanatok alatt meggyőződhettünk, hogy a csodálatos hangú énekesnő nem véletlenül lett az X-Faktor 2012 legjobb női hangja. Pörgős, és roppant színes műsorában a pop slágerektől kezdve a rock-ig minden stílus megtalálható volt, jól összeállított repertoárjában nagyjából fele-fele arányban oszlottak el a magyar, valamint az angol nyelvű számok. Timi ráadásul duettekkel is megtoldotta a másfél órás programot, és együtt énekelt Éliás Gyulával, Vastag Csabával, Komondi Liával, valamint Kvaka Andreával.


Az este csúcspontját számomra azonban a Kocsis Tiborral előadott Ez az a perc jelentette, ez a két hang bizony rettenetesen finoman csengett össze… A Lovag utcában lévő szórakozóhelyen nem volt üres asztal, ami nem csoda, hiszen olyan sztárok is kíváncsiak voltak a rendezvényre, mint Gájer Bálint, vagy éppen Keresztes Ildikó. Még egy kis jótékonyságra is sor került, amikor Timi a bevétel teljes egészét egy beteg kisgyermek felépülésére ajánlotta fel. A koncert után természetesen érkeztek a tehetséghez a gyönyörű virágcsokrok, ajándékok, valamint ő maga készségesen állt a közönség rendelkezésére, hogy sok-sok a közös fotót készíthessenek vele.

Meggyőződésem, hogy nem ez volt utolsó Antal Timi koncert, amin részt vettem, és ezúton is köszönöm neki az élményt! A Partysimmo zenekar énekesét, Ricky-t (Haddad Henrik) faggattuk a közös munka kapcsán. „Sok munka előzte meg, de megérte. Szerintem sikeres volt, ami mind a közönség, mind a sztárvendégek részéről egyértelműen érezhető volt. Timi csodálatos kiscsaj, nagyon szeretem őt, nem véletlenül a PartYssimo zenekar tiszteletbeli tagja.” – árulta el nekünk.


Természetesen Timit is megkérdeztük, hogy milyen érzésekkel gondol vissza erre az estére. „Nagyon jól éreztem magam végig, és úgy láttam a közönség is élvezte minden pontját a koncertnek. Megható volt ennyi jó baráttal együtt ünnepelni és nem mellesleg segíteni egy rászoruló családon. Úgy gondolom, hogy a sok munkának meglett a gyümölcse, és szerintem példaértéke is volt ennek az estének. Remélem, hogy a következő koncertnek is legalább ekkora sikere lesz, mint ennek volt.” – mondta nekünk az énekesnő.


Eredetileg publikálva: BuliStar
Írta: Nikkk

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Anymood: "Érzelmi alapon írunk zenét"

Bencsik Tamarát sokan a 2008-as Megasztárban ismerték meg. A dögös, tehetséges lány jelenleg az Anymood duójában állja meg helyét, ahol párjával együtt (Aydan) szolgáltatja a talpalávalót.
Mi az Anymood története? Hogyan ismerkedtetek meg egymással? 
Aydan: Mindketten ismerjük a legendás hajógyári szigetet, ahol közel 10 évig voltam rezidens. Tamara pedig nem csak a hangja, de a férfimagazinokban tett pózai miatt is népszerű. Bevallom, nekem az utóbbi kapcsán ugrott be először, hogy ki is ő. Utólag tudtam meg, hogy a művésznő már régen kifigyelt magának a pult mögül, hiszen fellépései után gyakran megjelent nálunk, és mulatott a zenéimre. Aztán az egyik oldalon írt rám először, és elmondta, hogy tetszik neki, amit képviselek. Kiderült, hogy producerkedik, és 100%-ban egyezik a zenei ízlésünk. Innentől elindultak köztünk az ötletcserék, majd megszületett az első közös számunk, mely a mai napig az egyik legkedveltebb dalunk, az OVER.

Mitől más ez a formáció, mint a többi?
Aydan: Elsősorban …

Best of 2019: A legstílusosabb női előadók

A színpadon bizonyító, minden szinten igazán jól összerakott énekesnők nem csak zenéjüknek, de külsejüknek is nagy figyelmet szentelnek. 2019-ben számomra az alábbi négy rendkívül eredeti hölgy volt a leginspirálóbb stíluskirálynő. Összeállításomban olyan fotókat hozok az énekesnőkről, amelyek nem színpadon készültek, hiszen öltözékeikre a szürke hétköznapokon és az egyéb szereplésekkor is gondosan odafigyelnek.
Nagyváradi Nelli  (Dal ajánló: ÉNB Karola - Ideje megbocsájtani)
2017 és 2018 után most sem tudom kihagyni a Best of listáról Nagyváradi Nellit, aki még mindig borzasztó rafináltan keveri az extravagáns és a nőies vonalat. Ez a nő egyszerűen nem ismeri az unalmas összeállítás fogalmát, bármelyik stílusba kóstol is bele, hihetetlenül tüzes kis inspiráció. A NOA énekstúdió tanárnénije az év során különösen sokszor bújt a VDR szettjeibe, nem csoda, hiszen ezeket a ruhákat szinte kivétel nélkül ráöltötték.

Péterfy Bori (Dal ajánló: Hősök feat. Péterfy Bori – Te vagy a veszély)
Bori v…

Itt egy újabb szép nóta Tkyd és a Hősök tálalásában

Aktívan indítja az új évtizedet Tkyd. Az előadó január 8-án jelentette meg legutóbbi klipjét Kövek a zsebben címmel, ám máris itt van egy újabb közreműködés tőle. A rapper ismét a Hősök srácaival alkotott közösen és az eredmény Ugyanúgy, mint a Próbáld meg, Lassul a gép, Bevesszük a várost, az Ikonok, vagy éppena Ha én lennék a főnök szerzemények esetében is, finom kis minőség lett. Életszagú tartalom, bőröd alá kúszó dallamvilág, hatalmas flow. Indíts el a videót nyomban!
Zene: Mr. JoeKer. Szöveg: Eckü, Tkyd, Mentha Kamera: Ozsváth Gergely, Plank Csaba.
Vágás és utómunka: Elyazgi Dénes
szerző: nikiahatos