Leánykérés a Tóth lányok közös estjén

A méltán népszerű testvérpár, Tóth Vera és Tóth Gabi áprilisi Sister Act-koncertjén újabb szerelem szövődött az Orfeum Clubban. Egy spontán leánykérés után pedig már szólnak is az esküvői harangok.

Tóth Vera híres hatalmas lelkéről, ám könnyfakasztó érzelmek kifejezésében húga, Gabi sem marad el, hiszen számos alkalommal hozták már el a csodát Pest egyetlen mulatójába. Az Orfeum közel 5 éves működése során sok szerelemnek volt ugródeszkája, párok sokaságának közös életét látta kibontakozni és virágba borulni. (Legutóbb, bő egy éve, Mariann és Balázs álom leánykérése érintette meg a zenés szórakozóhely vezetőségét.

A Gyémánt, a Sorskerék és a Nem kell valaki másé című dalok énekesnőjét levélben kereste meg szívbe markoló, romantikus történetével Annamária, aki párjával, Istvánnal a Tóth lányok 2015. április koncertjén randevúztak először, majd az este folyamán, a táncparketten meg is történt a leánykérés.

„Létezik szerelem első látásra? Vagy amikor két lélek már ezer éve ismeri egymást, és ilyen gyorsan történnek a dolgok? Van, aki azt mondja, meggondolatlanság, én azt mondom, ők már biztos sokszor találkoztak, mármint a sok-sok életben, amit megéltek.” – kommentálta a legnagyobb közösségi portálon közzétett posztjában, lelkesen Vera az esetet.

Zsebkendőket előkészíteni! Íme az ominózus levél: 
"A Szerelmünket, vagyis az Életünket köszönhetjük nektek! 2015. április 22-én volt az első randink a párommal. Elmentünk vacsorázni, aztán eszembe jutott, hogy az Orfeumban énekelni fogtok. Azonnal indultunk, hogy meghallgassunk Titeket! Akkora volt a szerencsénk, hogy pont az utolsó két jegyet meg tudtuk venni. Két idegen hölgyhöz ültettek minket, akik megkérdezték, mióta vagyunk együtt, mert annyira jól elvagyunk?! Istim rávágta, hogy 8 éve, pedig egy csók sem volt köztünk. Erre ők értetlenkedtek, hogy akkor miért nem vagyunk már házasok. A válasz annyi volt, hogy spórolunk rá. Kimentünk táncolni a színpad elé. Egyszer csak Istim letérdelt és megkérte a kezem (persze nem voltunk szomjasak), én pedig igent mondtam!!! Két napra rá letérdelt elém újra, de akkor már gyűrűvel, nekem pedig megint igen volt a válaszom. Június 25-én pedig megint ott lesztek az Orfeumban, amin feltétlenül ott van a helyünk, hisz a polgári esküvőnk előtt egy nappal lesz az a koncertetek! Egyszerűen hihetetlen, ami velünk történik az alig 2 hónapja átélt Tóth lányok koncertje óta!!! Nagyon köszönjük NEKTEK!!! Millió puszi!!!"

Az Orfeum vezetősége – ismételten elérzékenyülve a mulató falain belül történtektől – szeretettel meghívja a szerelmeseket a június 25-ei Sister Act-koncertre, ahol egy-egy pohár pezsgővel koccinthatnak az egészségükre.