Ugrás a fő tartalomra

Újabb díjat zsebelt be Vastag Csaba

Második alkalommal díjazta a Playboy az év meghatározó személyiségeit a Man of the Year gálán. A harminc jelöltre összesen több mint 47.000 szavazat érkezett, amelyek alapján Vastag Csaba, Felcser Máté, Dr. Kemény Dénes, Buda Márton és Nagy Ervin is díjat vehetett át. A múzsa kategória különdíját Dobó Kata kapta meg.


A Tesla Budapestben tartott nagyszabású gálán adta át a Playboy a 2015-ös Man of the Year díjakat. Az 5+1 kategória jelöltjeinek sorsáról az olvasók döntöttek. A színeszek közül végül Nagy Ervin vehette át az elismerést, a frontemberek „harcát” Felcser Máté nyerte, míg a médiaszemélyiségek közül Buda Mártont díjazta a magazin. A legstílusosabb férfi kategóriában a legtöbb szavazatot Vastag Csaba kapta, aki ezzel maga mögé utasította az egykor X-Faktoros vetélytársát, Takács Nikolast, valamint Éder Krisztiánt, Baronits Gábort és Kállay-Saunders Andrást is. Az énekes nagy megtiszteltetésnek tartja az elismerést.

„Engem azok a díjak tesznek igazán boldoggá, amelyeket a közönség szavaz meg, hiszen az ő döntésük mindig szívből jön. Ez egy visszajelzés arról, hogy sikerül átadnom magamból valamit a színpadon és az csak a ráadás, ha közben a stílusom is elnyeri az emberek tetszését. Nagyon hálás vagyok a rajongóimnak, mivel ezt a díjat leginkább nekik köszönhetem”- mesélte Csaba, aki már gőzerővel dolgozik zenekarával az új lemezen.

Idén először ikon kategóriában is díjat osztott a magazin. A nagynevű jelöltek között ott volt Presser Gábor, Reviczky Gábor, Szervét Tibor és Kovács Kokó István is. A győztesek sorához végül Dr. Kemény Dénes csatlakozott.


„Megtisztelő, hogy elnyerhettem ezt a címet, főleg a többi jelöltet látva. Presser Gábor számomra egy igazi idol, kortársaimhoz hasonlóan az én életemet is végigkísérte az LGT zenéje. Már az is örömmel töltött el, hogy egy kategóriában jelöltek minket. Ez a díj nem sorolható be a többi elismerés közé, itt a személyiség is számított, nemcsak a teljesítmény" - mondta el a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke. Az év legmeghatározóbb férfijainak járó elismeréseken túl, a Playboy idén kiosztotta a múzsák különdíját is. Öt olyan közismert hölgyre lehetett szavazni, akik elért sikereik és mindennapi tetteik alapján inspirálóak lehetnek mások számára. A kategória győztese Dobó Kata lett.

„Nagyon boldog vagyok és köszönöm a szavazóknak, hogy először nyerhettem el a múzsa díjat. Titkon mindig reméltem, hogy van pár ember az életemben, akiknek az vagyok, voltam. Inspirálni valakit, hogy a legjobbat hozza ki magából, csodás érzés” – nyilatkozta a gyönyörű színésznő, aki azt is elárulta, hogy a díj biztosan jól látható helyen lesz majd otthonában.

„Különös öröm számomra, hogy ekkora volt az érdeklődés a gála iránt, hiszen idén kétszer annyian szavaztak, mint tavaly” – vette át a szót Bus István, a Playboy főszerkesztője. „Célunk, hogy hagyományt teremtsünk ezzel a díjjal, és minden évben példaképeket állítsunk a mai kor férfijainak.” A jelölteken és díjazottakon túl  a Tesla Budapestben ünnepelt többek között Tóth Gabi, Kiss Ramóna, Ada, Horányi Juli, Molnár Andi, a Spoon tagjai, a Tha Shudras frontembere, Som-Balogh Edina, Nyári Dia, Várhegyi Lucas Palmira, Borbély Ricsi, Szabó Ádám, Varga Győző és Vastag Tomi is.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Anymood: "Érzelmi alapon írunk zenét"

Bencsik Tamarát sokan a 2008-as Megasztárban ismerték meg. A dögös, tehetséges lány jelenleg az Anymood duójában állja meg helyét, ahol párjával együtt (Aydan) szolgáltatja a talpalávalót.
Mi az Anymood története? Hogyan ismerkedtetek meg egymással? 
Aydan: Mindketten ismerjük a legendás hajógyári szigetet, ahol közel 10 évig voltam rezidens. Tamara pedig nem csak a hangja, de a férfimagazinokban tett pózai miatt is népszerű. Bevallom, nekem az utóbbi kapcsán ugrott be először, hogy ki is ő. Utólag tudtam meg, hogy a művésznő már régen kifigyelt magának a pult mögül, hiszen fellépései után gyakran megjelent nálunk, és mulatott a zenéimre. Aztán az egyik oldalon írt rám először, és elmondta, hogy tetszik neki, amit képviselek. Kiderült, hogy producerkedik, és 100%-ban egyezik a zenei ízlésünk. Innentől elindultak köztünk az ötletcserék, majd megszületett az első közös számunk, mely a mai napig az egyik legkedveltebb dalunk, az OVER.

Mitől más ez a formáció, mint a többi?
Aydan: Elsősorban …

Best of 2019: A legstílusosabb női előadók

A színpadon bizonyító, minden szinten igazán jól összerakott énekesnők nem csak zenéjüknek, de külsejüknek is nagy figyelmet szentelnek. 2019-ben számomra az alábbi négy rendkívül eredeti hölgy volt a leginspirálóbb stíluskirálynő. Összeállításomban olyan fotókat hozok az énekesnőkről, amelyek nem színpadon készültek, hiszen öltözékeikre a szürke hétköznapokon és az egyéb szereplésekkor is gondosan odafigyelnek.
Nagyváradi Nelli  (Dal ajánló: ÉNB Karola - Ideje megbocsájtani)
2017 és 2018 után most sem tudom kihagyni a Best of listáról Nagyváradi Nellit, aki még mindig borzasztó rafináltan keveri az extravagáns és a nőies vonalat. Ez a nő egyszerűen nem ismeri az unalmas összeállítás fogalmát, bármelyik stílusba kóstol is bele, hihetetlenül tüzes kis inspiráció. A NOA énekstúdió tanárnénije az év során különösen sokszor bújt a VDR szettjeibe, nem csoda, hiszen ezeket a ruhákat szinte kivétel nélkül ráöltötték.

Péterfy Bori (Dal ajánló: Hősök feat. Péterfy Bori – Te vagy a veszély)
Bori v…

Itt egy újabb szép nóta Tkyd és a Hősök tálalásában

Aktívan indítja az új évtizedet Tkyd. Az előadó január 8-án jelentette meg legutóbbi klipjét Kövek a zsebben címmel, ám máris itt van egy újabb közreműködés tőle. A rapper ismét a Hősök srácaival alkotott közösen és az eredmény Ugyanúgy, mint a Próbáld meg, Lassul a gép, Bevesszük a várost, az Ikonok, vagy éppena Ha én lennék a főnök szerzemények esetében is, finom kis minőség lett. Életszagú tartalom, bőröd alá kúszó dallamvilág, hatalmas flow. Indíts el a videót nyomban!
Zene: Mr. JoeKer. Szöveg: Eckü, Tkyd, Mentha Kamera: Ozsváth Gergely, Plank Csaba.
Vágás és utómunka: Elyazgi Dénes
szerző: nikiahatos