Ugrás a fő tartalomra

Leánykérés a Tóth lányok közös estjén

A méltán népszerű testvérpár, Tóth Vera és Tóth Gabi áprilisi Sister Act-koncertjén újabb szerelem szövődött az Orfeum Clubban. Egy spontán leánykérés után pedig már szólnak is az esküvői harangok.


Tóth Vera híres hatalmas lelkéről, ám könnyfakasztó érzelmek kifejezésében húga, Gabi sem marad el, hiszen számos alkalommal hozták már el a csodát Pest egyetlen mulatójába. Az Orfeum közel 5 éves működése során sok szerelemnek volt ugródeszkája, párok sokaságának közös életét látta kibontakozni és virágba borulni. (Legutóbb, bő egy éve, Mariann és Balázs álom leánykérése érintette meg a zenés szórakozóhely vezetőségét.

A Gyémánt, a Sorskerék és a Nem kell valaki másé című dalok énekesnőjét levélben kereste meg szívbe markoló, romantikus történetével Annamária, aki párjával, Istvánnal a Tóth lányok 2015. április koncertjén randevúztak először, majd az este folyamán, a táncparketten meg is történt a leánykérés.

„Létezik szerelem első látásra? Vagy amikor két lélek már ezer éve ismeri egymást, és ilyen gyorsan történnek a dolgok? Van, aki azt mondja, meggondolatlanság, én azt mondom, ők már biztos sokszor találkoztak, mármint a sok-sok életben, amit megéltek.” – kommentálta a legnagyobb közösségi portálon közzétett posztjában, lelkesen Vera az esetet.

Zsebkendőket előkészíteni! Íme az ominózus levél: 
"A Szerelmünket, vagyis az Életünket köszönhetjük nektek! 2015. április 22-én volt az első randink a párommal. Elmentünk vacsorázni, aztán eszembe jutott, hogy az Orfeumban énekelni fogtok. Azonnal indultunk, hogy meghallgassunk Titeket! Akkora volt a szerencsénk, hogy pont az utolsó két jegyet meg tudtuk venni. Két idegen hölgyhöz ültettek minket, akik megkérdezték, mióta vagyunk együtt, mert annyira jól elvagyunk?! Istim rávágta, hogy 8 éve, pedig egy csók sem volt köztünk. Erre ők értetlenkedtek, hogy akkor miért nem vagyunk már házasok. A válasz annyi volt, hogy spórolunk rá. Kimentünk táncolni a színpad elé. Egyszer csak Istim letérdelt és megkérte a kezem (persze nem voltunk szomjasak), én pedig igent mondtam!!! Két napra rá letérdelt elém újra, de akkor már gyűrűvel, nekem pedig megint igen volt a válaszom. Június 25-én pedig megint ott lesztek az Orfeumban, amin feltétlenül ott van a helyünk, hisz a polgári esküvőnk előtt egy nappal lesz az a koncertetek! Egyszerűen hihetetlen, ami velünk történik az alig 2 hónapja átélt Tóth lányok koncertje óta!!! Nagyon köszönjük NEKTEK!!! Millió puszi!!!"

Az Orfeum vezetősége – ismételten elérzékenyülve a mulató falain belül történtektől – szeretettel meghívja a szerelmeseket a június 25-ei Sister Act-koncertre, ahol egy-egy pohár pezsgővel koccinthatnak az egészségükre.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Anymood: "Érzelmi alapon írunk zenét"

Bencsik Tamarát sokan a 2008-as Megasztárban ismerték meg. A dögös, tehetséges lány jelenleg az Anymood duójában állja meg helyét, ahol párjával együtt (Aydan) szolgáltatja a talpalávalót.
Mi az Anymood története? Hogyan ismerkedtetek meg egymással? 
Aydan: Mindketten ismerjük a legendás hajógyári szigetet, ahol közel 10 évig voltam rezidens. Tamara pedig nem csak a hangja, de a férfimagazinokban tett pózai miatt is népszerű. Bevallom, nekem az utóbbi kapcsán ugrott be először, hogy ki is ő. Utólag tudtam meg, hogy a művésznő már régen kifigyelt magának a pult mögül, hiszen fellépései után gyakran megjelent nálunk, és mulatott a zenéimre. Aztán az egyik oldalon írt rám először, és elmondta, hogy tetszik neki, amit képviselek. Kiderült, hogy producerkedik, és 100%-ban egyezik a zenei ízlésünk. Innentől elindultak köztünk az ötletcserék, majd megszületett az első közös számunk, mely a mai napig az egyik legkedveltebb dalunk, az OVER.

Mitől más ez a formáció, mint a többi?
Aydan: Elsősorban …

Best of 2019: A legstílusosabb női előadók

A színpadon bizonyító, minden szinten igazán jól összerakott énekesnők nem csak zenéjüknek, de külsejüknek is nagy figyelmet szentelnek. 2019-ben számomra az alábbi négy rendkívül eredeti hölgy volt a leginspirálóbb stíluskirálynő. Összeállításomban olyan fotókat hozok az énekesnőkről, amelyek nem színpadon készültek, hiszen öltözékeikre a szürke hétköznapokon és az egyéb szereplésekkor is gondosan odafigyelnek.
Nagyváradi Nelli  (Dal ajánló: ÉNB Karola - Ideje megbocsájtani)
2017 és 2018 után most sem tudom kihagyni a Best of listáról Nagyváradi Nellit, aki még mindig borzasztó rafináltan keveri az extravagáns és a nőies vonalat. Ez a nő egyszerűen nem ismeri az unalmas összeállítás fogalmát, bármelyik stílusba kóstol is bele, hihetetlenül tüzes kis inspiráció. A NOA énekstúdió tanárnénije az év során különösen sokszor bújt a VDR szettjeibe, nem csoda, hiszen ezeket a ruhákat szinte kivétel nélkül ráöltötték.

Péterfy Bori (Dal ajánló: Hősök feat. Péterfy Bori – Te vagy a veszély)
Bori v…

Itt egy újabb szép nóta Tkyd és a Hősök tálalásában

Aktívan indítja az új évtizedet Tkyd. Az előadó január 8-án jelentette meg legutóbbi klipjét Kövek a zsebben címmel, ám máris itt van egy újabb közreműködés tőle. A rapper ismét a Hősök srácaival alkotott közösen és az eredmény Ugyanúgy, mint a Próbáld meg, Lassul a gép, Bevesszük a várost, az Ikonok, vagy éppena Ha én lennék a főnök szerzemények esetében is, finom kis minőség lett. Életszagú tartalom, bőröd alá kúszó dallamvilág, hatalmas flow. Indíts el a videót nyomban!
Zene: Mr. JoeKer. Szöveg: Eckü, Tkyd, Mentha Kamera: Ozsváth Gergely, Plank Csaba.
Vágás és utómunka: Elyazgi Dénes
szerző: nikiahatos