Ricky: „A zenekar határoz meg engem”

Ötödik születésnapját ünnepli hazánk egyik legjobb és legszínvonalasabb rendezvényzenekara. A PartYssimo formáció számtalanszor játszhatta el Halász Judit: Boldog születésnapot című szerzeményét, ám most saját tortájuk gyertyái várnak elfújásra. 


A PartYssimo zenekar 2010 tavaszán alakult és egy hosszú évek óta színpadon álló, illetve stúdióban munkálkodó, profi zenészekből verbuválódott csapatról van szó. A zenekar repertoárja az igényes party- és szórakoztató zene kívánalmainak megfelelően került kialakításra, mindez a céges rendezvények, egyetemi/főiskolai bálok és más hasonló zenés események (a kisebb klub-buliktól egészen a nagyszínpados utcabálokig) közönségének élménydús szórakoztatásáért. Céljuk, hogy mindenkori közönségük táncolástól sajgó lábakkal, berekedt torokkal, valamint egy remek buli élményével gazdagodva térjen haza koncertjeikről.

Ricky (Haddad Henrik) és formációja nem is akárhogy emeli kalapját az eltelt évek előtt, hiszen egy koncerten ünneplik meg a mögöttük álló esztendőket. A május 23-án, a Jazzy Pubban 22:30-as kezdettel megrendezésre kerülő szülinapi bulin a habot a tortán egy videoklip jelenti majd.


„A PartYssimo zenekar határoz meg engem, bízom benne, hogy azért, mert én is meghatározó tényező vagyok a zenekar életében. Imádom a zenét, a zenélést, de ebben a formációban egy alkotó és összetartó társaság tagja lehetek.” – kezdte a BSIDE-nak Ricky. „Ez alatt nem mellesleg nem csak a zenekar tagjait értem, de a kitartó és egyre bővülő rajongói tábort is, akik szívvel-lélekkel velünk vannak.” – tette még hozzá az énekes. 

A csapat első klipje egy koncertfilm lesz, amely a már említett Halász Judit: Boldog születésnapot című örökzöld Big Bandes feldolgozásához készül. 

„A koncertfilm jelleg miatt a klipben szereplők nem statiszták lesznek, akiket megkérünk, hogy érezzék jól magukat… Hanem az a közönség, akik minden alkalommal velünk buliznak önfeledten. A klip képi világát egy profi filmes stáb rögzíti, akikkel gyakran dolgozunk kiemelt exkluzív partikon. Minden bizonnyal jó buli, és jó klip lesz! Várjuk már.” – árulta még el Ricky.Beszélgető partner: Nikkk