Beyoncé az utcán is divatot diktál

Beyoncé népszerűsége a kilencvenes évek óta nem lankad. Stílusa egy kiforrott nő, aki nem csak sikeres, de bizony irtó szexi is.

A világhírű, Grammy-díjas énekesnő úgy véli, hogy minden nőnek van egy stílusa, amely tökéletesen passzol hozzá és előnyös számára. Beyoncé homokóra alakját a színpadon gyakran bújtatja extrém, áttetsző ruhákba, amelyek a produkció fényét emelik ugyan, amit az utcán mégiscsak túlzásnak tartanánk. A magánéletében leginkább kiengedett hajjal flangáló díva a színpadon kívül is szeret kísérletezni. Ha megnézzük a privátban viselt szettjeit, láthatjuk, hogy imádja a kiegészítőket halmozni, és bár a sminkje mindig visszafogott, összeállításai korántsem hétköznapiak.

Imádja a bőrből készült darabokat, a mintás, már-már csicsás nadrágokat, a blézereket, valamint kedvencei közé tartoznak az overálok is. Nyáron pedig szinte le sem tud akadni a farmer shortokról, amit mi maximálisan megértünk, hiszen lábai roppant formásak, izmosak. Beyoncé nem rabja egyetlen márkának sem, viszont elmondása alapján shoppingolni egyszerűen imád.

Imádja az ékszereket

Az overálok nem csak csinos viseletek, de kényelmesek is

Nyáron örökké farmer shortban

Imádja a bőrből készült darabokat

Gyakran ölt magára zakót, és mintás nadrágot is

A színpadon ritkán fogja vissza magát: jöhetnek az áttetsző, köves, mintás, extrém ruhák

Az utcán is divatot diktál