Kiakadt Ficzkó András

Jó ideje nem titok már, hogy több mint 20 évnyi közös munka után kivált a Machine Mouse formációból Ficzkó András. A karakteres énekes azonban nem adja fel a zenélést, jelenleg két fiatal zenésszel koncertezik. 

Ficzkó András a HatsBand két tagját, Miholka Zsanit és Tulik Zsoltot karolta fel. Az énekes egyelőre a budapesti pubokban koncertezik a tehetséges gitárosokkal. A hétvégén azonban András közösségi oldalán akadt ki, ugyanis a legutóbbi buli helyszínén csúnyán átverték. Történt ugyanis, hogy az Old Budában tartandó koncertet két órával a kezdés előtt lemondták a szórakozóhely tulajdonosai. 

„Drága barátaim! Sem zenészeknek, sem vendégeknek nem ajánlatos hely az OLD BUDA pub! Koncert kezdés előtt 2 és fel órával tudtam meg, hogy a tulajdonos és az üzemeltető közti vita miatt nem lesz koncert! Felháborító! De ami a legaljasabb: nem is az üzemeltető hívott fel, hanem pár napja felmondott koncertszervező, akivel anno én is egyeztettem.” – írja oldalán András. Az énekes azt ígérte közönségének, hogy hamarosan pótolni fogja ezt a bulit, ám biztosan nem ezen a helyszínen.

Írta: Nikkk