Ugrás a fő tartalomra

Rajongóival énekelt Király L. Norbert!


Az X-Faktor első szériájának fenegyereke igen aktívan tölti a 2015-ös esztendőt. Több saját számmal is előrukkolt, valamint május 23-án egy rendkívüli közönségtalálkozóval lepte meg rajongóit.

Az énekes a Fat Mo’s Music Pubban 16:00 órás kezdettel hozta össze az őt támogató közönségét. A rendezvény egy beszélgetéssel indult, ahol Norbi olyan témákról is mesélt, amelyekről rajongói itt hallhattak először, valamint az általuk feltett kérdéseket is kivétel nélkül megválaszolta. Ezt követően néhány dalt közösen adott elő a jelenlévők bátrabb tagjaival, majd egy tombola keretein belül egyedi pólókat, posztereket, karkötőket is kisorsolt köztük.

„Remek kis közönségtalálkozó volt, én legalábbis nagyon jól éreztem magam. Örülök, hogy sikerült kellemes perceket csalnom az ott lévők napjába! Legalábbis a visszajelzések abszolút ezt mutatják. Sokat énekeltünk és bolondoztunk.” – árulta el Király L. Norbert, akinek új külsejével is most találkozhattak először.

„Nagyon örültem, hogy ilyen rendhagyó formában találkozhattam a kedvenc előadómmal! Ritkán fordul elő, hogy nem csak a fellépésein láthatjuk, hallhatjuk őt, hanem egy baráti összejövetelen kötetlenül beszélgethessünk vele. Nagyon tetszett a közönségtalálkozó programja, jó volt a szervezés, vidám hangulatban telt a délután.” – árulta el a közönség egy hölgytagja, Kinga, akit Norbi új külseje kapcsán is megkérdeztünk! „Annyira nem lepett meg az új kinézete, mert néhány extrém frizuraváltást már megéltünk! Mind zenei stílusban, mind külső megjelenésben sikerül egyensúlyt találnia.” – tette hozzá. 

Az eseményre nem csak a rajongók voltak kíváncsiak, ugyanis megtisztelte jelenlétével Norbit Samu Kriszta Mazsi, valamint a Non Stop vokálból ismert Kassai Zsolt is, akiket olyan szinten megihletett a fergeteges hangulat, hogy össze is dobtak egy gyors produkciót. A Zene Mindenkié projektjük célja, hogy a legkülönbözőbb helyszíneken, a legváratlanabb pillanatokban adjanak elő egy jól ismert számot, ezzel feldobva az unalmas, szürke hétköznapokat!


Megjegyzések

Népszerűek

Az ikerlélek szerelemről mesél SABINA új klipje

Klip formájában megjelent a magyar underground és pop szakmában zongoristaként, zeneszerzőként és énekesnőként is ismert fiatal lány, SABINA lemezének második száma, a Veled.

„A Csodák után egy egészen más világot teremtettünk. A mondanivalója hasonlóan mély, viszont a hangszerelésben egy erőteljesebb hangulatot hoztunk. Az akusztikus zongora és vonósok mellé berobbant a fesztivál electro érzés is. Ez a kettősség alapvetően benne van a zenekarban. Mindig vegyítjük az akusztikus hangszereket az elektronikus világgal.” – árulta el Sabina, aki a zenén ismét Kéri Kolossal és Mr. Joekerrel dolgozott együtt, akárcsak a Csodák esetében. A szövegért pedig Wagner Emillel közösen felelnek.  „Az ikerlélek szerelemről szól a dal. Ezek a szerelmek fent megköttetnek, mielőtt itt lent is megtapasztalnák pár tagjai. Ritka ez és sokan nem is értik, élik meg. Ezek az energiák mindenen túlmutatnak, mindent meggyógyítanak.” tette hozzá az előadó.

A klipet a Vidám Színpad mozitermében forgatta le egy ige…

YESYES x YellLow közös dallal köszönti az őszt!

Az immáron nemzetközi hírnévre törő yesyes zenekar első külföldi kollaborációjával jelentkezik. A bukaresti electro-pop zenekarral, a YellLow-val közösen alkotott Sun Goes Down című dallal nyújtanak varázslatos élményt, melyben egy egészen új hangzásvilág bontakozik ki!
A dal létrejöttét, valamint a környező országok felé való nyitást a Nemzeti Kulturális Alap támogatta. A banda a nyár folyamán több erdélyi fesztiválon is felléphetett, kiemelve a kézdivásárhelyi Őszi Sokadalom fesztivált, amelynek a himnuszát is a fiúk írhatták.
A yesyes és a YellLow első közös dala D3STINY hangszerelésével és Halász Péter által megálmodott dalszöveggel lett igazán teljes.
”Nem egy átlagos szerelmes dal, egy párkapcsolatról szól, ami működésképtelen és ez mind a két fél számára világos, viszont sokáig nem akarták ezt belátni, és a mai napig reménykednek benne, hogy ez egyszer megváltozhat.„ -mesélte Peti.

Anymood: "Érzelmi alapon írunk zenét"

Bencsik Tamarát sokan a 2008-as Megasztárban ismerték meg. A dögös, tehetséges lány jelenleg az Anymood duójában állja meg helyét, ahol párjával együtt (Aydan) szolgáltatja a talpalávalót.
Mi az Anymood története? Hogyan ismerkedtetek meg egymással? 
Aydan: Mindketten ismerjük a legendás hajógyári szigetet, ahol közel 10 évig voltam rezidens. Tamara pedig nem csak a hangja, de a férfimagazinokban tett pózai miatt is népszerű. Bevallom, nekem az utóbbi kapcsán ugrott be először, hogy ki is ő. Utólag tudtam meg, hogy a művésznő már régen kifigyelt magának a pult mögül, hiszen fellépései után gyakran megjelent nálunk, és mulatott a zenéimre. Aztán az egyik oldalon írt rám először, és elmondta, hogy tetszik neki, amit képviselek. Kiderült, hogy producerkedik, és 100%-ban egyezik a zenei ízlésünk. Innentől elindultak köztünk az ötletcserék, majd megszületett az első közös számunk, mely a mai napig az egyik legkedveltebb dalunk, az OVER.

Mitől más ez a formáció, mint a többi?
Aydan: Elsősorban …