Ugrás a fő tartalomra

Egyedülálló, világszínvonalú karaoke bár nyílt a Gozsdu Udvarban

Egyedi hangulatú, izgalmas karaoke bár nyitotta meg kapuit a belváros legnívósabb szórakoztatóközpontjában. A Blue Bird Café alagsorában egyedi koktélok, minőségi technika, izgalmas tematikus estek és a legújabb slágerek várják a kikapcsolódni vágyókat.

„Korábban többször kísérleteztünk már a Blue Bird Caféval, hiszen úgy éreztük, hogy nincsenek eléggé kihasználva a hely adottságai. Szerettünk volna valami igazán izgalmasat kihozni belőle, és rájöttünk, hogy Magyarországon nincs olyan hely, ahol a karaoke nem egy kiegészítő funkciót, hanem profi szolgáltatást jelent. Innen jött az ötlet, hogy itt kalauzoljuk el az embereket a karaoke professzionális világába, ennek érdekében összehoztunk egy szakértő csapatot. A belváros szívében található karaoke pub egyedülálló módon, profi szintű szolgáltatást nyújt egy studio evolution rendszer által. Mi nem megyünk rá egyik korosztályra, vagy zenei irányultságra sem, hiszen itt tényleg mindenki megtalálhatja azt, ami neki való.” - mondta Dupski Rita, a Blue Bird munkatársa. 

Ezt igazolja, hogy jelenleg több mint 40-50 ezer dal van a café kínálatában, és hamarosan újabb 6000 számmal bővül repertoárjuk. A magyar dalokon túl megtalálható még többek között tucatnyi spanyol, francia, orosz, angol, és héber dal is. Mivel a rendszert minden hónapban frissítik, így nem csak a 90-es évek elejéről válogathatnak szerzeményeket a vendégek, hanem már az idei esztendő nagy slágereit is kérhetik.

A dalkínálaton túl a Blue Bird Café technikailag is a lehető legjobb eszközökkel van felszerelve, hiszen a piac legprofibb hangfalai, mikrofonjai várják az énekelni vágyókat. Ezentúl kényelmesen berendezett lounge bár, bőrkanapék, óriás kivetítők, valamint lélegzetállító diszkógömbök és fények teszik feledhetetlenné az ott eltöltött időt. A helyszín szolgáltatásai közé tartozik, hogy az itt felcsendült nótákat lehetőség van egy profi webcamera által felvenni, melyet a vendégek emlékül (születésnapi és ehhez hasonló rendezvények esetén ajándékként) meg is kaphatnak. Az ételek, italok (a koktélok prémium minőségű alkoholokkal készülnek) tekintetében pedig a Gozsdu árviszonylatba sorolhatók. A Blue Bird csütörtöktől - szombatig 21:00 órától egészen hajnali 3:00-ig várja a bevállalós dalos pacsirtákat. 

Írta: Nikkk

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Anymood: "Érzelmi alapon írunk zenét"

Bencsik Tamarát sokan a 2008-as Megasztárban ismerték meg. A dögös, tehetséges lány jelenleg az Anymood duójában állja meg helyét, ahol párjával együtt (Aydan) szolgáltatja a talpalávalót.
Mi az Anymood története? Hogyan ismerkedtetek meg egymással? 
Aydan: Mindketten ismerjük a legendás hajógyári szigetet, ahol közel 10 évig voltam rezidens. Tamara pedig nem csak a hangja, de a férfimagazinokban tett pózai miatt is népszerű. Bevallom, nekem az utóbbi kapcsán ugrott be először, hogy ki is ő. Utólag tudtam meg, hogy a művésznő már régen kifigyelt magának a pult mögül, hiszen fellépései után gyakran megjelent nálunk, és mulatott a zenéimre. Aztán az egyik oldalon írt rám először, és elmondta, hogy tetszik neki, amit képviselek. Kiderült, hogy producerkedik, és 100%-ban egyezik a zenei ízlésünk. Innentől elindultak köztünk az ötletcserék, majd megszületett az első közös számunk, mely a mai napig az egyik legkedveltebb dalunk, az OVER.

Mitől más ez a formáció, mint a többi?
Aydan: Elsősorban …

Best of 2019: A legstílusosabb női előadók

A színpadon bizonyító, minden szinten igazán jól összerakott énekesnők nem csak zenéjüknek, de külsejüknek is nagy figyelmet szentelnek. 2019-ben számomra az alábbi négy rendkívül eredeti hölgy volt a leginspirálóbb stíluskirálynő. Összeállításomban olyan fotókat hozok az énekesnőkről, amelyek nem színpadon készültek, hiszen öltözékeikre a szürke hétköznapokon és az egyéb szereplésekkor is gondosan odafigyelnek.
Nagyváradi Nelli  (Dal ajánló: ÉNB Karola - Ideje megbocsájtani)
2017 és 2018 után most sem tudom kihagyni a Best of listáról Nagyváradi Nellit, aki még mindig borzasztó rafináltan keveri az extravagáns és a nőies vonalat. Ez a nő egyszerűen nem ismeri az unalmas összeállítás fogalmát, bármelyik stílusba kóstol is bele, hihetetlenül tüzes kis inspiráció. A NOA énekstúdió tanárnénije az év során különösen sokszor bújt a VDR szettjeibe, nem csoda, hiszen ezeket a ruhákat szinte kivétel nélkül ráöltötték.

Péterfy Bori (Dal ajánló: Hősök feat. Péterfy Bori – Te vagy a veszély)
Bori v…

Itt egy újabb szép nóta Tkyd és a Hősök tálalásában

Aktívan indítja az új évtizedet Tkyd. Az előadó január 8-án jelentette meg legutóbbi klipjét Kövek a zsebben címmel, ám máris itt van egy újabb közreműködés tőle. A rapper ismét a Hősök srácaival alkotott közösen és az eredmény Ugyanúgy, mint a Próbáld meg, Lassul a gép, Bevesszük a várost, az Ikonok, vagy éppena Ha én lennék a főnök szerzemények esetében is, finom kis minőség lett. Életszagú tartalom, bőröd alá kúszó dallamvilág, hatalmas flow. Indíts el a videót nyomban!
Zene: Mr. JoeKer. Szöveg: Eckü, Tkyd, Mentha Kamera: Ozsváth Gergely, Plank Csaba.
Vágás és utómunka: Elyazgi Dénes
szerző: nikiahatos