Klajkó Szandra: "Nekik még nehezebb érvényesülni"


Nemrégiben létrejött egy igazán különleges összefogás, amely szeretné megnyitni a kapukat a fogyatékkal élők és a fogyatékkal élő művészek között. Az Egy Hídon szállunk projekttel eltűnnek a különböző hátrányok, hogy az alkotás és a tehetség kaphasson nagyobb hangsúlyt.

A cél az, hogy megszűnjenek a különbségek és bebizonyítsák: művészet mindenkié. Énekesek, zenészek, színészek, táncosok, írók, költők, festők, sportolók állnak az ügy mellé, hogy az kellő figyelmet kaphasson. Május 3-án 11:00 órától a Csili Művelődési Központban megrendezésre kerülő eseményen még több dolgot tudhatunk meg az együttműködésről!

"Nemec Mariann íróval, a TeArt Művészeti Központ vezetőjével, illetve Dóró Sándor költővel együtt szervezzük ezt a rendezvényt. Több fogyatékkal élő ismerősünk van, akik művészek, és nekünk sem könnyű, de nekik még nehezebb érvényesülni, valamint lehetőséget kapni a megjelenésekre." - kezdi Klajkó Szandi, aki tegnap előrukkolt a megmozdulás himnuszával is.

"Ivanova Danielával, a csodás kerekesszékes énekesnővel szuper volt a közös munka. Nagyon egy hullámhosszon vagyunk, és roppant pozitív figura! Szeretném, ha a dal által még többen megismernék. Minél több ember lelkét simogatja a hangja, annál jobb." - tette hozzá Szandi, aki legutóbb Angellel közösen hozott össze egy duettet, Mindig melletted címmel.

Írta: Nikkk