Rihanna sajátos stílusa hatással van a divatra

A nyolcszoros Grammy-díjas énekesnőről kevesen tudják, hogy ő Barbados tiszteletbeli kulturális nagykövete és hivatalos turisztikai arca. Ami pedig öltözködését illeti, a világsztár sajátos stílussal rendelkezik.

Akárcsak a zenében és az élet más területein, Rihanna egyedi, önálló véleménnyel van a divatról is. Ha megnézzük RiRi utcai viseleteit, akkor sapkák és hajpántok tömkelegét, farmer- valamint óra-mániáját figyelhetjük meg. A világhírű énekesnő emellett gyakran hord bőszárú nadrágokat, kedvenc tónusa pedig alighanem a fehér és a fekete lehetnek. Emellett tucatnyi alkalommal láthatjuk a sztár kockahasát is, hiszen a csillag imádja a haspólókat.

"Rihanna az elmúlt esztendők divatjának egyik legizgalmasabb nagykövete, aki óriási hatással van az egész iparágra." - jelentette ki korábban a CFDA vezérigazgatója, Steven Kolb.

Rihanna sajátos stílusa még a River Island márkáját is megihlette, hiszen a divatház dizájnerével, Adam Salmannel közösen egy kollekciót is létrehoztak. "Olyan nőknek terveztem, akik nem gondolkodnak azon, hogy mit vegyenek fel" – nyilatkozta RiRi anno. Nos, azt nem tudjuk, hogy a díva mennyire gondolkozik, mikor elindul otthonról, de hogy nem véletlen lett 2014 stílusikonja, az egészen biztos!

Nincs mit rejtegetnie. Formás idomait gyakran haspólókban villantja meg

Imádja az órákat, Instagram-ján gyakran posztol róluk

Nem csodálkoznánk, ha előbb-utóbb felkérné őt reklámarcnak valamelyik farmer márka

Gyakran tűnik fel tetőtől-talpig fehérben

A másik kedvenc "színe" a fekete lehet

Imádja a baseball...

...és az egyéb sapkákat is

Leginkább kézben hordozós táskákat vásárol

A fejpántokat alighanem ő hozta újra divatba

Ő lett 2014-ben a divatikon