Szülinapi szuperkoncertre készül az EFOTT

Gondoltátok volna, hogy 40 éves az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója? Pedig bizony így van, éppen ezért az idei EFOTT fesztiválon egy különleges szuperkoncerttel is megünneplik ezt a kerek évfordulót.A július 14-19 között Velencén megrendezésre kerülő fesztivál szombati napján kerül sor erre a nem mindennapi szülinapi ünneplésre. 16 formáció, 8 produkció, és különleges látványvilág vár a közönségre.

„Csupa nagy durranással és számos újítással készülünk a 2015-ös EFOTT-ra. Idén minden eddiginél több, 12 zenei helyszínt építünk. Emellett összekapcsoljuk a civil és a gasztro falut, így még egy 24 órás programokkal szolgáló teret kínálunk, többek között a nagysikerű nóta karaokéval. Lesz saját vízilabda pályánk, először nyitja meg kapuit a Kertmozi, és persze a helyszín adottságait kihasználva, gyalogos, kerékpáros és lovaskocsis túrákat is szervezünk” – árulta el a fesztiváligazgató, Maszlavér Gábor a csütörtök délelőtt a Hard Rock Caféban megrendezésre került, vidám hangulatú sajtótájékoztatón.

„Mindenben szabad kezet adtam a fiúknak, aztán majd meglátjuk, hogy tudnak élni vele. Az évek alatt átdolgozták már néhányan ezt a számot, én is többször átírtam, kíváncsi vagyok, ők mit hoznak ki a dologból” – nyilatkozta Somló Tamás, hozzátéve, hogy ő már az első EFOTT-okon is részt vett, így külön öröm számára a visszatérés.

És hogy milyen párosok lépnek majd fel a Buda Márton vezette estén? Íme a felhozatal:
Mary Popkids feat Somló Tamás
Magashegyi Underground feat KFT
Kaukázus feat Vincze Lilla 
Hősök feat Animal Cannibals 
Wellhello feat Soho Party 
Brains feat Kállay Saunders András 
Intim torna illegál feat Kozsó 
Punnany Massif feat Ganxsta Zolee és Big Daddy Laca 

Írta: Nikkk
Fotó: Nesy