Ugrás a fő tartalomra

Ficzkó András Akusztik Night a Fat Mo's-ban

Több mint 20 évnyi közös zenélés után Ficzkó András 2014 végén kivált a dallamos rockzenét játszó Machine Mouse zenekarból. András azonban nem búcsúzik el a színpadtól, jelenleg akusztikus formációjával járja a klubokat.

Az énekes következő koncertjére májusban 9-én a Fat Mo's Music Clubban (1056 Budapest, Nyáry Pál utca 11) kerül sor, amikor ismét Miholka Zsanival és Tulik Zsolttal, a Hatsband két tagjával játszik majd.
 
"Kedves mindenki, aki szeret és szimpatizál velem, vagyis velünk, az akusztikus formációval!
Remélem nem csak én, de Ti is kihevertétek az Old Buda nevezetű pöcegödör okozta sokkot és várjátok már május kilencedikét! Én nagyon várom, különösen hogy legközelebb csak ősszel lesz Akusztik Night újra! Gyertek minél többen, hiszen a jó hangulat és a szeretet adott lesz! Szeretettel várok mindenkit, ölellek benneteket." - írja közösségi oldalán András.


"Nagy megtiszteltetés nekünk Andrissal játszani, akivel hamar megtaláltuk a közös hangot. Nem csak szakmailag, de barátilag is megkedveltük őt. A próbák nagyon intenzívek, nagy az elvárás, ami jó hatással van ránk, hiszen szeretjük a kihívásokat. Minden próbát izgatottan várok!” – mondta Zsani, a HatsBAnd alapítótagja.

„Az iskolák leginkább a megjárt zenekarok voltak, például a nyár óta folyamatosan tartó HatsBand, vagy éppen az, hogy most Andris mellett játszhatok. Ő egy profi énekes, profi mentalitással. Nagyon élvezem a vele való, családias hangulatú próbákat. Jó látni, ahogy összeáll ez az egész. Folyamatosan fejlődünk, ami Andris irányításának köszönhető.„ – árulta el Zsolti.

A koncerten vendégként lép fel  Németh Márk és Hiegl Gergő, belépő ugyan nincs, de asztalt foglalni a 061-266-8027-es számon tudtok.

Írta: Nikkk

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Anymood: "Érzelmi alapon írunk zenét"

Bencsik Tamarát sokan a 2008-as Megasztárban ismerték meg. A dögös, tehetséges lány jelenleg az Anymood duójában állja meg helyét, ahol párjával együtt (Aydan) szolgáltatja a talpalávalót.
Mi az Anymood története? Hogyan ismerkedtetek meg egymással? 
Aydan: Mindketten ismerjük a legendás hajógyári szigetet, ahol közel 10 évig voltam rezidens. Tamara pedig nem csak a hangja, de a férfimagazinokban tett pózai miatt is népszerű. Bevallom, nekem az utóbbi kapcsán ugrott be először, hogy ki is ő. Utólag tudtam meg, hogy a művésznő már régen kifigyelt magának a pult mögül, hiszen fellépései után gyakran megjelent nálunk, és mulatott a zenéimre. Aztán az egyik oldalon írt rám először, és elmondta, hogy tetszik neki, amit képviselek. Kiderült, hogy producerkedik, és 100%-ban egyezik a zenei ízlésünk. Innentől elindultak köztünk az ötletcserék, majd megszületett az első közös számunk, mely a mai napig az egyik legkedveltebb dalunk, az OVER.

Mitől más ez a formáció, mint a többi?
Aydan: Elsősorban …

Best of 2019: A legstílusosabb női előadók

A színpadon bizonyító, minden szinten igazán jól összerakott énekesnők nem csak zenéjüknek, de külsejüknek is nagy figyelmet szentelnek. 2019-ben számomra az alábbi négy rendkívül eredeti hölgy volt a leginspirálóbb stíluskirálynő. Összeállításomban olyan fotókat hozok az énekesnőkről, amelyek nem színpadon készültek, hiszen öltözékeikre a szürke hétköznapokon és az egyéb szereplésekkor is gondosan odafigyelnek.
Nagyváradi Nelli  (Dal ajánló: ÉNB Karola - Ideje megbocsájtani)
2017 és 2018 után most sem tudom kihagyni a Best of listáról Nagyváradi Nellit, aki még mindig borzasztó rafináltan keveri az extravagáns és a nőies vonalat. Ez a nő egyszerűen nem ismeri az unalmas összeállítás fogalmát, bármelyik stílusba kóstol is bele, hihetetlenül tüzes kis inspiráció. A NOA énekstúdió tanárnénije az év során különösen sokszor bújt a VDR szettjeibe, nem csoda, hiszen ezeket a ruhákat szinte kivétel nélkül ráöltötték.

Péterfy Bori (Dal ajánló: Hősök feat. Péterfy Bori – Te vagy a veszély)
Bori v…

Itt egy újabb szép nóta Tkyd és a Hősök tálalásában

Aktívan indítja az új évtizedet Tkyd. Az előadó január 8-án jelentette meg legutóbbi klipjét Kövek a zsebben címmel, ám máris itt van egy újabb közreműködés tőle. A rapper ismét a Hősök srácaival alkotott közösen és az eredmény Ugyanúgy, mint a Próbáld meg, Lassul a gép, Bevesszük a várost, az Ikonok, vagy éppena Ha én lennék a főnök szerzemények esetében is, finom kis minőség lett. Életszagú tartalom, bőröd alá kúszó dallamvilág, hatalmas flow. Indíts el a videót nyomban!
Zene: Mr. JoeKer. Szöveg: Eckü, Tkyd, Mentha Kamera: Ozsváth Gergely, Plank Csaba.
Vágás és utómunka: Elyazgi Dénes
szerző: nikiahatos