Ugrás a fő tartalomra

A Nemzetek Csatáján lép újra a ringbe Peru!

Perutek János harmadszorra is belép a szorítóba, természetesen egy profibox mérkőzés keretein belül teszi mindezt! Ugyanis június 27-én Dunaújvárosban rendezik meg a Nemzetek Csatája szabadtéri küzdősport gálát, ahol több neves sportember mellett Perut is a ringbe szólítják majd.Zenész, színész, újságíró, kommentátor… Peru stílusa behatárolhatatlan, mindenesetre sok mindenben megállta már a helyét. Amolyan polihisztor típus, akiről tudni lehet, hogy a művészetek, zene és a boksz fanatikus kedvelője és művelője egyaránt. Rengeteg küzdősport gálán volt már ringszpíker és így sok nagy K-1, vagy profibox harcost szólított élete meccsén a ringbe. Emellett az AC/DC tribute koncerteken ezreknek zenél, és milliók hallgatják miközben Klitschko meccset közvetít. Most azonban bunyózni fog Peru, amit szintén nem először tesz!

„Ez lesz majd a harmadik meccsem. Az elsőt Szentesen vívtam. Több, mint egy éve szakmai hiányosságaim miatt felkerestem a legjobb trénert. Szántó Öcsi bácsival már több, mint egy éve edzek. Erdei Zsolttal egy gálán léptem fel Kecskeméten tavaly márciusban, ez volt a második meccsem. Dein Csaba ellen boxoltam, Szántó Imre felkészített és az egész csapat elkísért, Krizsa Sanyi pedig a sarokban osztotta a tanácsait. Óriási élmény volt egy legendás tréner irányítása alatt készülni. És a csapat is nagyon jó, hiszen kemény bunyósokból és jó trénerekből áll. Hál Istennek a mostani küzdelmemre is velük készülhetek fel, amit már Ferencvárosi boksz szakosztálynak hívnak.” – árulta el Perutek János.

1996-ban és 1997-ben Peru tagja volt az FTC utánpótlás birkózó Magyar-bajnok csapatának és emiatt kifejezetten nagy öröm számára, hogy visszatérhetett kedvenc klubjába, hogy felkészüljön élete legnehezebb feladatára. Június végén ugyanis egy német riválissal kell farkas szemet néznie, aki vélhetően Vince Feigenbutz csapatából érkezik. Ismerve a fiatal német bokszolót nem biztos, hogy a csapattársai annyira könnyű falatoknak számítanak. A ringben minden kiderül!

A mérkőzést cirkálósúlyban rendezik és négy menetre lesz kiírva. A gálán K-1 és Muay-Thai derbiket is rendeznek. A belépés ingyenes!


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Anymood: "Érzelmi alapon írunk zenét"

Bencsik Tamarát sokan a 2008-as Megasztárban ismerték meg. A dögös, tehetséges lány jelenleg az Anymood duójában állja meg helyét, ahol párjával együtt (Aydan) szolgáltatja a talpalávalót.
Mi az Anymood története? Hogyan ismerkedtetek meg egymással? 
Aydan: Mindketten ismerjük a legendás hajógyári szigetet, ahol közel 10 évig voltam rezidens. Tamara pedig nem csak a hangja, de a férfimagazinokban tett pózai miatt is népszerű. Bevallom, nekem az utóbbi kapcsán ugrott be először, hogy ki is ő. Utólag tudtam meg, hogy a művésznő már régen kifigyelt magának a pult mögül, hiszen fellépései után gyakran megjelent nálunk, és mulatott a zenéimre. Aztán az egyik oldalon írt rám először, és elmondta, hogy tetszik neki, amit képviselek. Kiderült, hogy producerkedik, és 100%-ban egyezik a zenei ízlésünk. Innentől elindultak köztünk az ötletcserék, majd megszületett az első közös számunk, mely a mai napig az egyik legkedveltebb dalunk, az OVER.

Mitől más ez a formáció, mint a többi?
Aydan: Elsősorban …

Best of 2019: A legstílusosabb női előadók

A színpadon bizonyító, minden szinten igazán jól összerakott énekesnők nem csak zenéjüknek, de külsejüknek is nagy figyelmet szentelnek. 2019-ben számomra az alábbi négy rendkívül eredeti hölgy volt a leginspirálóbb stíluskirálynő. Összeállításomban olyan fotókat hozok az énekesnőkről, amelyek nem színpadon készültek, hiszen öltözékeikre a szürke hétköznapokon és az egyéb szereplésekkor is gondosan odafigyelnek.
Nagyváradi Nelli  (Dal ajánló: ÉNB Karola - Ideje megbocsájtani)
2017 és 2018 után most sem tudom kihagyni a Best of listáról Nagyváradi Nellit, aki még mindig borzasztó rafináltan keveri az extravagáns és a nőies vonalat. Ez a nő egyszerűen nem ismeri az unalmas összeállítás fogalmát, bármelyik stílusba kóstol is bele, hihetetlenül tüzes kis inspiráció. A NOA énekstúdió tanárnénije az év során különösen sokszor bújt a VDR szettjeibe, nem csoda, hiszen ezeket a ruhákat szinte kivétel nélkül ráöltötték.

Péterfy Bori (Dal ajánló: Hősök feat. Péterfy Bori – Te vagy a veszély)
Bori v…

Itt egy újabb szép nóta Tkyd és a Hősök tálalásában

Aktívan indítja az új évtizedet Tkyd. Az előadó január 8-án jelentette meg legutóbbi klipjét Kövek a zsebben címmel, ám máris itt van egy újabb közreműködés tőle. A rapper ismét a Hősök srácaival alkotott közösen és az eredmény Ugyanúgy, mint a Próbáld meg, Lassul a gép, Bevesszük a várost, az Ikonok, vagy éppena Ha én lennék a főnök szerzemények esetében is, finom kis minőség lett. Életszagú tartalom, bőröd alá kúszó dallamvilág, hatalmas flow. Indíts el a videót nyomban!
Zene: Mr. JoeKer. Szöveg: Eckü, Tkyd, Mentha Kamera: Ozsváth Gergely, Plank Csaba.
Vágás és utómunka: Elyazgi Dénes
szerző: nikiahatos