Iszak Eszti: „Kalandvágyó típus vagyok”

Iszak Eszti már 17 éves kora óta dolgozik a divat- és szépségiparban. A fashion magazinok oldalairól a képernyőre átigazoló szépség elárulta, miért vágott bele tiniként a modell szakmába és mi motiválta, hogy a Miss Balaton by Cosmopolitan szépségverseny trénereként is kipróbálja magát.


Iszak Eszti 10 éve kezdte karrierjét a divat világában, elsőként szépségversenyeken próbált szerencsét majd a modellszakma nemzetközi szintjein mutatta meg kivételes tehetségét. A ma már sikeres műsorvezető elárulta, hogy miért választotta a sokszor hónapokig külföldre szólító munkákat.

„Egészen kiskoromtól kezdve kalandvágyó típus voltam, és ez a mai napig nem változott. Az egyik legnagyobb szenvedélyem az utazás, még az újévi fogadalmam is ezzel kapcsolatos, de erről többet nem árulok el, különben nem teljesül. Számomra óriási lehetőség volt, hogy már 17 évesen körbeutazhattam a világot, és olyan egzotikus országokban élhettem, mint Kína vagy Japán. Természetesen voltak nehéz pillanatok, sokszor hiányzott a családom, de az érdekes munkák és a varázslatos tájak kárpótoltak” – kezdte Eszti.

A divatfotók és nemzetközi kampányok után Eszti a VIVA műsorvezetőjeként mutatta meg, hogy kommunikációs feladatokban is megállja a helyét. A szakma rejtelmeit a Miss Balaton by Cosmopolitan szépségverseny tanácsadójaként ismerteti meg a csinos jelentkezőkkel.

„Nagyon élvezem, hogy trénerként segíthetek az eddigi tapasztalataimmal. Többek között a szakmai kihívás motivált, hogy kipróbáljam magam ebben a pozícióban. A megjelenés mellett fontos, hogy a kommunikációra is odafigyeljenek a lányok, így ezen a területen igyekszem a legtöbbet fejleszteni őket. Nekem például a hadarással kellett megküzdenem régebben, mivel az izgalom miatt azonnal gyorsabban kezdtem beszélni. A versenyzőknek mindig mondom, hogy ha úgy érzik nagyon izgulnak, csak vegyenek pár mély levegőt, koncentráljanak a légzésükre és sokkal könnyebb lesz. Ezek az apró technikák sokat számítanak a későbbiekben is, mivel több olyan helyzet vár majd a lányokra, ahol elengedhetetlen a szép beszéd” – mondta el Eszti.