Molnár Tamás szerzői est a Muzikumban

Az Anti Fitness Club együttese 2002 novemberében jött létre, punk-rock stílusú munkásságuk során pedig olyan slágereket köszönhettünk a srácoknak, mint a Mennyország, a Más ölel át, a Jégvirág, vagy éppen a Lábnyom. A csapat frontembere, Molnár Tamás immáron 10 esztendeje szerez szövegeket, pár éve pedig nem csak magának, de más előadóknak is ír. 

Tomi szövegeit olyan énekesek adják elő, mint Tóth Gabi, Vastag Tamás, Takács Nikolas, Dobrády Ákos, Gyurcsík Tibi, MDC, ByTheWay vagy éppen Pál Dénes. A szerzői esten egy zongorára (Juhász Attila) és egy gitárra (Csiszár Ferenc) hangszerelve csendülnek fel az általa szerzett nóták. A lírikus előadásra legközelebb május 15-én, pénteken a Muzikum Klub & Bisztróban kerül sor, a kezdés pedig 21:00 órát jelent. 

„A jó dalszöveghez nem idő, hanem pillanat kell, viszont ezek a pillanatok nem adják ám egykönnyen magukat. Sokszor dacos makacskodók, és csak a legritkább esetben könnyűvérűek.” – nyilatkozta korábban a zeneszöveg.hu-nak. Hogy Tamás megélt már ezt-azt a színpadon, azt az alábbi videó is tökéletesen bizonyítja. A zongora leszakad, Tomi pedig…

Írta: Nikkk