Megjelent a MintaPinty Zenekar második klipje! Villáminterjú!

A gyerekeknek zenélő formáció 2009-ben jött létre, hogy színvonalas produkciókkal, dalokkal örvendeztessék meg a leghálásabb, egyben legkritikusabb közönséget, avagy a kis lurkókat.

Egyéni ízlésüknek és hangszerelésüknek köszönhetően a tematikus műsorok széles skáláján mozognak, valamint a dalokat színházzal, játékkal, jelmezekkel, tánccal, no és sok-sok nevetéssel toldják meg. Kedden pedig megjelent második klipjük, amelyet a Buszon számukhoz készítettek.

„Varró Dani remekre szabott, vicces verséhez írt nótánkat már régóta játsszuk a koncertjeinken, nagy sikerrel.” – kezdte a BSIDE-nak Hostyánszki Gyuri. „Az ott látott-hallott karakterek elevenednek most meg a szemünk előtt, sőt, annál még egy kicsit több is… Hatalmas hála és köszönet Temple Rékának a Cinemon Stúdiónál, hogy tető alá hozta nekünk ezt a kisfilmet, Bátai Norbinak és Zsoltnak a lelkiismeretes munkát és zseniális animációt, amellyel sikerült életre kelteni RizsA figuráit és forgatókönyvét. Idomulva a modern kor vizuális kihívásaihoz, megérkezett hát zenekarunk animációs technikával készült, hipi-szupi videóklipje is a Kész MintaCirkusz! című (nagyon) nagylemezünkről. Kérjük, vigyázzanak, az orrok szorulnak! Jó utazást mindegykinek!” – tette még hozzá.


Írta: Nikkk