Ugrás a fő tartalomra

Antal Timi: "A zenei karrieremben ez egy óriási előrelépés"


Antal Timi igazi energiabombaként nem pihen! Az éve elején Woke up this way szerzeményével bizonyított A Dal műsorában, azóta megalakult az Antal Timi Band, valamint szerepet kapott SHREK, A MUSICAL című produkcióban is, melynek bemutatójára május 29-én kerül sor a Papp László Budapest Sportarénában. Egy röpke interjú a mindig mosolygós tehetséggel.

Hogy kerültél kapcsolatba a musical világával? Régóta fontolgatod már, hogy ilyen színpadon is kipróbáld magad?

Mindig szerettem volna kipróbálni magam színházban, musical szerepben, de eddig nem volt rá lehetőségem. Amikor megtudtam, hogy a Shrek a Musical-be nyílt castingot tartanak, gondolkodás nélkül jelentkeztem.

Milyen érzés töltött el, amikor bekerültél a Shrek musicalbe? 

Óriási öröm volt, amikor értesítést kaptam arról, hogy szerepet kaptam a darabban. Otthon a 4 fal között ugrándozva telefonáltam körbe a családomat és ismerőseimet, hogy sikerült! Úgy gondolom, hogy a zenei karrieremben ez egy óriási előrelépés. Új kihívásokkal, új feladatokkal állok szemben, és már nagyon várom, hogy elkezdődjenek a próbák. Nagy megtiszteltetés, hogy ilyen fantasztikus stábbal, színészekkel és énekes kollégákkal tudok majd együtt dolgozni.

Elöljáróban mit tudhatunk a szerepedről? 

Azt gondolom, hogy a szerep, amit kaptam, hozzám nagyon passzol, és megteszek majd mindent, hogy úgy sikerüljön, ahogy szeretnénk. Én leszek a tojásember, azaz Humptydumpty. Mókás lesz, úgyhogy mindenképp érdemes lesz eljönni az Arénába megnézni! Több szólóének részem lesz, amire már most elkezdtem készülni! 

Nemrég debütált az Antal Timi Band! Hogy érezted magad a színpadon ezzel a zenekarral? 

A karrieremben, a musical szerepen kívül, sok minden történt. Már nagyon régóta tervezem, hogy megalakuljon a saját zenekarom, akikkel majd együtt tudunk fejlődni, dalokat írni és koncertezni. A zenekarban van 1 gitáros: Gajdos András Maci, 1 basszusgitáros: Dandó Ádi, illetve 1 dobos: Borbély Lőrinc. Nagyon jó zenészek és emberileg is nagyon megszerettük már egymást. Azt gondolom, hogy jó kis bandát sikerült összehoznunk. Az első koncertünkön mindannyian nagyon izgultunk, de az izgalom kihozta belőlük a maximumot is. A közönség nagyon díjazta a koncertet, mi pedig ettől voltunk a legboldogabbak.

Készülsz még valamivel a közönség számára mostanság? 

Sok önálló és zenekaros koncert van leszervezve nyárra, úgyhogy szerencsére pörög a munka! Emellett hamarosan megjelenik az új dalom, amihez videoklipet is fogunk forgatni. Imádom a munkám és az embereket, akik körülvesznek!


Beszélgető partner: Nikkk

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Anymood: "Érzelmi alapon írunk zenét"

Bencsik Tamarát sokan a 2008-as Megasztárban ismerték meg. A dögös, tehetséges lány jelenleg az Anymood duójában állja meg helyét, ahol párjával együtt (Aydan) szolgáltatja a talpalávalót.
Mi az Anymood története? Hogyan ismerkedtetek meg egymással? 
Aydan: Mindketten ismerjük a legendás hajógyári szigetet, ahol közel 10 évig voltam rezidens. Tamara pedig nem csak a hangja, de a férfimagazinokban tett pózai miatt is népszerű. Bevallom, nekem az utóbbi kapcsán ugrott be először, hogy ki is ő. Utólag tudtam meg, hogy a művésznő már régen kifigyelt magának a pult mögül, hiszen fellépései után gyakran megjelent nálunk, és mulatott a zenéimre. Aztán az egyik oldalon írt rám először, és elmondta, hogy tetszik neki, amit képviselek. Kiderült, hogy producerkedik, és 100%-ban egyezik a zenei ízlésünk. Innentől elindultak köztünk az ötletcserék, majd megszületett az első közös számunk, mely a mai napig az egyik legkedveltebb dalunk, az OVER.

Mitől más ez a formáció, mint a többi?
Aydan: Elsősorban …

Best of 2019: A legstílusosabb női előadók

A színpadon bizonyító, minden szinten igazán jól összerakott énekesnők nem csak zenéjüknek, de külsejüknek is nagy figyelmet szentelnek. 2019-ben számomra az alábbi négy rendkívül eredeti hölgy volt a leginspirálóbb stíluskirálynő. Összeállításomban olyan fotókat hozok az énekesnőkről, amelyek nem színpadon készültek, hiszen öltözékeikre a szürke hétköznapokon és az egyéb szereplésekkor is gondosan odafigyelnek.
Nagyváradi Nelli  (Dal ajánló: ÉNB Karola - Ideje megbocsájtani)
2017 és 2018 után most sem tudom kihagyni a Best of listáról Nagyváradi Nellit, aki még mindig borzasztó rafináltan keveri az extravagáns és a nőies vonalat. Ez a nő egyszerűen nem ismeri az unalmas összeállítás fogalmát, bármelyik stílusba kóstol is bele, hihetetlenül tüzes kis inspiráció. A NOA énekstúdió tanárnénije az év során különösen sokszor bújt a VDR szettjeibe, nem csoda, hiszen ezeket a ruhákat szinte kivétel nélkül ráöltötték.

Péterfy Bori (Dal ajánló: Hősök feat. Péterfy Bori – Te vagy a veszély)
Bori v…

Itt egy újabb szép nóta Tkyd és a Hősök tálalásában

Aktívan indítja az új évtizedet Tkyd. Az előadó január 8-án jelentette meg legutóbbi klipjét Kövek a zsebben címmel, ám máris itt van egy újabb közreműködés tőle. A rapper ismét a Hősök srácaival alkotott közösen és az eredmény Ugyanúgy, mint a Próbáld meg, Lassul a gép, Bevesszük a várost, az Ikonok, vagy éppena Ha én lennék a főnök szerzemények esetében is, finom kis minőség lett. Életszagú tartalom, bőröd alá kúszó dallamvilág, hatalmas flow. Indíts el a videót nyomban!
Zene: Mr. JoeKer. Szöveg: Eckü, Tkyd, Mentha Kamera: Ozsváth Gergely, Plank Csaba.
Vágás és utómunka: Elyazgi Dénes
szerző: nikiahatos