Ugrás a fő tartalomra

Egymásnak feszült Mádai Vivien és Puskás Peti.

Mádai Vivi és Puskás Peti versenybe szállt, hogy kiderüljön, melyiküknek sikerül egy applikáció segítségével előbb kincsekre bukkanni. A két sztárnak a Telenor Hipernet Guruk mutatták meg, hogyan használják a különleges alkalmazást, és hogy tudják a legtöbbet kihozni okostelefonjukból. A csinos műsorvezető teljes elszántsággal állt ki a The Biebers frontembere ellen, hiszen elmondása szerint igazi versenyző típus. 


„Az elvetemült „életre-halálra” típusú versenyző vagyok, minden megmérettetést komolyan veszek, így a Petivel való kis játékot is így éltem meg. Ráadásul nagyon nehezen viselem, ha veszítek! Elismerem a másik győzelmét, ha valaki jobb, mint én, de legbelül forrongok. Ezért is bántott, hogy Peti próbálta elcsalni az eredményt” – viccelődött Vivi, és hozzátette: valójában Puskás Peti nagyon korrekt ellenfél volt. A szőkeség azt is elárulta, gyermekkorában sok játékban vett részt, de ez volt az első alkalom, hogy az okostelefonjával kutatott kincsek után.

„Sokat használom az okostelefonomat, hiszen ha az anyukám vagy az anyósom vigyáz Zénóra, nagyon fontos, hogy mindig elérhető legyek. Minden fronton kommunikálok - legyen szó e-mailről, telefonálásról vagy videóhívásról – így tartom a kapcsolatot azokkal a barátaimmal, akiket az anyaság miatt máskülönben teljesen elveszítenék. Bevallom, azért az új appok néha nekem is fejtörést okoznak, de a Hipernet Guruk segítségével könnyen megküzdöttem a feladattal” – mondta Vivi.

„Vivihez hasonlóan én is versenyző típus vagyok, az elmúlt tíz évemet is abszolút ez jellemezte. Régóta ismerem Vivient, és nagyon jóban vagyunk, ezért inkább kiegyeztem egy döntetlenben, nehogy megbántsam őt” – kontrázott Puskás Peti, aki azt is elárulta, számára is a kapcsolattartás legfontosabb eszköze az okostelefon: Mádai Viven kisfiáról is az interneten látott eddig fotókat, de bízik benne, hogy hamarosan személyesen is megismerheti a kis Zénót.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Anymood: "Érzelmi alapon írunk zenét"

Bencsik Tamarát sokan a 2008-as Megasztárban ismerték meg. A dögös, tehetséges lány jelenleg az Anymood duójában állja meg helyét, ahol párjával együtt (Aydan) szolgáltatja a talpalávalót.
Mi az Anymood története? Hogyan ismerkedtetek meg egymással? 
Aydan: Mindketten ismerjük a legendás hajógyári szigetet, ahol közel 10 évig voltam rezidens. Tamara pedig nem csak a hangja, de a férfimagazinokban tett pózai miatt is népszerű. Bevallom, nekem az utóbbi kapcsán ugrott be először, hogy ki is ő. Utólag tudtam meg, hogy a művésznő már régen kifigyelt magának a pult mögül, hiszen fellépései után gyakran megjelent nálunk, és mulatott a zenéimre. Aztán az egyik oldalon írt rám először, és elmondta, hogy tetszik neki, amit képviselek. Kiderült, hogy producerkedik, és 100%-ban egyezik a zenei ízlésünk. Innentől elindultak köztünk az ötletcserék, majd megszületett az első közös számunk, mely a mai napig az egyik legkedveltebb dalunk, az OVER.

Mitől más ez a formáció, mint a többi?
Aydan: Elsősorban …

Best of 2019: A legstílusosabb női előadók

A színpadon bizonyító, minden szinten igazán jól összerakott énekesnők nem csak zenéjüknek, de külsejüknek is nagy figyelmet szentelnek. 2019-ben számomra az alábbi négy rendkívül eredeti hölgy volt a leginspirálóbb stíluskirálynő. Összeállításomban olyan fotókat hozok az énekesnőkről, amelyek nem színpadon készültek, hiszen öltözékeikre a szürke hétköznapokon és az egyéb szereplésekkor is gondosan odafigyelnek.
Nagyváradi Nelli  (Dal ajánló: ÉNB Karola - Ideje megbocsájtani)
2017 és 2018 után most sem tudom kihagyni a Best of listáról Nagyváradi Nellit, aki még mindig borzasztó rafináltan keveri az extravagáns és a nőies vonalat. Ez a nő egyszerűen nem ismeri az unalmas összeállítás fogalmát, bármelyik stílusba kóstol is bele, hihetetlenül tüzes kis inspiráció. A NOA énekstúdió tanárnénije az év során különösen sokszor bújt a VDR szettjeibe, nem csoda, hiszen ezeket a ruhákat szinte kivétel nélkül ráöltötték.

Péterfy Bori (Dal ajánló: Hősök feat. Péterfy Bori – Te vagy a veszély)
Bori v…

Itt egy újabb szép nóta Tkyd és a Hősök tálalásában

Aktívan indítja az új évtizedet Tkyd. Az előadó január 8-án jelentette meg legutóbbi klipjét Kövek a zsebben címmel, ám máris itt van egy újabb közreműködés tőle. A rapper ismét a Hősök srácaival alkotott közösen és az eredmény Ugyanúgy, mint a Próbáld meg, Lassul a gép, Bevesszük a várost, az Ikonok, vagy éppena Ha én lennék a főnök szerzemények esetében is, finom kis minőség lett. Életszagú tartalom, bőröd alá kúszó dallamvilág, hatalmas flow. Indíts el a videót nyomban!
Zene: Mr. JoeKer. Szöveg: Eckü, Tkyd, Mentha Kamera: Ozsváth Gergely, Plank Csaba.
Vágás és utómunka: Elyazgi Dénes
szerző: nikiahatos