Teltházas elnöki bulit csapott a Wellhello

A Fluor Tomi és Diaz alkotta formáció Győr és Debrecen után Budapesten is teltházas közönség előtt léphetett fel. A srácok ezúttal az Akváriumot vették be, hogy megmutassák milyen is egy igazán elnöki buli.

A srácok márciusban indultak első turnéjukra, amely keretein belül zenélnek többek között Sopronban, Miskolcon és Debrecenben. A budapesti állomásra 20 perccel azután, hogy megnyitotta jegyárusító hálózatát az Akvárium Klub, minden elővételes jegy elkelt. A közönségnek tehát nagyon kellett kapkodnia ahhoz, hogy ott lehessen az első fővárosi koncerten. Előzenekarként a Sirvive forrósította fel a hangulatot a NagyHallban, akik után nem volt nehéz frenetikus bulit csinálni. Tomiék azonban feltették az i-re a pontot!


A tavalyi év egyik legnagyobb slágere lett a Rakpart, de hatalmas népszerűségnek örvendett a formáció második száma, az Apuveddmeg is. Ezután kis csönd következett, de a fiúk persze nem tétlenkedtek, több számon is dolgoztak, amelyeket a turné indulása előtt hetekkel, napokkal publikáltak. Ennek ellenére a közönség egy emberként fújta a Sokszor volt már így, a Széthagyott ruhák és az Oldalzseb dalszövegét is. Sokak számára kérdéses, hogy ennyi saját dallal miként töltötték ki a koncertet a Diazék. A formáció korábbi dalokat is előhúzott abból a bizonyos oldalzsebből, felcsendült többek között a Képkockák, vagy éppen a Felébredni máshol.

Tökéletesen összerakott látványvilág (háttér, fények, csinos táncos lányok), mesterien összeállított repertoár, Diaz bársonyos hangja, Fluor Tomitól megszokott mókás szövegek a világszínvonalú hang- és fénytechnikai rendszerrel ellátott Akvárium Klubban. Pillanatok, amelyekre emlékezni akarsz! Ilyen egy tökéletes csapatás! Hogy Fluor Tomi mikor nőtt fel és vált érett előadóvá, nem tudjuk, de ezt az utat csak ajánlani tudjuk neki. És nektek is! Minket abszolút megvettek a srácok, így bizonyára nincs szükségük apu pénzére, hogy magukénak tudhassák a várost!

Eredetileg publikálva: BuliStar
Írta: Nikkk