Dizájner üveggel jelentkezik az el Jimador

Megújult külsővel kerül a polcokra Mexikó legnépszerűbb tequilája, a 100% agavéból készült el Jimador. A közép-amerikai márka célja, hogy az első osztályú ital mostantól elegánsabb üveggel párosuljon, ezzel is hangsúlyozva a termék kiemelkedő minőségét.


A prémium kategóriás ital mostantól bárszekrényünk dísze lehet, hiszen a 100% kék agavéból készült párlat megújult csomagolást kapott. A jól megszokott címke helyett az üvegen egy dombornyomott Jimador, a márkát képviselő agavéarató figura látható, aki a kemény munka iránti elkötelezettséget jelképezi. A tervezők az üveg alakján is változtattak: az alap és a palack teteje hangsúlyos sarkokat kapott, míg az üveg nyakára áramvonalas, színes címkéket és egységesített kupakokat terveztek, melyek modern megjelenést kölcsönöznek a csomagolásnak.

„Több mint 1300 tequila márka létezik a piacon, a fogyasztók számos lehetőség közül választhatnak, ezért a csomagolás rendkívül fontos. Az új dizájnnak köszönhetően nem csak a prémium minőségű tequilára lehetünk büszkék, hanem az elegáns üvegre is” – mondta Fehér János, az el Jimador magyarországi brand managere.

„Minden csepp el Jimadort szenvedéllyel készítünk, és az agavéarató munkásembereknek ajánlunk, hiszen nélkülük nem élvezhetné a világ a tequilát. Márkánk küldetésének tekinti, hogy a fogyasztókat az élet 100%-os élvezetére inspirálja!” – folytatta Fehér János.

Magyarországon júniustól elérhető a megújult csomagolású el Jimador. Az el Jimador elkötelezett híve a mértékletes alkoholfogyasztásnak.