Ugrás a fő tartalomra

Klajkó Szandra: "Nekik még nehezebb érvényesülni"


Nemrégiben létrejött egy igazán különleges összefogás, amely szeretné megnyitni a kapukat a fogyatékkal élők és a fogyatékkal élő művészek között. Az Egy Hídon szállunk projekttel eltűnnek a különböző hátrányok, hogy az alkotás és a tehetség kaphasson nagyobb hangsúlyt.

A cél az, hogy megszűnjenek a különbségek és bebizonyítsák: művészet mindenkié. Énekesek, zenészek, színészek, táncosok, írók, költők, festők, sportolók állnak az ügy mellé, hogy az kellő figyelmet kaphasson. Május 3-án 11:00 órától a Csili Művelődési Központban megrendezésre kerülő eseményen még több dolgot tudhatunk meg az együttműködésről!

"Nemec Mariann íróval, a TeArt Művészeti Központ vezetőjével, illetve Dóró Sándor költővel együtt szervezzük ezt a rendezvényt. Több fogyatékkal élő ismerősünk van, akik művészek, és nekünk sem könnyű, de nekik még nehezebb érvényesülni, valamint lehetőséget kapni a megjelenésekre." - kezdi Klajkó Szandi, aki tegnap előrukkolt a megmozdulás himnuszával is.

"Ivanova Danielával, a csodás kerekesszékes énekesnővel szuper volt a közös munka. Nagyon egy hullámhosszon vagyunk, és roppant pozitív figura! Szeretném, ha a dal által még többen megismernék. Minél több ember lelkét simogatja a hangja, annál jobb." - tette hozzá Szandi, aki legutóbb Angellel közösen hozott össze egy duettet, Mindig melletted címmel.

Írta: Nikkk

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Anymood: "Érzelmi alapon írunk zenét"

Bencsik Tamarát sokan a 2008-as Megasztárban ismerték meg. A dögös, tehetséges lány jelenleg az Anymood duójában állja meg helyét, ahol párjával együtt (Aydan) szolgáltatja a talpalávalót.
Mi az Anymood története? Hogyan ismerkedtetek meg egymással? 
Aydan: Mindketten ismerjük a legendás hajógyári szigetet, ahol közel 10 évig voltam rezidens. Tamara pedig nem csak a hangja, de a férfimagazinokban tett pózai miatt is népszerű. Bevallom, nekem az utóbbi kapcsán ugrott be először, hogy ki is ő. Utólag tudtam meg, hogy a művésznő már régen kifigyelt magának a pult mögül, hiszen fellépései után gyakran megjelent nálunk, és mulatott a zenéimre. Aztán az egyik oldalon írt rám először, és elmondta, hogy tetszik neki, amit képviselek. Kiderült, hogy producerkedik, és 100%-ban egyezik a zenei ízlésünk. Innentől elindultak köztünk az ötletcserék, majd megszületett az első közös számunk, mely a mai napig az egyik legkedveltebb dalunk, az OVER.

Mitől más ez a formáció, mint a többi?
Aydan: Elsősorban …

Best of 2019: A legstílusosabb női előadók

A színpadon bizonyító, minden szinten igazán jól összerakott énekesnők nem csak zenéjüknek, de külsejüknek is nagy figyelmet szentelnek. 2019-ben számomra az alábbi négy rendkívül eredeti hölgy volt a leginspirálóbb stíluskirálynő. Összeállításomban olyan fotókat hozok az énekesnőkről, amelyek nem színpadon készültek, hiszen öltözékeikre a szürke hétköznapokon és az egyéb szereplésekkor is gondosan odafigyelnek.
Nagyváradi Nelli  (Dal ajánló: ÉNB Karola - Ideje megbocsájtani)
2017 és 2018 után most sem tudom kihagyni a Best of listáról Nagyváradi Nellit, aki még mindig borzasztó rafináltan keveri az extravagáns és a nőies vonalat. Ez a nő egyszerűen nem ismeri az unalmas összeállítás fogalmát, bármelyik stílusba kóstol is bele, hihetetlenül tüzes kis inspiráció. A NOA énekstúdió tanárnénije az év során különösen sokszor bújt a VDR szettjeibe, nem csoda, hiszen ezeket a ruhákat szinte kivétel nélkül ráöltötték.

Péterfy Bori (Dal ajánló: Hősök feat. Péterfy Bori – Te vagy a veszély)
Bori v…

Itt egy újabb szép nóta Tkyd és a Hősök tálalásában

Aktívan indítja az új évtizedet Tkyd. Az előadó január 8-án jelentette meg legutóbbi klipjét Kövek a zsebben címmel, ám máris itt van egy újabb közreműködés tőle. A rapper ismét a Hősök srácaival alkotott közösen és az eredmény Ugyanúgy, mint a Próbáld meg, Lassul a gép, Bevesszük a várost, az Ikonok, vagy éppena Ha én lennék a főnök szerzemények esetében is, finom kis minőség lett. Életszagú tartalom, bőröd alá kúszó dallamvilág, hatalmas flow. Indíts el a videót nyomban!
Zene: Mr. JoeKer. Szöveg: Eckü, Tkyd, Mentha Kamera: Ozsváth Gergely, Plank Csaba.
Vágás és utómunka: Elyazgi Dénes
szerző: nikiahatos