Ugrás a fő tartalomra

A Nemzetek Csatáján lép újra a ringbe Peru!

Perutek János harmadszorra is belép a szorítóba, természetesen egy profibox mérkőzés keretein belül teszi mindezt! Ugyanis június 27-én Dunaújvárosban rendezik meg a Nemzetek Csatája szabadtéri küzdősport gálát, ahol több neves sportember mellett Perut is a ringbe szólítják majd.Zenész, színész, újságíró, kommentátor… Peru stílusa behatárolhatatlan, mindenesetre sok mindenben megállta már a helyét. Amolyan polihisztor típus, akiről tudni lehet, hogy a művészetek, zene és a boksz fanatikus kedvelője és művelője egyaránt. Rengeteg küzdősport gálán volt már ringszpíker és így sok nagy K-1, vagy profibox harcost szólított élete meccsén a ringbe. Emellett az AC/DC tribute koncerteken ezreknek zenél, és milliók hallgatják miközben Klitschko meccset közvetít. Most azonban bunyózni fog Peru, amit szintén nem először tesz!

„Ez lesz majd a harmadik meccsem. Az elsőt Szentesen vívtam. Több, mint egy éve szakmai hiányosságaim miatt felkerestem a legjobb trénert. Szántó Öcsi bácsival már több, mint egy éve edzek. Erdei Zsolttal egy gálán léptem fel Kecskeméten tavaly márciusban, ez volt a második meccsem. Dein Csaba ellen boxoltam, Szántó Imre felkészített és az egész csapat elkísért, Krizsa Sanyi pedig a sarokban osztotta a tanácsait. Óriási élmény volt egy legendás tréner irányítása alatt készülni. És a csapat is nagyon jó, hiszen kemény bunyósokból és jó trénerekből áll. Hál Istennek a mostani küzdelmemre is velük készülhetek fel, amit már Ferencvárosi boksz szakosztálynak hívnak.” – árulta el Perutek János.

1996-ban és 1997-ben Peru tagja volt az FTC utánpótlás birkózó Magyar-bajnok csapatának és emiatt kifejezetten nagy öröm számára, hogy visszatérhetett kedvenc klubjába, hogy felkészüljön élete legnehezebb feladatára. Június végén ugyanis egy német riválissal kell farkas szemet néznie, aki vélhetően Vince Feigenbutz csapatából érkezik. Ismerve a fiatal német bokszolót nem biztos, hogy a csapattársai annyira könnyű falatoknak számítanak. A ringben minden kiderül!

A mérkőzést cirkálósúlyban rendezik és négy menetre lesz kiírva. A gálán K-1 és Muay-Thai derbiket is rendeznek. A belépés ingyenes!


Megjegyzések

Népszerűek

Az ikerlélek szerelemről mesél SABINA új klipje

Klip formájában megjelent a magyar underground és pop szakmában zongoristaként, zeneszerzőként és énekesnőként is ismert fiatal lány, SABINA lemezének második száma, a Veled.

„A Csodák után egy egészen más világot teremtettünk. A mondanivalója hasonlóan mély, viszont a hangszerelésben egy erőteljesebb hangulatot hoztunk. Az akusztikus zongora és vonósok mellé berobbant a fesztivál electro érzés is. Ez a kettősség alapvetően benne van a zenekarban. Mindig vegyítjük az akusztikus hangszereket az elektronikus világgal.” – árulta el Sabina, aki a zenén ismét Kéri Kolossal és Mr. Joekerrel dolgozott együtt, akárcsak a Csodák esetében. A szövegért pedig Wagner Emillel közösen felelnek.  „Az ikerlélek szerelemről szól a dal. Ezek a szerelmek fent megköttetnek, mielőtt itt lent is megtapasztalnák pár tagjai. Ritka ez és sokan nem is értik, élik meg. Ezek az energiák mindenen túlmutatnak, mindent meggyógyítanak.” tette hozzá az előadó.

A klipet a Vidám Színpad mozitermében forgatta le egy ige…

YESYES x YellLow közös dallal köszönti az őszt!

Az immáron nemzetközi hírnévre törő yesyes zenekar első külföldi kollaborációjával jelentkezik. A bukaresti electro-pop zenekarral, a YellLow-val közösen alkotott Sun Goes Down című dallal nyújtanak varázslatos élményt, melyben egy egészen új hangzásvilág bontakozik ki!
A dal létrejöttét, valamint a környező országok felé való nyitást a Nemzeti Kulturális Alap támogatta. A banda a nyár folyamán több erdélyi fesztiválon is felléphetett, kiemelve a kézdivásárhelyi Őszi Sokadalom fesztivált, amelynek a himnuszát is a fiúk írhatták.
A yesyes és a YellLow első közös dala D3STINY hangszerelésével és Halász Péter által megálmodott dalszöveggel lett igazán teljes.
”Nem egy átlagos szerelmes dal, egy párkapcsolatról szól, ami működésképtelen és ez mind a két fél számára világos, viszont sokáig nem akarták ezt belátni, és a mai napig reménykednek benne, hogy ez egyszer megváltozhat.„ -mesélte Peti.

Anymood: "Érzelmi alapon írunk zenét"

Bencsik Tamarát sokan a 2008-as Megasztárban ismerték meg. A dögös, tehetséges lány jelenleg az Anymood duójában állja meg helyét, ahol párjával együtt (Aydan) szolgáltatja a talpalávalót.
Mi az Anymood története? Hogyan ismerkedtetek meg egymással? 
Aydan: Mindketten ismerjük a legendás hajógyári szigetet, ahol közel 10 évig voltam rezidens. Tamara pedig nem csak a hangja, de a férfimagazinokban tett pózai miatt is népszerű. Bevallom, nekem az utóbbi kapcsán ugrott be először, hogy ki is ő. Utólag tudtam meg, hogy a művésznő már régen kifigyelt magának a pult mögül, hiszen fellépései után gyakran megjelent nálunk, és mulatott a zenéimre. Aztán az egyik oldalon írt rám először, és elmondta, hogy tetszik neki, amit képviselek. Kiderült, hogy producerkedik, és 100%-ban egyezik a zenei ízlésünk. Innentől elindultak köztünk az ötletcserék, majd megszületett az első közös számunk, mely a mai napig az egyik legkedveltebb dalunk, az OVER.

Mitől más ez a formáció, mint a többi?
Aydan: Elsősorban …