A Hungaroringről jelentkezik a 89.5 Music Fm

Régi szerelmek rosszemlékű relikviáit tünteti el Bochkor Gábor május 15-én a 89.5 Music FM Önindítójának - Hungaroringre települt - élő adásában. Mindeközben Bocsi és István Dani gyorsulási versenyt is rendez, Dani életében először motorra pattan, az Irigy Hónaljmirigy roncsautón zenél, Szandi pedig duettet énekel az Ének Iskolás tanítványával – nehezített terepen.

Élő adásban a Hungaroringre várja hallgatóit a 89.5 Music FM május 15-én reggel 6 és 10 között. „A Felvonulási térről egy kisbusszal ki is visszük az érdeklődőket, az első 100 kiérkező hallgató pedig Bocsiékkal kávézhat együtt” – meséli Háder György, az Önindító szerkesztője. Míg a nézők különböző aktivitásokon vehetnek majd részt, a rádió jeles műsorvezetői sem tétlenkednek. Élő adásban lehetünk tanúi, ahogy Bochkor Gábor és István Dániel, egy-egy tuningolt versenyautóval feszülnek össze egy gyorsulási verseny keretében.„A dolog pikantériája, hogy Dani gyakorlatilag akkor fog megismerkedni a sebességváltós autóval” – meséli a főszerkesztő. Istán Danit további izgalmak is várják: először ül majd motoron, ráadásul egy női gyorsasági bajnok mögött élvezheti a sebességmámort első ilyen útján. Az Irigy Hónaljmirigy Sipos testvérei természetesen zenélni fognak, ezúttal azonban egy roncsautót szólaltatnak meg Lotfi Begi zenei alapjaira. Nehezített pályán énekel majd duettet Szandi és az Ének Iskolájából ismert tanítványa. Míg a tanítvány a Music Fm üvegstúdiójában fog énekelni, addig Szandit egy rally versenyző pörgő-forgó autójában, menet közben hozza majd a második szólamot. 


És egyszer csak elérkezik majd a nagy pillanat, Bochkor Gábor megszabadítja a hallgatókat a régi szerelmek átkos emlékeitől. Arra kérik ugyanis a hallgatókat, hogy akinek olyan emlékei vannak korábbi partnereiktől, amik már nem kedvesek, sőt inkább megszabadulnának tőle, hozzák ki a Hungaroringre. A nem kívánt relikviákat egy roncsautóba dobálják és az Önindító mikrofonmágusa, egy hatalmas kerekű, úgynevezett Big Foot óriásautóval „tapossa” össze a roncsot, benne a rossz emlékeket idéző tárgyakkal.