Antal Timi: "A zenei karrieremben ez egy óriási előrelépés"


Antal Timi igazi energiabombaként nem pihen! Az éve elején Woke up this way szerzeményével bizonyított A Dal műsorában, azóta megalakult az Antal Timi Band, valamint szerepet kapott SHREK, A MUSICAL című produkcióban is, melynek bemutatójára május 29-én kerül sor a Papp László Budapest Sportarénában. Egy röpke interjú a mindig mosolygós tehetséggel.

Hogy kerültél kapcsolatba a musical világával? Régóta fontolgatod már, hogy ilyen színpadon is kipróbáld magad?

Mindig szerettem volna kipróbálni magam színházban, musical szerepben, de eddig nem volt rá lehetőségem. Amikor megtudtam, hogy a Shrek a Musical-be nyílt castingot tartanak, gondolkodás nélkül jelentkeztem.

Milyen érzés töltött el, amikor bekerültél a Shrek musicalbe? 

Óriási öröm volt, amikor értesítést kaptam arról, hogy szerepet kaptam a darabban. Otthon a 4 fal között ugrándozva telefonáltam körbe a családomat és ismerőseimet, hogy sikerült! Úgy gondolom, hogy a zenei karrieremben ez egy óriási előrelépés. Új kihívásokkal, új feladatokkal állok szemben, és már nagyon várom, hogy elkezdődjenek a próbák. Nagy megtiszteltetés, hogy ilyen fantasztikus stábbal, színészekkel és énekes kollégákkal tudok majd együtt dolgozni.

Elöljáróban mit tudhatunk a szerepedről? 

Azt gondolom, hogy a szerep, amit kaptam, hozzám nagyon passzol, és megteszek majd mindent, hogy úgy sikerüljön, ahogy szeretnénk. Én leszek a tojásember, azaz Humptydumpty. Mókás lesz, úgyhogy mindenképp érdemes lesz eljönni az Arénába megnézni! Több szólóének részem lesz, amire már most elkezdtem készülni! 

Nemrég debütált az Antal Timi Band! Hogy érezted magad a színpadon ezzel a zenekarral? 

A karrieremben, a musical szerepen kívül, sok minden történt. Már nagyon régóta tervezem, hogy megalakuljon a saját zenekarom, akikkel majd együtt tudunk fejlődni, dalokat írni és koncertezni. A zenekarban van 1 gitáros: Gajdos András Maci, 1 basszusgitáros: Dandó Ádi, illetve 1 dobos: Borbély Lőrinc. Nagyon jó zenészek és emberileg is nagyon megszerettük már egymást. Azt gondolom, hogy jó kis bandát sikerült összehoznunk. Az első koncertünkön mindannyian nagyon izgultunk, de az izgalom kihozta belőlük a maximumot is. A közönség nagyon díjazta a koncertet, mi pedig ettől voltunk a legboldogabbak.

Készülsz még valamivel a közönség számára mostanság? 

Sok önálló és zenekaros koncert van leszervezve nyárra, úgyhogy szerencsére pörög a munka! Emellett hamarosan megjelenik az új dalom, amihez videoklipet is fogunk forgatni. Imádom a munkám és az embereket, akik körülvesznek!


Beszélgető partner: Nikkk