Farkas Gábor Gabriel & Wolf Kati az Orfeumban

A legnagyobb élő, amerikai jazzlegenda, a 17-szeres Grammy-díjas Tony Bennett ma is vezeti az eladási listákat az USA-ban. Duettalbumain népszerű világsztárokkal énekel, pl. Lady Gaga-val. 

Farkas Gábor Gábriel példaképe, Tony Bennett előtt adózik. Életükben érdekes párhuzam, hogy az előadó-művészet mellett a képzőművészetben is jeleskednek. Ezen az estén egy különleges galériába kalauzol bennünket az Orfeum állandó sztárja: Tony Bennett életművéből készített számunkra egy gazdag kiállítást. A megszokott trió: Csák Péter (zongora), Farkas Péter Bubu (jazz-basszusgitár) és Földesi Attila (dobok), most kvartetté bővül Rieger Attila (gitár) belépésével.

Frank Sinatra kedvenc énekese három duettalbumon a könnyű- és komolyzene kiválóságaival (Christina Aguilera, Andrea Bocelli, Michael Bublé, Mariah Carey, Céline Dion, Gloria Estefan, Aretha Franklin, Elton John, Diana Krall, John Legend, George Michael, Sting, Barbra Streisand, Amy Winehouse, Stevie Wonder stb.) rögzített kisebb-nagyobb csodákat. A Lady Gaga-val közös felvételeit csokorba gyűjtő Cheek to Cheek a több mint 6 évtizede a pályán lévő élő legenda 57. stúdióalbuma. A havonta megrendezésre kerülő koncertek meglepetéseket is tartogatnak. Gábriel minden alkalommal más és más, különlegesebbnél különlegesebb duettpartnert invitál, hogy a különböző zenei, előadói műfajok képviselőit is bevonja az általa oly fantasztikusan képviselt, klasszikus jazzvilágába.

 Tony Bennett & Friends est május 14-én az Orfeumban.

Kapunyitás 20 órakor
Programkezdés 21:30
Vacsorázási lehetőség 23 óráig 

Jegyárak:
Prémium: 3.000 Ft
Standard: 2.000 Ft 

Jegy és asztalfoglalás: foglalas@orfeumclub.hu, 0630 948 64 48