Ugrás a fő tartalomra

A Hungaroringről jelentkezik a 89.5 Music Fm

Régi szerelmek rosszemlékű relikviáit tünteti el Bochkor Gábor május 15-én a 89.5 Music FM Önindítójának - Hungaroringre települt - élő adásában. Mindeközben Bocsi és István Dani gyorsulási versenyt is rendez, Dani életében először motorra pattan, az Irigy Hónaljmirigy roncsautón zenél, Szandi pedig duettet énekel az Ének Iskolás tanítványával – nehezített terepen.

Élő adásban a Hungaroringre várja hallgatóit a 89.5 Music FM május 15-én reggel 6 és 10 között. „A Felvonulási térről egy kisbusszal ki is visszük az érdeklődőket, az első 100 kiérkező hallgató pedig Bocsiékkal kávézhat együtt” – meséli Háder György, az Önindító szerkesztője. Míg a nézők különböző aktivitásokon vehetnek majd részt, a rádió jeles műsorvezetői sem tétlenkednek. Élő adásban lehetünk tanúi, ahogy Bochkor Gábor és István Dániel, egy-egy tuningolt versenyautóval feszülnek össze egy gyorsulási verseny keretében.„A dolog pikantériája, hogy Dani gyakorlatilag akkor fog megismerkedni a sebességváltós autóval” – meséli a főszerkesztő. Istán Danit további izgalmak is várják: először ül majd motoron, ráadásul egy női gyorsasági bajnok mögött élvezheti a sebességmámort első ilyen útján. Az Irigy Hónaljmirigy Sipos testvérei természetesen zenélni fognak, ezúttal azonban egy roncsautót szólaltatnak meg Lotfi Begi zenei alapjaira. Nehezített pályán énekel majd duettet Szandi és az Ének Iskolájából ismert tanítványa. Míg a tanítvány a Music Fm üvegstúdiójában fog énekelni, addig Szandit egy rally versenyző pörgő-forgó autójában, menet közben hozza majd a második szólamot. 


És egyszer csak elérkezik majd a nagy pillanat, Bochkor Gábor megszabadítja a hallgatókat a régi szerelmek átkos emlékeitől. Arra kérik ugyanis a hallgatókat, hogy akinek olyan emlékei vannak korábbi partnereiktől, amik már nem kedvesek, sőt inkább megszabadulnának tőle, hozzák ki a Hungaroringre. A nem kívánt relikviákat egy roncsautóba dobálják és az Önindító mikrofonmágusa, egy hatalmas kerekű, úgynevezett Big Foot óriásautóval „tapossa” össze a roncsot, benne a rossz emlékeket idéző tárgyakkal.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Anymood: "Érzelmi alapon írunk zenét"

Bencsik Tamarát sokan a 2008-as Megasztárban ismerték meg. A dögös, tehetséges lány jelenleg az Anymood duójában állja meg helyét, ahol párjával együtt (Aydan) szolgáltatja a talpalávalót.
Mi az Anymood története? Hogyan ismerkedtetek meg egymással? 
Aydan: Mindketten ismerjük a legendás hajógyári szigetet, ahol közel 10 évig voltam rezidens. Tamara pedig nem csak a hangja, de a férfimagazinokban tett pózai miatt is népszerű. Bevallom, nekem az utóbbi kapcsán ugrott be először, hogy ki is ő. Utólag tudtam meg, hogy a művésznő már régen kifigyelt magának a pult mögül, hiszen fellépései után gyakran megjelent nálunk, és mulatott a zenéimre. Aztán az egyik oldalon írt rám először, és elmondta, hogy tetszik neki, amit képviselek. Kiderült, hogy producerkedik, és 100%-ban egyezik a zenei ízlésünk. Innentől elindultak köztünk az ötletcserék, majd megszületett az első közös számunk, mely a mai napig az egyik legkedveltebb dalunk, az OVER.

Mitől más ez a formáció, mint a többi?
Aydan: Elsősorban …

Best of 2019: A legstílusosabb női előadók

A színpadon bizonyító, minden szinten igazán jól összerakott énekesnők nem csak zenéjüknek, de külsejüknek is nagy figyelmet szentelnek. 2019-ben számomra az alábbi négy rendkívül eredeti hölgy volt a leginspirálóbb stíluskirálynő. Összeállításomban olyan fotókat hozok az énekesnőkről, amelyek nem színpadon készültek, hiszen öltözékeikre a szürke hétköznapokon és az egyéb szereplésekkor is gondosan odafigyelnek.
Nagyváradi Nelli  (Dal ajánló: ÉNB Karola - Ideje megbocsájtani)
2017 és 2018 után most sem tudom kihagyni a Best of listáról Nagyváradi Nellit, aki még mindig borzasztó rafináltan keveri az extravagáns és a nőies vonalat. Ez a nő egyszerűen nem ismeri az unalmas összeállítás fogalmát, bármelyik stílusba kóstol is bele, hihetetlenül tüzes kis inspiráció. A NOA énekstúdió tanárnénije az év során különösen sokszor bújt a VDR szettjeibe, nem csoda, hiszen ezeket a ruhákat szinte kivétel nélkül ráöltötték.

Péterfy Bori (Dal ajánló: Hősök feat. Péterfy Bori – Te vagy a veszély)
Bori v…

Itt egy újabb szép nóta Tkyd és a Hősök tálalásában

Aktívan indítja az új évtizedet Tkyd. Az előadó január 8-án jelentette meg legutóbbi klipjét Kövek a zsebben címmel, ám máris itt van egy újabb közreműködés tőle. A rapper ismét a Hősök srácaival alkotott közösen és az eredmény Ugyanúgy, mint a Próbáld meg, Lassul a gép, Bevesszük a várost, az Ikonok, vagy éppena Ha én lennék a főnök szerzemények esetében is, finom kis minőség lett. Életszagú tartalom, bőröd alá kúszó dallamvilág, hatalmas flow. Indíts el a videót nyomban!
Zene: Mr. JoeKer. Szöveg: Eckü, Tkyd, Mentha Kamera: Ozsváth Gergely, Plank Csaba.
Vágás és utómunka: Elyazgi Dénes
szerző: nikiahatos