Jay Lumen Kanadában ünnepelt exkluzív 4 órás szettjével

Jay Lumen a hosszú hétvége alkalmával Kanadában turnézott két óriási sikerű telt házas fellépés erejéig. Játszott a (kanadai) Londonban és Torontó legendás underground klubjában a Coda-ban, ahol egy exkluzív 4 órás szettel kápráztatta el a közönséget. Ez utóbbi azért is volt érdekes, mivel az egyik itt készült magazin, számára adott interjúban beszélt először legújabb dalának, a Roots 88-nek fergeteges fogadtatásáról és irigylésre méltó Top 3-as helyezéséről a Beatport eladási listáján. Jay Lumen továbbra is igen aktívan gyűjti a "légi mérföldeket". Alig számoltunk be ausztrál turnéjáról, máris egy újabb ilyen eseménnyel szolgálhatunk.

Jay ezúttal Kanadában pörgette a lemezeket, egy úgynevezett "mini turné" keretein belül. Ez egészen pontosan két állomást érintett, melyek a Londonban található Tabu és Torontó első számú, mára világhírű, igazi underground klubja, a Coda voltak. Ez utóbbiban Jay egy exkluzív 4 órás szettet prezentálva állt a lemezjátszók mögé, mely kuriózumértékkel bírt és a közönség már hetekkel a buli előtt nagy izgalommal várta. Jay Lumen fellépésére akkora volt az érdeklődés, hogy az elővételes jegyek egy héttel a buli előtt teljesen elfogytak, így a szervezők a fennmaradó jegyeket is elővételben kezdték értékesíteni. Végül 2 nappal a buli előtt már biztosított volt, hogy az est teljes teltház mellett fog lezajlani.

A Coda egyébként a mára meglehetősen nagy hírnévre szert tett Art Department nevű deep house előadó (mára a két tag külön utakon folytatja karrierjét) tulajdonában áll. Nem is csoda hát, hogy az igazán sötét, ám mégis családias hangulatú, kb 1000 fő kapacitású, helyszín underground körökben még a legkritikusabbak szemében is maximálisan és dicsérő szavakkal értékelt. A klubban eddig olyan nevek játszottak, mint Richie Hawtin, Dubfire, Ben Klock, Blond:ish, Maya Jane Coles, DJ Tennis, Stephan Bodzin, Paco Osuna, Chris Liebing, Nicole Moudaber, és még hosszan sorolhatnánk. Ezúttal Jay Lumen töltötte be a meghívott sztárvendég szerepét óriási sikerrel, hiszen a hangulat önmagáért beszélt.