Egyedülálló, világszínvonalú karaoke bár nyílt a Gozsdu Udvarban

Egyedi hangulatú, izgalmas karaoke bár nyitotta meg kapuit a belváros legnívósabb szórakoztatóközpontjában. A Blue Bird Café alagsorában egyedi koktélok, minőségi technika, izgalmas tematikus estek és a legújabb slágerek várják a kikapcsolódni vágyókat.

„Korábban többször kísérleteztünk már a Blue Bird Caféval, hiszen úgy éreztük, hogy nincsenek eléggé kihasználva a hely adottságai. Szerettünk volna valami igazán izgalmasat kihozni belőle, és rájöttünk, hogy Magyarországon nincs olyan hely, ahol a karaoke nem egy kiegészítő funkciót, hanem profi szolgáltatást jelent. Innen jött az ötlet, hogy itt kalauzoljuk el az embereket a karaoke professzionális világába, ennek érdekében összehoztunk egy szakértő csapatot. A belváros szívében található karaoke pub egyedülálló módon, profi szintű szolgáltatást nyújt egy studio evolution rendszer által. Mi nem megyünk rá egyik korosztályra, vagy zenei irányultságra sem, hiszen itt tényleg mindenki megtalálhatja azt, ami neki való.” - mondta Dupski Rita, a Blue Bird munkatársa. 

Ezt igazolja, hogy jelenleg több mint 40-50 ezer dal van a café kínálatában, és hamarosan újabb 6000 számmal bővül repertoárjuk. A magyar dalokon túl megtalálható még többek között tucatnyi spanyol, francia, orosz, angol, és héber dal is. Mivel a rendszert minden hónapban frissítik, így nem csak a 90-es évek elejéről válogathatnak szerzeményeket a vendégek, hanem már az idei esztendő nagy slágereit is kérhetik.

A dalkínálaton túl a Blue Bird Café technikailag is a lehető legjobb eszközökkel van felszerelve, hiszen a piac legprofibb hangfalai, mikrofonjai várják az énekelni vágyókat. Ezentúl kényelmesen berendezett lounge bár, bőrkanapék, óriás kivetítők, valamint lélegzetállító diszkógömbök és fények teszik feledhetetlenné az ott eltöltött időt. A helyszín szolgáltatásai közé tartozik, hogy az itt felcsendült nótákat lehetőség van egy profi webcamera által felvenni, melyet a vendégek emlékül (születésnapi és ehhez hasonló rendezvények esetén ajándékként) meg is kaphatnak. Az ételek, italok (a koktélok prémium minőségű alkoholokkal készülnek) tekintetében pedig a Gozsdu árviszonylatba sorolhatók. A Blue Bird csütörtöktől - szombatig 21:00 órától egészen hajnali 3:00-ig várja a bevállalós dalos pacsirtákat. 

Írta: Nikkk