Hajdu Steve: „Temetésen azért nem vállalnám”

A Brian Élete című film örökbecsű dala a legkeresettebb temetési dal – adta hírül korábban a The Telegraph egy brit kutatásra hivatkozva. A nóta nemsoká’ a Nem a Messiás című vigyoratóriumban magyarul is felhangzik, Hajdu Steve előadásában, aki határozottan állítja, temetésen biztosan nem vállalná.

Egy brit kutatás szerint az Always Look on the Bright Side of Life című dal a legnépszerűbb választás a temetési dalok közt – írta korábban a The Telegraph, mely szerint javarészt a végrendelkezők kívánsága szerint játsszák ezt a dalt a gyászszertartásokon. Az élet és a vég abszurditásáról szóló, meglehetősen jókedvű nóta május 31-én az Arénában, a Nem a Messiás című röhögésekkel teli oratórium, azaz “vigyoratóriumban” magyarul is elhangzik majd Hajdu Steve tolmácsolásában. 

“A Nem a Messiás, bár formailag egy komoly műfajú előadás, garantáltan röhögni fognak a nézők” – mondta Steve. “Nekünk is nehéz lesz majd visszatartani a nevetést, ezért sem vállalnám előadni a dalt, ha felkérnének egy temetésre” – tette hozzá a népszerű művész.