Ugrás a fő tartalomra

Kondákor Zsófi és Tóth Roland házaspárként lép színpadra

Új bemutatóra készül az Éless-Szín. A televízió képernyőkről is jól ismert Kondákor Zsófi és Tóth Roland ezúttal egy civódó házaspárt alakít, sok konfliktussal és még több nevetéssel.

Orbók Attila Nem válok el! című vígjátékát április végén mutatja be az Éless-Szín parádés szereposztással. Kondákor Zsófi és Tóth Roland mellett Kertész Péter, Rák Kati, Urmai Gábor, Koncz Gábor, Nyertes Zsuzsa, Éless Béla, Valler Gabriella, Mesterházy Gyula, és Simonyi Réka is szerepet kaptak a darabban, melyet a társulatvezető Éless Béla és Koncz Gábor közösen rendeznek.

Orbók Attila vígjátéka akár ma is játszódhatna… Melyik kor ne ismerné azt a fajta házasságot, melyben nem a szerelem dominál, hanem az érdek és a pénz?

"A feleség, akit a darabban játszom, igencsak számító. Az érzelmek nem érdeklik, akinek pénze van, azzal esik szerelembe, ahhoz akar feleségül menni." – mesélte el a darab próbái kapcsán Kondákor Zsófi. - "Először dolgozom az Éless-Szín társulatával, örültem a felkérésnek. A televíziós feladataim mellett több társulattal is visszatérően dolgozom, és a színházi szerepek mindig változatosságot jelentenek: a próbafolyamat egészen másfajta munkát kíván, mint a forgatások." – fűzte hozzá Kondákor Zsófi.

Tóth Roland már második alkalommal dolgozik az Éless-Szín társulatával. Korábban a Ma éjjel szabad vagyok című produkcióban aratott velük sikereket, a mostani premieren pedig a főszerelő férjet alakítja, a feleségébe szerelmes írót, Szőnyi Lórándot.

"Ez a férj egy csupaszív, bohém kis fickó, aki fülig szerelmes a feleségébe, és szilárd erkölcsökkel rendelkezik. Ugyanakkor a művészélet nem mindig könnyű, és a darab elején bizony neki sem az: hitelekkel a nyakán éldegél egy szegényes kis lakásban a feleségével. A várva várt áttörés, a karrier beindulása egyelőre nem tűnik túl esélyesnek." – mondta el a darab kapcsán Tóth Roland. – "Miközben ezt a szerepet próbálom, sokszor eszembe jutnak azok az idők, amikor még magam is színinövendék voltam, nem láthattam, merre visz majd a színészi pálya. Életem egyik legromantikusabb időszaka volt ez, bár azt be kell vallani, a pénz bizony nem vetett fel minket..."

Az Éless-Szín az igényes szórakoztatás híve, ennek jegyében készül a mostani bemutató is. A társulat kettős premiert tervez: 2015. április 23-án, csütörtökön 19 órakor, illetve május 3.-án, vasárnap 19 órakor mutatják be Orbók Attila Nem válok el! című vígjátékát Csömörön, a Petőfi Művelődési Házban.  

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Anymood: "Érzelmi alapon írunk zenét"

Bencsik Tamarát sokan a 2008-as Megasztárban ismerték meg. A dögös, tehetséges lány jelenleg az Anymood duójában állja meg helyét, ahol párjával együtt (Aydan) szolgáltatja a talpalávalót.
Mi az Anymood története? Hogyan ismerkedtetek meg egymással? 
Aydan: Mindketten ismerjük a legendás hajógyári szigetet, ahol közel 10 évig voltam rezidens. Tamara pedig nem csak a hangja, de a férfimagazinokban tett pózai miatt is népszerű. Bevallom, nekem az utóbbi kapcsán ugrott be először, hogy ki is ő. Utólag tudtam meg, hogy a művésznő már régen kifigyelt magának a pult mögül, hiszen fellépései után gyakran megjelent nálunk, és mulatott a zenéimre. Aztán az egyik oldalon írt rám először, és elmondta, hogy tetszik neki, amit képviselek. Kiderült, hogy producerkedik, és 100%-ban egyezik a zenei ízlésünk. Innentől elindultak köztünk az ötletcserék, majd megszületett az első közös számunk, mely a mai napig az egyik legkedveltebb dalunk, az OVER.

Mitől más ez a formáció, mint a többi?
Aydan: Elsősorban …

Best of 2019: A legstílusosabb női előadók

A színpadon bizonyító, minden szinten igazán jól összerakott énekesnők nem csak zenéjüknek, de külsejüknek is nagy figyelmet szentelnek. 2019-ben számomra az alábbi négy rendkívül eredeti hölgy volt a leginspirálóbb stíluskirálynő. Összeállításomban olyan fotókat hozok az énekesnőkről, amelyek nem színpadon készültek, hiszen öltözékeikre a szürke hétköznapokon és az egyéb szereplésekkor is gondosan odafigyelnek.
Nagyváradi Nelli  (Dal ajánló: ÉNB Karola - Ideje megbocsájtani)
2017 és 2018 után most sem tudom kihagyni a Best of listáról Nagyváradi Nellit, aki még mindig borzasztó rafináltan keveri az extravagáns és a nőies vonalat. Ez a nő egyszerűen nem ismeri az unalmas összeállítás fogalmát, bármelyik stílusba kóstol is bele, hihetetlenül tüzes kis inspiráció. A NOA énekstúdió tanárnénije az év során különösen sokszor bújt a VDR szettjeibe, nem csoda, hiszen ezeket a ruhákat szinte kivétel nélkül ráöltötték.

Péterfy Bori (Dal ajánló: Hősök feat. Péterfy Bori – Te vagy a veszély)
Bori v…

Itt egy újabb szép nóta Tkyd és a Hősök tálalásában

Aktívan indítja az új évtizedet Tkyd. Az előadó január 8-án jelentette meg legutóbbi klipjét Kövek a zsebben címmel, ám máris itt van egy újabb közreműködés tőle. A rapper ismét a Hősök srácaival alkotott közösen és az eredmény Ugyanúgy, mint a Próbáld meg, Lassul a gép, Bevesszük a várost, az Ikonok, vagy éppena Ha én lennék a főnök szerzemények esetében is, finom kis minőség lett. Életszagú tartalom, bőröd alá kúszó dallamvilág, hatalmas flow. Indíts el a videót nyomban!
Zene: Mr. JoeKer. Szöveg: Eckü, Tkyd, Mentha Kamera: Ozsváth Gergely, Plank Csaba.
Vágás és utómunka: Elyazgi Dénes
szerző: nikiahatos