Fonogram-díjas előadók éjszakája a Budapest Parkban! Buli a The Biebers és a Wellhello srácaival.

A tavaly nyáron első számával előrukkoló Wellhello formáció tegnap este a Budapest Parkban adott koncertet. Előzenekarként a Nagy-Szín-Pad döntőjébe bejutott The Biebers szolgáltatta a talpalávalót.


Puskás Peti személye és hangja már a Megasztár harmadik szériájában szimpatikus volt számomra. Azt nem mondom, hogy az eltelt 10 éve során mindig teljesen képben voltam munkásságával kapcsolatosan, de Léggömb, Csillagok, vagy éppen Kártyavár című számával abszolút bizonyította, hogy helye van a mai zenei palettán. Megszokhattuk, hogy Peti mindig valami izgalmas dolgon töri a fejét, így hát azon sem csodálkoztam, amikor teljes titokban berobbantotta a The Biebers formációt a köztudatba (A Sorry-ért Fonogram-díjat is kaptak). A hét srác tegnap este az immáron Fonogram-díjas Wellhello előtt melegítették be a közönséget. A srácok hatalmas bulit toltak a szabadtéri szórakozóhelyen, és a zenekar minden tagján jól érezhetőek a hátuk mögött lévő, zenével eltöltött évek. Puskás Peti hihetetlen energiával szántotta fel a színpadot, testvére, Ádám ugyancsak nagyon kellemes csalódást okozott, Miklós Milán játékát nem kell bemutatnunk, Ekanem Bálint Emota pedig olyan hangszínnel rendelkezik, hogy nincs ember, akit ne ragadna meg, és rázna ki a hideg, miközben ő énekel. A srácok abszolút megnyertek maguknak, nagyon megérdemelnék, hogy ők győzedelmeskedjenek a Nagy-Szín-Pad versenyén, és ezzel többek között Robbie Williams előtt játszhassanak a Szigeten. Ezzel a zenével bizony büszkén húzhatnánk ki magunkat Robbie előtt!


Némi szünet után a The Biebers formációt követte a színpadon a Wellhello. A fiúk már az Akváriumban adott koncertjükön sem okoztak csalódást, ám most feltették az i-re a pontot. Sokkal kiforrottabb produkcióval érkeztek, amely mind a felépítést, mind a repertoárt tekintve igaz (egy picit újítottak azon). Műsorukat robbanásszerűen indították el az Oldalzsebbel, majd jött a Felébredni máshol, a Széthagyott ruhák, a Minden másképp lesz, majd a Sokszor volt már így.


Ezt követően meglepetésvendégként felbukkant Kis Grofo, aki egy rövid muzsika után átadta az Év Elnöke díjakat, természetesen a Wellhello-nak. Újabb meglepetésként színpadra lépett az ugyancsak Fonogram-díjas Halott Pénz formáció frontembere, akivel a Hello lányok mellett a VOLT fesztivál hivatalos himnuszával, az Emlékszem Sopronnal igazán emlékezetessé vált ez a buli. A koncert vége felé felcsendült még a Képkockák, a Nélküled, valamint a Rakpart is. A Jurop Tour-t Kiss Ádám vezette fel, az est utolsó számát jelentő Apuveddmeg alatt pedig 47ezreseket ábrázoló papírokat szórtak szét az elnökök. Egy biztos, enélkül is megvették maguknak a közönséget! Fluor Tomi munkássága kiforrotta magát (Tomi törött lábbal is mindent megtett, hogy hatalmas hangulatot csináljon), Diaz tehetsége pedig megkérdőjelezhetetlen (mind énekesként, mind szerzőként). Ez az elnöki ügymenet megint hatalmas durranásnak ígérkezett, és az is lett. Nem véletlenül volt kíváncsi rá egy telt Park... Jó helyre került az a Fonogram-díj...
Írta: Nikkk