Újra támad az Indygo

Tavaly októberben a Kürtőskalács Fesztivál sajtótájékoztatóján jelentették be a döntést, miszerint feloszlik az Indygo zenekar. Pontosabban új néven, új tervekkel, új dalokkal, de ugyanazon tagokkal létrehoznak egy másik formációt.

Az eltelt hónapok során a tagok (Járási László, Horváth Viktor, András Attila, Fábián Tibor, Kovács Tamás) külön-külön szolgáltatták a talpalávalót a különböző szórakozóhelyeken. A korábbi, poénokkal tűzdelt, ironikus hangvételű, stílusukban bekategorizálhatatlan szerzemények után olyan dalokat alkottak, amelyeket nem tartottak kompatibilisnek az első lemez anyagával. Az utóbbi időben bár kitaláltak több lehetséges nevet az átalakuló zenekarnak, de egymás között továbbra is Indygoként emlegették magukat. Így a mai nap hivatalos Facebook oldalukon közleményben adták hírül, hogy továbbra is Indygo néven kívánják szórakoztatni a nagyérdeműt. 

„Nagyon féltünk, hogy szemen köpjük magunkat, hogy feloszlunk, aztán mégsem... Nem szeretnénk elhiteltelenedni előttetek, de dalokat nem azért írunk olyanra, amilyenre, mert akarunk, hanem.. Az csak úgy jön. Hát most az jött, amit reméljük, hogy hallani fogtok. Így most szeretnénk bejelenteni, hogy... Kicsit újjászületve, kicsit újragondolva, de töretlen lendülettel, és változatlan tagokkal... Maradnánk mégis... Ha nem gond.” – áll a kiírásban többek között. Nos, mi már most indulnánk egy koncertre, főleg ha Koboldokkal élvezhetjük a Paradicsomszínű Naplementét...


Írta: Nikkk