Ugrás a fő tartalomra

Egyedülálló, világszínvonalú karaoke bár nyílt a Gozsdu Udvarban

Egyedi hangulatú, izgalmas karaoke bár nyitotta meg kapuit a belváros legnívósabb szórakoztatóközpontjában. A Blue Bird Café alagsorában egyedi koktélok, minőségi technika, izgalmas tematikus estek és a legújabb slágerek várják a kikapcsolódni vágyókat.

„Korábban többször kísérleteztünk már a Blue Bird Caféval, hiszen úgy éreztük, hogy nincsenek eléggé kihasználva a hely adottságai. Szerettünk volna valami igazán izgalmasat kihozni belőle, és rájöttünk, hogy Magyarországon nincs olyan hely, ahol a karaoke nem egy kiegészítő funkciót, hanem profi szolgáltatást jelent. Innen jött az ötlet, hogy itt kalauzoljuk el az embereket a karaoke professzionális világába, ennek érdekében összehoztunk egy szakértő csapatot. A belváros szívében található karaoke pub egyedülálló módon, profi szintű szolgáltatást nyújt egy studio evolution rendszer által. Mi nem megyünk rá egyik korosztályra, vagy zenei irányultságra sem, hiszen itt tényleg mindenki megtalálhatja azt, ami neki való.” - mondta Dupski Rita, a Blue Bird munkatársa. 

Ezt igazolja, hogy jelenleg több mint 40-50 ezer dal van a café kínálatában, és hamarosan újabb 6000 számmal bővül repertoárjuk. A magyar dalokon túl megtalálható még többek között tucatnyi spanyol, francia, orosz, angol, és héber dal is. Mivel a rendszert minden hónapban frissítik, így nem csak a 90-es évek elejéről válogathatnak szerzeményeket a vendégek, hanem már az idei esztendő nagy slágereit is kérhetik.

A dalkínálaton túl a Blue Bird Café technikailag is a lehető legjobb eszközökkel van felszerelve, hiszen a piac legprofibb hangfalai, mikrofonjai várják az énekelni vágyókat. Ezentúl kényelmesen berendezett lounge bár, bőrkanapék, óriás kivetítők, valamint lélegzetállító diszkógömbök és fények teszik feledhetetlenné az ott eltöltött időt. A helyszín szolgáltatásai közé tartozik, hogy az itt felcsendült nótákat lehetőség van egy profi webcamera által felvenni, melyet a vendégek emlékül (születésnapi és ehhez hasonló rendezvények esetén ajándékként) meg is kaphatnak. Az ételek, italok (a koktélok prémium minőségű alkoholokkal készülnek) tekintetében pedig a Gozsdu árviszonylatba sorolhatók. A Blue Bird csütörtöktől - szombatig 21:00 órától egészen hajnali 3:00-ig várja a bevállalós dalos pacsirtákat. 

Írta: Nikkk

Megjegyzések

Népszerűek

Az ikerlélek szerelemről mesél SABINA új klipje

Klip formájában megjelent a magyar underground és pop szakmában zongoristaként, zeneszerzőként és énekesnőként is ismert fiatal lány, SABINA lemezének második száma, a Veled.

„A Csodák után egy egészen más világot teremtettünk. A mondanivalója hasonlóan mély, viszont a hangszerelésben egy erőteljesebb hangulatot hoztunk. Az akusztikus zongora és vonósok mellé berobbant a fesztivál electro érzés is. Ez a kettősség alapvetően benne van a zenekarban. Mindig vegyítjük az akusztikus hangszereket az elektronikus világgal.” – árulta el Sabina, aki a zenén ismét Kéri Kolossal és Mr. Joekerrel dolgozott együtt, akárcsak a Csodák esetében. A szövegért pedig Wagner Emillel közösen felelnek.  „Az ikerlélek szerelemről szól a dal. Ezek a szerelmek fent megköttetnek, mielőtt itt lent is megtapasztalnák pár tagjai. Ritka ez és sokan nem is értik, élik meg. Ezek az energiák mindenen túlmutatnak, mindent meggyógyítanak.” tette hozzá az előadó.

A klipet a Vidám Színpad mozitermében forgatta le egy ige…

YESYES x YellLow közös dallal köszönti az őszt!

Az immáron nemzetközi hírnévre törő yesyes zenekar első külföldi kollaborációjával jelentkezik. A bukaresti electro-pop zenekarral, a YellLow-val közösen alkotott Sun Goes Down című dallal nyújtanak varázslatos élményt, melyben egy egészen új hangzásvilág bontakozik ki!
A dal létrejöttét, valamint a környező országok felé való nyitást a Nemzeti Kulturális Alap támogatta. A banda a nyár folyamán több erdélyi fesztiválon is felléphetett, kiemelve a kézdivásárhelyi Őszi Sokadalom fesztivált, amelynek a himnuszát is a fiúk írhatták.
A yesyes és a YellLow első közös dala D3STINY hangszerelésével és Halász Péter által megálmodott dalszöveggel lett igazán teljes.
”Nem egy átlagos szerelmes dal, egy párkapcsolatról szól, ami működésképtelen és ez mind a két fél számára világos, viszont sokáig nem akarták ezt belátni, és a mai napig reménykednek benne, hogy ez egyszer megváltozhat.„ -mesélte Peti.

Anymood: "Érzelmi alapon írunk zenét"

Bencsik Tamarát sokan a 2008-as Megasztárban ismerték meg. A dögös, tehetséges lány jelenleg az Anymood duójában állja meg helyét, ahol párjával együtt (Aydan) szolgáltatja a talpalávalót.
Mi az Anymood története? Hogyan ismerkedtetek meg egymással? 
Aydan: Mindketten ismerjük a legendás hajógyári szigetet, ahol közel 10 évig voltam rezidens. Tamara pedig nem csak a hangja, de a férfimagazinokban tett pózai miatt is népszerű. Bevallom, nekem az utóbbi kapcsán ugrott be először, hogy ki is ő. Utólag tudtam meg, hogy a művésznő már régen kifigyelt magának a pult mögül, hiszen fellépései után gyakran megjelent nálunk, és mulatott a zenéimre. Aztán az egyik oldalon írt rám először, és elmondta, hogy tetszik neki, amit képviselek. Kiderült, hogy producerkedik, és 100%-ban egyezik a zenei ízlésünk. Innentől elindultak köztünk az ötletcserék, majd megszületett az első közös számunk, mely a mai napig az egyik legkedveltebb dalunk, az OVER.

Mitől más ez a formáció, mint a többi?
Aydan: Elsősorban …