Ugrás a fő tartalomra

Rihanna sajátos stílusa hatással van a divatra

A nyolcszoros Grammy-díjas énekesnőről kevesen tudják, hogy ő Barbados tiszteletbeli kulturális nagykövete és hivatalos turisztikai arca. Ami pedig öltözködését illeti, a világsztár sajátos stílussal rendelkezik.

Akárcsak a zenében és az élet más területein, Rihanna egyedi, önálló véleménnyel van a divatról is. Ha megnézzük RiRi utcai viseleteit, akkor sapkák és hajpántok tömkelegét, farmer- valamint óra-mániáját figyelhetjük meg. A világhírű énekesnő emellett gyakran hord bőszárú nadrágokat, kedvenc tónusa pedig alighanem a fehér és a fekete lehetnek. Emellett tucatnyi alkalommal láthatjuk a sztár kockahasát is, hiszen a csillag imádja a haspólókat.

"Rihanna az elmúlt esztendők divatjának egyik legizgalmasabb nagykövete, aki óriási hatással van az egész iparágra." - jelentette ki korábban a CFDA vezérigazgatója, Steven Kolb.

Rihanna sajátos stílusa még a River Island márkáját is megihlette, hiszen a divatház dizájnerével, Adam Salmannel közösen egy kollekciót is létrehoztak. "Olyan nőknek terveztem, akik nem gondolkodnak azon, hogy mit vegyenek fel" – nyilatkozta RiRi anno. Nos, azt nem tudjuk, hogy a díva mennyire gondolkozik, mikor elindul otthonról, de hogy nem véletlen lett 2014 stílusikonja, az egészen biztos!

Nincs mit rejtegetnie. Formás idomait gyakran haspólókban villantja meg

Imádja az órákat, Instagram-ján gyakran posztol róluk

Nem csodálkoznánk, ha előbb-utóbb felkérné őt reklámarcnak valamelyik farmer márka

Gyakran tűnik fel tetőtől-talpig fehérben

A másik kedvenc "színe" a fekete lehet

Imádja a baseball...

...és az egyéb sapkákat is

Leginkább kézben hordozós táskákat vásárol

A fejpántokat alighanem ő hozta újra divatba

Ő lett 2014-ben a divatikon

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Anymood: "Érzelmi alapon írunk zenét"

Bencsik Tamarát sokan a 2008-as Megasztárban ismerték meg. A dögös, tehetséges lány jelenleg az Anymood duójában állja meg helyét, ahol párjával együtt (Aydan) szolgáltatja a talpalávalót.
Mi az Anymood története? Hogyan ismerkedtetek meg egymással? 
Aydan: Mindketten ismerjük a legendás hajógyári szigetet, ahol közel 10 évig voltam rezidens. Tamara pedig nem csak a hangja, de a férfimagazinokban tett pózai miatt is népszerű. Bevallom, nekem az utóbbi kapcsán ugrott be először, hogy ki is ő. Utólag tudtam meg, hogy a művésznő már régen kifigyelt magának a pult mögül, hiszen fellépései után gyakran megjelent nálunk, és mulatott a zenéimre. Aztán az egyik oldalon írt rám először, és elmondta, hogy tetszik neki, amit képviselek. Kiderült, hogy producerkedik, és 100%-ban egyezik a zenei ízlésünk. Innentől elindultak köztünk az ötletcserék, majd megszületett az első közös számunk, mely a mai napig az egyik legkedveltebb dalunk, az OVER.

Mitől más ez a formáció, mint a többi?
Aydan: Elsősorban …

Best of 2019: A legstílusosabb női előadók

A színpadon bizonyító, minden szinten igazán jól összerakott énekesnők nem csak zenéjüknek, de külsejüknek is nagy figyelmet szentelnek. 2019-ben számomra az alábbi négy rendkívül eredeti hölgy volt a leginspirálóbb stíluskirálynő. Összeállításomban olyan fotókat hozok az énekesnőkről, amelyek nem színpadon készültek, hiszen öltözékeikre a szürke hétköznapokon és az egyéb szereplésekkor is gondosan odafigyelnek.
Nagyváradi Nelli  (Dal ajánló: ÉNB Karola - Ideje megbocsájtani)
2017 és 2018 után most sem tudom kihagyni a Best of listáról Nagyváradi Nellit, aki még mindig borzasztó rafináltan keveri az extravagáns és a nőies vonalat. Ez a nő egyszerűen nem ismeri az unalmas összeállítás fogalmát, bármelyik stílusba kóstol is bele, hihetetlenül tüzes kis inspiráció. A NOA énekstúdió tanárnénije az év során különösen sokszor bújt a VDR szettjeibe, nem csoda, hiszen ezeket a ruhákat szinte kivétel nélkül ráöltötték.

Péterfy Bori (Dal ajánló: Hősök feat. Péterfy Bori – Te vagy a veszély)
Bori v…

Itt egy újabb szép nóta Tkyd és a Hősök tálalásában

Aktívan indítja az új évtizedet Tkyd. Az előadó január 8-án jelentette meg legutóbbi klipjét Kövek a zsebben címmel, ám máris itt van egy újabb közreműködés tőle. A rapper ismét a Hősök srácaival alkotott közösen és az eredmény Ugyanúgy, mint a Próbáld meg, Lassul a gép, Bevesszük a várost, az Ikonok, vagy éppena Ha én lennék a főnök szerzemények esetében is, finom kis minőség lett. Életszagú tartalom, bőröd alá kúszó dallamvilág, hatalmas flow. Indíts el a videót nyomban!
Zene: Mr. JoeKer. Szöveg: Eckü, Tkyd, Mentha Kamera: Ozsváth Gergely, Plank Csaba.
Vágás és utómunka: Elyazgi Dénes
szerző: nikiahatos