Ugrás a fő tartalomra

Teltházas elnöki bulit csapott a Wellhello

A Fluor Tomi és Diaz alkotta formáció Győr és Debrecen után Budapesten is teltházas közönség előtt léphetett fel. A srácok ezúttal az Akváriumot vették be, hogy megmutassák milyen is egy igazán elnöki buli.

A srácok márciusban indultak első turnéjukra, amely keretein belül zenélnek többek között Sopronban, Miskolcon és Debrecenben. A budapesti állomásra 20 perccel azután, hogy megnyitotta jegyárusító hálózatát az Akvárium Klub, minden elővételes jegy elkelt. A közönségnek tehát nagyon kellett kapkodnia ahhoz, hogy ott lehessen az első fővárosi koncerten. Előzenekarként a Sirvive forrósította fel a hangulatot a NagyHallban, akik után nem volt nehéz frenetikus bulit csinálni. Tomiék azonban feltették az i-re a pontot!


A tavalyi év egyik legnagyobb slágere lett a Rakpart, de hatalmas népszerűségnek örvendett a formáció második száma, az Apuveddmeg is. Ezután kis csönd következett, de a fiúk persze nem tétlenkedtek, több számon is dolgoztak, amelyeket a turné indulása előtt hetekkel, napokkal publikáltak. Ennek ellenére a közönség egy emberként fújta a Sokszor volt már így, a Széthagyott ruhák és az Oldalzseb dalszövegét is. Sokak számára kérdéses, hogy ennyi saját dallal miként töltötték ki a koncertet a Diazék. A formáció korábbi dalokat is előhúzott abból a bizonyos oldalzsebből, felcsendült többek között a Képkockák, vagy éppen a Felébredni máshol.

Tökéletesen összerakott látványvilág (háttér, fények, csinos táncos lányok), mesterien összeállított repertoár, Diaz bársonyos hangja, Fluor Tomitól megszokott mókás szövegek a világszínvonalú hang- és fénytechnikai rendszerrel ellátott Akvárium Klubban. Pillanatok, amelyekre emlékezni akarsz! Ilyen egy tökéletes csapatás! Hogy Fluor Tomi mikor nőtt fel és vált érett előadóvá, nem tudjuk, de ezt az utat csak ajánlani tudjuk neki. És nektek is! Minket abszolút megvettek a srácok, így bizonyára nincs szükségük apu pénzére, hogy magukénak tudhassák a várost!

Eredetileg publikálva: BuliStar
Írta: Nikkk

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Anymood: "Érzelmi alapon írunk zenét"

Bencsik Tamarát sokan a 2008-as Megasztárban ismerték meg. A dögös, tehetséges lány jelenleg az Anymood duójában állja meg helyét, ahol párjával együtt (Aydan) szolgáltatja a talpalávalót.
Mi az Anymood története? Hogyan ismerkedtetek meg egymással? 
Aydan: Mindketten ismerjük a legendás hajógyári szigetet, ahol közel 10 évig voltam rezidens. Tamara pedig nem csak a hangja, de a férfimagazinokban tett pózai miatt is népszerű. Bevallom, nekem az utóbbi kapcsán ugrott be először, hogy ki is ő. Utólag tudtam meg, hogy a művésznő már régen kifigyelt magának a pult mögül, hiszen fellépései után gyakran megjelent nálunk, és mulatott a zenéimre. Aztán az egyik oldalon írt rám először, és elmondta, hogy tetszik neki, amit képviselek. Kiderült, hogy producerkedik, és 100%-ban egyezik a zenei ízlésünk. Innentől elindultak köztünk az ötletcserék, majd megszületett az első közös számunk, mely a mai napig az egyik legkedveltebb dalunk, az OVER.

Mitől más ez a formáció, mint a többi?
Aydan: Elsősorban …

Best of 2019: A legstílusosabb női előadók

A színpadon bizonyító, minden szinten igazán jól összerakott énekesnők nem csak zenéjüknek, de külsejüknek is nagy figyelmet szentelnek. 2019-ben számomra az alábbi négy rendkívül eredeti hölgy volt a leginspirálóbb stíluskirálynő. Összeállításomban olyan fotókat hozok az énekesnőkről, amelyek nem színpadon készültek, hiszen öltözékeikre a szürke hétköznapokon és az egyéb szereplésekkor is gondosan odafigyelnek.
Nagyváradi Nelli  (Dal ajánló: ÉNB Karola - Ideje megbocsájtani)
2017 és 2018 után most sem tudom kihagyni a Best of listáról Nagyváradi Nellit, aki még mindig borzasztó rafináltan keveri az extravagáns és a nőies vonalat. Ez a nő egyszerűen nem ismeri az unalmas összeállítás fogalmát, bármelyik stílusba kóstol is bele, hihetetlenül tüzes kis inspiráció. A NOA énekstúdió tanárnénije az év során különösen sokszor bújt a VDR szettjeibe, nem csoda, hiszen ezeket a ruhákat szinte kivétel nélkül ráöltötték.

Péterfy Bori (Dal ajánló: Hősök feat. Péterfy Bori – Te vagy a veszély)
Bori v…

Itt egy újabb szép nóta Tkyd és a Hősök tálalásában

Aktívan indítja az új évtizedet Tkyd. Az előadó január 8-án jelentette meg legutóbbi klipjét Kövek a zsebben címmel, ám máris itt van egy újabb közreműködés tőle. A rapper ismét a Hősök srácaival alkotott közösen és az eredmény Ugyanúgy, mint a Próbáld meg, Lassul a gép, Bevesszük a várost, az Ikonok, vagy éppena Ha én lennék a főnök szerzemények esetében is, finom kis minőség lett. Életszagú tartalom, bőröd alá kúszó dallamvilág, hatalmas flow. Indíts el a videót nyomban!
Zene: Mr. JoeKer. Szöveg: Eckü, Tkyd, Mentha Kamera: Ozsváth Gergely, Plank Csaba.
Vágás és utómunka: Elyazgi Dénes
szerző: nikiahatos