Ugrás a fő tartalomra

Újra támad az Indygo

Tavaly októberben a Kürtőskalács Fesztivál sajtótájékoztatóján jelentették be a döntést, miszerint feloszlik az Indygo zenekar. Pontosabban új néven, új tervekkel, új dalokkal, de ugyanazon tagokkal létrehoznak egy másik formációt.

Az eltelt hónapok során a tagok (Járási László, Horváth Viktor, András Attila, Fábián Tibor, Kovács Tamás) külön-külön szolgáltatták a talpalávalót a különböző szórakozóhelyeken. A korábbi, poénokkal tűzdelt, ironikus hangvételű, stílusukban bekategorizálhatatlan szerzemények után olyan dalokat alkottak, amelyeket nem tartottak kompatibilisnek az első lemez anyagával. Az utóbbi időben bár kitaláltak több lehetséges nevet az átalakuló zenekarnak, de egymás között továbbra is Indygoként emlegették magukat. Így a mai nap hivatalos Facebook oldalukon közleményben adták hírül, hogy továbbra is Indygo néven kívánják szórakoztatni a nagyérdeműt. 

„Nagyon féltünk, hogy szemen köpjük magunkat, hogy feloszlunk, aztán mégsem... Nem szeretnénk elhiteltelenedni előttetek, de dalokat nem azért írunk olyanra, amilyenre, mert akarunk, hanem.. Az csak úgy jön. Hát most az jött, amit reméljük, hogy hallani fogtok. Így most szeretnénk bejelenteni, hogy... Kicsit újjászületve, kicsit újragondolva, de töretlen lendülettel, és változatlan tagokkal... Maradnánk mégis... Ha nem gond.” – áll a kiírásban többek között. Nos, mi már most indulnánk egy koncertre, főleg ha Koboldokkal élvezhetjük a Paradicsomszínű Naplementét...


Írta: Nikkk

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Anymood: "Érzelmi alapon írunk zenét"

Bencsik Tamarát sokan a 2008-as Megasztárban ismerték meg. A dögös, tehetséges lány jelenleg az Anymood duójában állja meg helyét, ahol párjával együtt (Aydan) szolgáltatja a talpalávalót.
Mi az Anymood története? Hogyan ismerkedtetek meg egymással? 
Aydan: Mindketten ismerjük a legendás hajógyári szigetet, ahol közel 10 évig voltam rezidens. Tamara pedig nem csak a hangja, de a férfimagazinokban tett pózai miatt is népszerű. Bevallom, nekem az utóbbi kapcsán ugrott be először, hogy ki is ő. Utólag tudtam meg, hogy a művésznő már régen kifigyelt magának a pult mögül, hiszen fellépései után gyakran megjelent nálunk, és mulatott a zenéimre. Aztán az egyik oldalon írt rám először, és elmondta, hogy tetszik neki, amit képviselek. Kiderült, hogy producerkedik, és 100%-ban egyezik a zenei ízlésünk. Innentől elindultak köztünk az ötletcserék, majd megszületett az első közös számunk, mely a mai napig az egyik legkedveltebb dalunk, az OVER.

Mitől más ez a formáció, mint a többi?
Aydan: Elsősorban …

Best of 2019: A legstílusosabb női előadók

A színpadon bizonyító, minden szinten igazán jól összerakott énekesnők nem csak zenéjüknek, de külsejüknek is nagy figyelmet szentelnek. 2019-ben számomra az alábbi négy rendkívül eredeti hölgy volt a leginspirálóbb stíluskirálynő. Összeállításomban olyan fotókat hozok az énekesnőkről, amelyek nem színpadon készültek, hiszen öltözékeikre a szürke hétköznapokon és az egyéb szereplésekkor is gondosan odafigyelnek.
Nagyváradi Nelli  (Dal ajánló: ÉNB Karola - Ideje megbocsájtani)
2017 és 2018 után most sem tudom kihagyni a Best of listáról Nagyváradi Nellit, aki még mindig borzasztó rafináltan keveri az extravagáns és a nőies vonalat. Ez a nő egyszerűen nem ismeri az unalmas összeállítás fogalmát, bármelyik stílusba kóstol is bele, hihetetlenül tüzes kis inspiráció. A NOA énekstúdió tanárnénije az év során különösen sokszor bújt a VDR szettjeibe, nem csoda, hiszen ezeket a ruhákat szinte kivétel nélkül ráöltötték.

Péterfy Bori (Dal ajánló: Hősök feat. Péterfy Bori – Te vagy a veszély)
Bori v…

Itt egy újabb szép nóta Tkyd és a Hősök tálalásában

Aktívan indítja az új évtizedet Tkyd. Az előadó január 8-án jelentette meg legutóbbi klipjét Kövek a zsebben címmel, ám máris itt van egy újabb közreműködés tőle. A rapper ismét a Hősök srácaival alkotott közösen és az eredmény Ugyanúgy, mint a Próbáld meg, Lassul a gép, Bevesszük a várost, az Ikonok, vagy éppena Ha én lennék a főnök szerzemények esetében is, finom kis minőség lett. Életszagú tartalom, bőröd alá kúszó dallamvilág, hatalmas flow. Indíts el a videót nyomban!
Zene: Mr. JoeKer. Szöveg: Eckü, Tkyd, Mentha Kamera: Ozsváth Gergely, Plank Csaba.
Vágás és utómunka: Elyazgi Dénes
szerző: nikiahatos