Jackson Forever + Party DJ az Orfeumban

Nádor Dávid, Schwartz Dávid és Fejes Anna különleges feladatra vállalkoznak: Michael és Janet Jackson, valamint a The Jackson 5 legismertebb dalait dolgozzák fel.

A könnyűzene történetének legsikeresebb családja igazi popsztárokkal, köztük a legendás Pop Királyával ajándékozta meg a világot. A Jackson név egyet jelent a minőségi szórakoztató zenével, a gigantikus show-kkal, valamint az összetéveszthetetlen, látványos mozdulatokkal, káprázatos, egyedi koreográfiákkal.

A néha megszólalásig Michael Jackson hangján éneklő fiatal tehetség, Nádor Dávid és zenekara különleges feladatra vállalkozik: Michael és Janet Jackson, valamint a The Jackson 5 legismertebb dalait dolgozzák fel egy valóságos zenei kéjutazáson, amely tetőtől talpig átmozgat testet-lelket. Társai a fenomenális hangi adottságokkal rendelkező, több előadó hangját torkában őrző Schwartz Dávid, valamint a bájos Fejes Anna.

Tehetséges fiatalok, különleges hangi adottságok és a világ kedvencének legjobb dalai. A koncert után fergeteges Party DJ szolgáltatja a jobbnál jobb bulizenéket. 

Kapunyitás 20 órakor 
Programkezdés 21 órakor 
Vacsorázási lehetőség 23 óráig 

Jegyárak 
Prémium: 2.800 Ft 
Standard: 1.800 Ft