Ugrás a fő tartalomra

Rajongóival énekelt Király L. Norbert!


Az X-Faktor első szériájának fenegyereke igen aktívan tölti a 2015-ös esztendőt. Több saját számmal is előrukkolt, valamint május 23-án egy rendkívüli közönségtalálkozóval lepte meg rajongóit.

Az énekes a Fat Mo’s Music Pubban 16:00 órás kezdettel hozta össze az őt támogató közönségét. A rendezvény egy beszélgetéssel indult, ahol Norbi olyan témákról is mesélt, amelyekről rajongói itt hallhattak először, valamint az általuk feltett kérdéseket is kivétel nélkül megválaszolta. Ezt követően néhány dalt közösen adott elő a jelenlévők bátrabb tagjaival, majd egy tombola keretein belül egyedi pólókat, posztereket, karkötőket is kisorsolt köztük.

„Remek kis közönségtalálkozó volt, én legalábbis nagyon jól éreztem magam. Örülök, hogy sikerült kellemes perceket csalnom az ott lévők napjába! Legalábbis a visszajelzések abszolút ezt mutatják. Sokat énekeltünk és bolondoztunk.” – árulta el Király L. Norbert, akinek új külsejével is most találkozhattak először.

„Nagyon örültem, hogy ilyen rendhagyó formában találkozhattam a kedvenc előadómmal! Ritkán fordul elő, hogy nem csak a fellépésein láthatjuk, hallhatjuk őt, hanem egy baráti összejövetelen kötetlenül beszélgethessünk vele. Nagyon tetszett a közönségtalálkozó programja, jó volt a szervezés, vidám hangulatban telt a délután.” – árulta el a közönség egy hölgytagja, Kinga, akit Norbi új külseje kapcsán is megkérdeztünk! „Annyira nem lepett meg az új kinézete, mert néhány extrém frizuraváltást már megéltünk! Mind zenei stílusban, mind külső megjelenésben sikerül egyensúlyt találnia.” – tette hozzá. 

Az eseményre nem csak a rajongók voltak kíváncsiak, ugyanis megtisztelte jelenlétével Norbit Samu Kriszta Mazsi, valamint a Non Stop vokálból ismert Kassai Zsolt is, akiket olyan szinten megihletett a fergeteges hangulat, hogy össze is dobtak egy gyors produkciót. A Zene Mindenkié projektjük célja, hogy a legkülönbözőbb helyszíneken, a legváratlanabb pillanatokban adjanak elő egy jól ismert számot, ezzel feldobva az unalmas, szürke hétköznapokat!


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Anymood: "Érzelmi alapon írunk zenét"

Bencsik Tamarát sokan a 2008-as Megasztárban ismerték meg. A dögös, tehetséges lány jelenleg az Anymood duójában állja meg helyét, ahol párjával együtt (Aydan) szolgáltatja a talpalávalót.
Mi az Anymood története? Hogyan ismerkedtetek meg egymással? 
Aydan: Mindketten ismerjük a legendás hajógyári szigetet, ahol közel 10 évig voltam rezidens. Tamara pedig nem csak a hangja, de a férfimagazinokban tett pózai miatt is népszerű. Bevallom, nekem az utóbbi kapcsán ugrott be először, hogy ki is ő. Utólag tudtam meg, hogy a művésznő már régen kifigyelt magának a pult mögül, hiszen fellépései után gyakran megjelent nálunk, és mulatott a zenéimre. Aztán az egyik oldalon írt rám először, és elmondta, hogy tetszik neki, amit képviselek. Kiderült, hogy producerkedik, és 100%-ban egyezik a zenei ízlésünk. Innentől elindultak köztünk az ötletcserék, majd megszületett az első közös számunk, mely a mai napig az egyik legkedveltebb dalunk, az OVER.

Mitől más ez a formáció, mint a többi?
Aydan: Elsősorban …

Best of 2019: A legstílusosabb női előadók

A színpadon bizonyító, minden szinten igazán jól összerakott énekesnők nem csak zenéjüknek, de külsejüknek is nagy figyelmet szentelnek. 2019-ben számomra az alábbi négy rendkívül eredeti hölgy volt a leginspirálóbb stíluskirálynő. Összeállításomban olyan fotókat hozok az énekesnőkről, amelyek nem színpadon készültek, hiszen öltözékeikre a szürke hétköznapokon és az egyéb szereplésekkor is gondosan odafigyelnek.
Nagyváradi Nelli  (Dal ajánló: ÉNB Karola - Ideje megbocsájtani)
2017 és 2018 után most sem tudom kihagyni a Best of listáról Nagyváradi Nellit, aki még mindig borzasztó rafináltan keveri az extravagáns és a nőies vonalat. Ez a nő egyszerűen nem ismeri az unalmas összeállítás fogalmát, bármelyik stílusba kóstol is bele, hihetetlenül tüzes kis inspiráció. A NOA énekstúdió tanárnénije az év során különösen sokszor bújt a VDR szettjeibe, nem csoda, hiszen ezeket a ruhákat szinte kivétel nélkül ráöltötték.

Péterfy Bori (Dal ajánló: Hősök feat. Péterfy Bori – Te vagy a veszély)
Bori v…

Itt egy újabb szép nóta Tkyd és a Hősök tálalásában

Aktívan indítja az új évtizedet Tkyd. Az előadó január 8-án jelentette meg legutóbbi klipjét Kövek a zsebben címmel, ám máris itt van egy újabb közreműködés tőle. A rapper ismét a Hősök srácaival alkotott közösen és az eredmény Ugyanúgy, mint a Próbáld meg, Lassul a gép, Bevesszük a várost, az Ikonok, vagy éppena Ha én lennék a főnök szerzemények esetében is, finom kis minőség lett. Életszagú tartalom, bőröd alá kúszó dallamvilág, hatalmas flow. Indíts el a videót nyomban!
Zene: Mr. JoeKer. Szöveg: Eckü, Tkyd, Mentha Kamera: Ozsváth Gergely, Plank Csaba.
Vágás és utómunka: Elyazgi Dénes
szerző: nikiahatos