Ugrás a fő tartalomra

1000 évnyi kivételes pillanattal kampányol a Finlandia

Az élet élvezetére és a mértékletes alkoholfogyasztásra buzdít a finnek kedvenc vodkája. A Finlandia most induló új kampányában saját területükön maradandót alkotó, rendkívüli embereket mutat be, akik életbölcsességeiket átadva üzenik: légy merész és élj átlagon felüli életet!

Az átlagos nem elég – hirdeti legújabb kampányaival a finn italgyártó. A Finlandia hisz a bölcsesség hatalmában és célja, hogy hétköznapinak tűnő, de rendkívüli élettapasztalattal bíró emberek nem mindennapi üzeneteivel inspiráljon másokat. A kampány egyik szereplője, a 93 éves Iris Apfel üzletasszony, lakberendező és divatikon. A legidősebb élő tinédzserként számon tartott asszony többek között kilenc amerikai elnöknek dekorálta ki a Fehér Házat. Rendszeresen ad elő stílus- és divattémákban, 1993-ban a bolygó 50 legjobban öltözött 50 feletti embere közé választották. Iris vallja: „Ha nem nézel ki úgy, mint bárki más, nem is kell úgy gondolkodnod”. 


Az összeállításból sokak számára ismerős lehet a Trónok Harcából ismert színész, aki a világ harmadik legerősebb embere. A 26 éves Hafthor Bjornsson arra ösztönöz: „Találj valamit, amit szeretsz és tarts ki mellette. Légy türelmes, időbe telik, hogy jó légy valamiben. Sokan nagyon gyorsan a legjobbak akarnak lenni, és kiszállnak, mielőtt látnák az eredményeket”.

A kampányban szerepel Pekka Pellinen, a márka vodkamestere is, akinek mottója, hogy „Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz italokat igyunk”. A kampányhoz készült egy kisfilm is, és érdekessége, hogy a 14 kiválasztott szereplő összesített életkora ezer év, amivel megvalósul az „1000 évnyi kivételes pillanat” koncepció.

A Finlandia a mértékletes alkoholfogyasztás híve, fogyassza Ön is felelősséggel!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Anymood: "Érzelmi alapon írunk zenét"

Bencsik Tamarát sokan a 2008-as Megasztárban ismerték meg. A dögös, tehetséges lány jelenleg az Anymood duójában állja meg helyét, ahol párjával együtt (Aydan) szolgáltatja a talpalávalót.
Mi az Anymood története? Hogyan ismerkedtetek meg egymással? 
Aydan: Mindketten ismerjük a legendás hajógyári szigetet, ahol közel 10 évig voltam rezidens. Tamara pedig nem csak a hangja, de a férfimagazinokban tett pózai miatt is népszerű. Bevallom, nekem az utóbbi kapcsán ugrott be először, hogy ki is ő. Utólag tudtam meg, hogy a művésznő már régen kifigyelt magának a pult mögül, hiszen fellépései után gyakran megjelent nálunk, és mulatott a zenéimre. Aztán az egyik oldalon írt rám először, és elmondta, hogy tetszik neki, amit képviselek. Kiderült, hogy producerkedik, és 100%-ban egyezik a zenei ízlésünk. Innentől elindultak köztünk az ötletcserék, majd megszületett az első közös számunk, mely a mai napig az egyik legkedveltebb dalunk, az OVER.

Mitől más ez a formáció, mint a többi?
Aydan: Elsősorban …

Best of 2019: A legstílusosabb női előadók

A színpadon bizonyító, minden szinten igazán jól összerakott énekesnők nem csak zenéjüknek, de külsejüknek is nagy figyelmet szentelnek. 2019-ben számomra az alábbi négy rendkívül eredeti hölgy volt a leginspirálóbb stíluskirálynő. Összeállításomban olyan fotókat hozok az énekesnőkről, amelyek nem színpadon készültek, hiszen öltözékeikre a szürke hétköznapokon és az egyéb szereplésekkor is gondosan odafigyelnek.
Nagyváradi Nelli  (Dal ajánló: ÉNB Karola - Ideje megbocsájtani)
2017 és 2018 után most sem tudom kihagyni a Best of listáról Nagyváradi Nellit, aki még mindig borzasztó rafináltan keveri az extravagáns és a nőies vonalat. Ez a nő egyszerűen nem ismeri az unalmas összeállítás fogalmát, bármelyik stílusba kóstol is bele, hihetetlenül tüzes kis inspiráció. A NOA énekstúdió tanárnénije az év során különösen sokszor bújt a VDR szettjeibe, nem csoda, hiszen ezeket a ruhákat szinte kivétel nélkül ráöltötték.

Péterfy Bori (Dal ajánló: Hősök feat. Péterfy Bori – Te vagy a veszély)
Bori v…

Itt egy újabb szép nóta Tkyd és a Hősök tálalásában

Aktívan indítja az új évtizedet Tkyd. Az előadó január 8-án jelentette meg legutóbbi klipjét Kövek a zsebben címmel, ám máris itt van egy újabb közreműködés tőle. A rapper ismét a Hősök srácaival alkotott közösen és az eredmény Ugyanúgy, mint a Próbáld meg, Lassul a gép, Bevesszük a várost, az Ikonok, vagy éppena Ha én lennék a főnök szerzemények esetében is, finom kis minőség lett. Életszagú tartalom, bőröd alá kúszó dallamvilág, hatalmas flow. Indíts el a videót nyomban!
Zene: Mr. JoeKer. Szöveg: Eckü, Tkyd, Mentha Kamera: Ozsváth Gergely, Plank Csaba.
Vágás és utómunka: Elyazgi Dénes
szerző: nikiahatos