Ugrás a fő tartalomra

Beyoncé az utcán is divatot diktál

Beyoncé népszerűsége a kilencvenes évek óta nem lankad. Stílusa egy kiforrott nő, aki nem csak sikeres, de bizony irtó szexi is.

A világhírű, Grammy-díjas énekesnő úgy véli, hogy minden nőnek van egy stílusa, amely tökéletesen passzol hozzá és előnyös számára. Beyoncé homokóra alakját a színpadon gyakran bújtatja extrém, áttetsző ruhákba, amelyek a produkció fényét emelik ugyan, amit az utcán mégiscsak túlzásnak tartanánk. A magánéletében leginkább kiengedett hajjal flangáló díva a színpadon kívül is szeret kísérletezni. Ha megnézzük a privátban viselt szettjeit, láthatjuk, hogy imádja a kiegészítőket halmozni, és bár a sminkje mindig visszafogott, összeállításai korántsem hétköznapiak.

Imádja a bőrből készült darabokat, a mintás, már-már csicsás nadrágokat, a blézereket, valamint kedvencei közé tartoznak az overálok is. Nyáron pedig szinte le sem tud akadni a farmer shortokról, amit mi maximálisan megértünk, hiszen lábai roppant formásak, izmosak. Beyoncé nem rabja egyetlen márkának sem, viszont elmondása alapján shoppingolni egyszerűen imád.

Imádja az ékszereket

Az overálok nem csak csinos viseletek, de kényelmesek is

Nyáron örökké farmer shortban

Imádja a bőrből készült darabokat

Gyakran ölt magára zakót, és mintás nadrágot is

A színpadon ritkán fogja vissza magát: jöhetnek az áttetsző, köves, mintás, extrém ruhák

Az utcán is divatot diktál

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Anymood: "Érzelmi alapon írunk zenét"

Bencsik Tamarát sokan a 2008-as Megasztárban ismerték meg. A dögös, tehetséges lány jelenleg az Anymood duójában állja meg helyét, ahol párjával együtt (Aydan) szolgáltatja a talpalávalót.
Mi az Anymood története? Hogyan ismerkedtetek meg egymással? 
Aydan: Mindketten ismerjük a legendás hajógyári szigetet, ahol közel 10 évig voltam rezidens. Tamara pedig nem csak a hangja, de a férfimagazinokban tett pózai miatt is népszerű. Bevallom, nekem az utóbbi kapcsán ugrott be először, hogy ki is ő. Utólag tudtam meg, hogy a művésznő már régen kifigyelt magának a pult mögül, hiszen fellépései után gyakran megjelent nálunk, és mulatott a zenéimre. Aztán az egyik oldalon írt rám először, és elmondta, hogy tetszik neki, amit képviselek. Kiderült, hogy producerkedik, és 100%-ban egyezik a zenei ízlésünk. Innentől elindultak köztünk az ötletcserék, majd megszületett az első közös számunk, mely a mai napig az egyik legkedveltebb dalunk, az OVER.

Mitől más ez a formáció, mint a többi?
Aydan: Elsősorban …

Best of 2019: A legstílusosabb női előadók

A színpadon bizonyító, minden szinten igazán jól összerakott énekesnők nem csak zenéjüknek, de külsejüknek is nagy figyelmet szentelnek. 2019-ben számomra az alábbi négy rendkívül eredeti hölgy volt a leginspirálóbb stíluskirálynő. Összeállításomban olyan fotókat hozok az énekesnőkről, amelyek nem színpadon készültek, hiszen öltözékeikre a szürke hétköznapokon és az egyéb szereplésekkor is gondosan odafigyelnek.
Nagyváradi Nelli  (Dal ajánló: ÉNB Karola - Ideje megbocsájtani)
2017 és 2018 után most sem tudom kihagyni a Best of listáról Nagyváradi Nellit, aki még mindig borzasztó rafináltan keveri az extravagáns és a nőies vonalat. Ez a nő egyszerűen nem ismeri az unalmas összeállítás fogalmát, bármelyik stílusba kóstol is bele, hihetetlenül tüzes kis inspiráció. A NOA énekstúdió tanárnénije az év során különösen sokszor bújt a VDR szettjeibe, nem csoda, hiszen ezeket a ruhákat szinte kivétel nélkül ráöltötték.

Péterfy Bori (Dal ajánló: Hősök feat. Péterfy Bori – Te vagy a veszély)
Bori v…

Itt egy újabb szép nóta Tkyd és a Hősök tálalásában

Aktívan indítja az új évtizedet Tkyd. Az előadó január 8-án jelentette meg legutóbbi klipjét Kövek a zsebben címmel, ám máris itt van egy újabb közreműködés tőle. A rapper ismét a Hősök srácaival alkotott közösen és az eredmény Ugyanúgy, mint a Próbáld meg, Lassul a gép, Bevesszük a várost, az Ikonok, vagy éppena Ha én lennék a főnök szerzemények esetében is, finom kis minőség lett. Életszagú tartalom, bőröd alá kúszó dallamvilág, hatalmas flow. Indíts el a videót nyomban!
Zene: Mr. JoeKer. Szöveg: Eckü, Tkyd, Mentha Kamera: Ozsváth Gergely, Plank Csaba.
Vágás és utómunka: Elyazgi Dénes
szerző: nikiahatos