Koncerttel ünnepelte születésnapját Antal Timi

Az X-Faktor 2012-es szériájának legjobb női hangjával ünnepeltünk csütörtök este. Antal Timi ugyanis egy jótékonysági koncerttel egybekötve tartotta meg születésnapi partiját.


Antal Timi március 6-án lépett 21. életévébe. És mivel sok-sok esztendeje már, hogy nem ünnepli meg bulival születésnapját, idén úgy döntött: kivételt tesz, és egy jótékonysági koncerttel köti azt egybe. A vörös hajú szépséget a Partyssimo zenekar kísérte a New Orleans Music Clubban megrendezésre kerülő, este 20:00 órakor kezdődő eseményen.

Arról pillanatok alatt meggyőződhettünk, hogy a csodálatos hangú énekesnő nem véletlenül lett az X-Faktor 2012 legjobb női hangja. Pörgős, és roppant színes műsorában a pop slágerektől kezdve a rock-ig minden stílus megtalálható volt, jól összeállított repertoárjában nagyjából fele-fele arányban oszlottak el a magyar, valamint az angol nyelvű számok. Timi ráadásul duettekkel is megtoldotta a másfél órás programot, és együtt énekelt Éliás Gyulával, Vastag Csabával, Komondi Liával, valamint Kvaka Andreával.


Az este csúcspontját számomra azonban a Kocsis Tiborral előadott Ez az a perc jelentette, ez a két hang bizony rettenetesen finoman csengett össze… A Lovag utcában lévő szórakozóhelyen nem volt üres asztal, ami nem csoda, hiszen olyan sztárok is kíváncsiak voltak a rendezvényre, mint Gájer Bálint, vagy éppen Keresztes Ildikó. Még egy kis jótékonyságra is sor került, amikor Timi a bevétel teljes egészét egy beteg kisgyermek felépülésére ajánlotta fel. A koncert után természetesen érkeztek a tehetséghez a gyönyörű virágcsokrok, ajándékok, valamint ő maga készségesen állt a közönség rendelkezésére, hogy sok-sok a közös fotót készíthessenek vele.

Meggyőződésem, hogy nem ez volt utolsó Antal Timi koncert, amin részt vettem, és ezúton is köszönöm neki az élményt! A Partysimmo zenekar énekesét, Ricky-t (Haddad Henrik) faggattuk a közös munka kapcsán. „Sok munka előzte meg, de megérte. Szerintem sikeres volt, ami mind a közönség, mind a sztárvendégek részéről egyértelműen érezhető volt. Timi csodálatos kiscsaj, nagyon szeretem őt, nem véletlenül a PartYssimo zenekar tiszteletbeli tagja.” – árulta el nekünk.


Természetesen Timit is megkérdeztük, hogy milyen érzésekkel gondol vissza erre az estére. „Nagyon jól éreztem magam végig, és úgy láttam a közönség is élvezte minden pontját a koncertnek. Megható volt ennyi jó baráttal együtt ünnepelni és nem mellesleg segíteni egy rászoruló családon. Úgy gondolom, hogy a sok munkának meglett a gyümölcse, és szerintem példaértéke is volt ennek az estének. Remélem, hogy a következő koncertnek is legalább ekkora sikere lesz, mint ennek volt.” – mondta nekünk az énekesnő.


Eredetileg publikálva: BuliStar
Írta: Nikkk