Ugrás a fő tartalomra

Sztárvendégek és szülinapi buli a Machine Mouse teltházas koncertjén

Ismert hazai zenészek, előadók tették tiszteletüket a Machine Mouse tegnap esti koncertjén az Old Man’S Music Pubban. A fellépés igazán különlegesre sikeredett, hiszen ezen a bulin ünnepelték a zenekar dobosának, Ragadics Csabának a születésnapját is. A jelenlévők találkozhattak többek között Dér Henivel, Csipával (Hooligans), vagy éppen Perutek Jánossal! 


Különleges bulin vehetett részt csütörtök este a belvárosi Old Man’S Music Pubban megjelent közönség. Sokan gyűltek össze az Akácfa utcai szórakozóhelyen, hogy felköszöntsék Ragadics Csabát, így hát teltház fogadta a szülinapost és a hamarosan vadiúj videoklippel érkező a Machine Mouse csapatát. A 21:00 órakor kezdődő koncerten zenekar jóvoltából többek között felcsendült a Rád szoktam, a Játékos, vagy éppen legfrissebb nótájuk, a Pillanat. A rendhagyó fellépésen a Steel Orange az Álmodozót (Ozzy: Dreamer), a „boksz magyar hangja”, Perutek János az AC/DC Whole Lotta Rosie-t adta elő, de bemutatkozott a Ramones Mánia friss felállása, és színpadra lépett a Megasztár felfedezettje, Talán Attila és Linda Daemon is. Az este csúcspontját ennek ellenére alighanem Az Ajtó nyitva áll (Machine Mouse), valamint a Legyen valami (Hooligans) számok jelentették, amelyeket a zenekar Csipával kiegészülve adott elő. A közönség férfi tagjai sem panaszkodhattak, hiszen a nemrég szóló karrierbe kezdő Dér Heni szereplésével igazán Fenn a csúcson érezhették magukat ők is.  


„Nagyon jól éreztem magam ma este. A legjobban Dér Heni és Csipa fellépései tetszettek a csapattal, de tényleg szuper volt az egész koncert. Remélem, a srácok hamar kijönnek az új klippel! Ragának pedig még egyszer boldog születésnapot!” – mondta a közönség egy mosolygós hölgytagja.
Eredetileg publikálva: Rockbook 
Írta: Nikkk

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Anymood: "Érzelmi alapon írunk zenét"

Bencsik Tamarát sokan a 2008-as Megasztárban ismerték meg. A dögös, tehetséges lány jelenleg az Anymood duójában állja meg helyét, ahol párjával együtt (Aydan) szolgáltatja a talpalávalót.
Mi az Anymood története? Hogyan ismerkedtetek meg egymással? 
Aydan: Mindketten ismerjük a legendás hajógyári szigetet, ahol közel 10 évig voltam rezidens. Tamara pedig nem csak a hangja, de a férfimagazinokban tett pózai miatt is népszerű. Bevallom, nekem az utóbbi kapcsán ugrott be először, hogy ki is ő. Utólag tudtam meg, hogy a művésznő már régen kifigyelt magának a pult mögül, hiszen fellépései után gyakran megjelent nálunk, és mulatott a zenéimre. Aztán az egyik oldalon írt rám először, és elmondta, hogy tetszik neki, amit képviselek. Kiderült, hogy producerkedik, és 100%-ban egyezik a zenei ízlésünk. Innentől elindultak köztünk az ötletcserék, majd megszületett az első közös számunk, mely a mai napig az egyik legkedveltebb dalunk, az OVER.

Mitől más ez a formáció, mint a többi?
Aydan: Elsősorban …

Best of 2019: A legstílusosabb női előadók

A színpadon bizonyító, minden szinten igazán jól összerakott énekesnők nem csak zenéjüknek, de külsejüknek is nagy figyelmet szentelnek. 2019-ben számomra az alábbi négy rendkívül eredeti hölgy volt a leginspirálóbb stíluskirálynő. Összeállításomban olyan fotókat hozok az énekesnőkről, amelyek nem színpadon készültek, hiszen öltözékeikre a szürke hétköznapokon és az egyéb szereplésekkor is gondosan odafigyelnek.
Nagyváradi Nelli  (Dal ajánló: ÉNB Karola - Ideje megbocsájtani)
2017 és 2018 után most sem tudom kihagyni a Best of listáról Nagyváradi Nellit, aki még mindig borzasztó rafináltan keveri az extravagáns és a nőies vonalat. Ez a nő egyszerűen nem ismeri az unalmas összeállítás fogalmát, bármelyik stílusba kóstol is bele, hihetetlenül tüzes kis inspiráció. A NOA énekstúdió tanárnénije az év során különösen sokszor bújt a VDR szettjeibe, nem csoda, hiszen ezeket a ruhákat szinte kivétel nélkül ráöltötték.

Péterfy Bori (Dal ajánló: Hősök feat. Péterfy Bori – Te vagy a veszély)
Bori v…

Itt egy újabb szép nóta Tkyd és a Hősök tálalásában

Aktívan indítja az új évtizedet Tkyd. Az előadó január 8-án jelentette meg legutóbbi klipjét Kövek a zsebben címmel, ám máris itt van egy újabb közreműködés tőle. A rapper ismét a Hősök srácaival alkotott közösen és az eredmény Ugyanúgy, mint a Próbáld meg, Lassul a gép, Bevesszük a várost, az Ikonok, vagy éppena Ha én lennék a főnök szerzemények esetében is, finom kis minőség lett. Életszagú tartalom, bőröd alá kúszó dallamvilág, hatalmas flow. Indíts el a videót nyomban!
Zene: Mr. JoeKer. Szöveg: Eckü, Tkyd, Mentha Kamera: Ozsváth Gergely, Plank Csaba.
Vágás és utómunka: Elyazgi Dénes
szerző: nikiahatos