Ugrás a fő tartalomra

Pozitív, és elgondolkodtató a Proof Of Life száma! Hol a határ klippremier!

Tegnap előrukkolt legújabb klipjével a Proof Of Life! A csapatot olyan, a saját stílusukban ismert zenészek alkotják, akik nem félnek átlépni a különböző stílushatárokat. Éppen ezért nem egyszerű őket bármilyen kategóriába is besorolni, ami talán nem hiba, sőt!

Ugyanis egészen finom, ízléses muzsikával örvendeztetik meg közönségüket újra meg újra. A srácok pedig nem tétlenkednek, a Füge Udvarban leforgatták legújabb klipjüket, amelyet a Hol a határ című nótájukhoz készítettek. A pozitív, de mégis elgondolkodtató dal szövegét Schmél Csaba, Krajczár Péter és Nagyváradi Nelli, szövegét pedig ugyancsak Schmél Csaba, valamint Krajczár Péter szerezték.

„A Hol a határ egy dinamikus, dallamos, táncolható drum and bass nóta énekkel, és rap betéttel. Nem csak szórakoztat, hanem hat az agytekervényekre is. Mindkettőben hiszünk, éppen ezért lett olyan, amilyen.” – kezdte Schmél Csaba a BSIDE-nak. „Mindenkinek merjük ajánlani, aki szereti ezt a stílust, vagy nyitott meghallgatni egy pozitív töltetű dalt.” – tette hozzá.

Persze arra is kíváncsiak voltunk, hogy miként érezték magukat a forgatás során a srácok: „Csak a szokásos... Vámpírok és bohócok voltunk. Hogy ez mit jelent? Egymás vérének szívását, cukkolását és a folyamatos röhögést. Barátok vagyunk, szóval alapvetően ez a hangulat jellemző ránk. Számunkra a klipforgatás olyan, mint egy fellépés, izgulunk, de mégis mindent beleadunk.” – árulta el még Csaba. 

Most pedig, csekkoljátok a kisfilmet Ti is!


Írta: Nikkk

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Anymood: "Érzelmi alapon írunk zenét"

Bencsik Tamarát sokan a 2008-as Megasztárban ismerték meg. A dögös, tehetséges lány jelenleg az Anymood duójában állja meg helyét, ahol párjával együtt (Aydan) szolgáltatja a talpalávalót.
Mi az Anymood története? Hogyan ismerkedtetek meg egymással? 
Aydan: Mindketten ismerjük a legendás hajógyári szigetet, ahol közel 10 évig voltam rezidens. Tamara pedig nem csak a hangja, de a férfimagazinokban tett pózai miatt is népszerű. Bevallom, nekem az utóbbi kapcsán ugrott be először, hogy ki is ő. Utólag tudtam meg, hogy a művésznő már régen kifigyelt magának a pult mögül, hiszen fellépései után gyakran megjelent nálunk, és mulatott a zenéimre. Aztán az egyik oldalon írt rám először, és elmondta, hogy tetszik neki, amit képviselek. Kiderült, hogy producerkedik, és 100%-ban egyezik a zenei ízlésünk. Innentől elindultak köztünk az ötletcserék, majd megszületett az első közös számunk, mely a mai napig az egyik legkedveltebb dalunk, az OVER.

Mitől más ez a formáció, mint a többi?
Aydan: Elsősorban …

Best of 2019: A legstílusosabb női előadók

A színpadon bizonyító, minden szinten igazán jól összerakott énekesnők nem csak zenéjüknek, de külsejüknek is nagy figyelmet szentelnek. 2019-ben számomra az alábbi négy rendkívül eredeti hölgy volt a leginspirálóbb stíluskirálynő. Összeállításomban olyan fotókat hozok az énekesnőkről, amelyek nem színpadon készültek, hiszen öltözékeikre a szürke hétköznapokon és az egyéb szereplésekkor is gondosan odafigyelnek.
Nagyváradi Nelli  (Dal ajánló: ÉNB Karola - Ideje megbocsájtani)
2017 és 2018 után most sem tudom kihagyni a Best of listáról Nagyváradi Nellit, aki még mindig borzasztó rafináltan keveri az extravagáns és a nőies vonalat. Ez a nő egyszerűen nem ismeri az unalmas összeállítás fogalmát, bármelyik stílusba kóstol is bele, hihetetlenül tüzes kis inspiráció. A NOA énekstúdió tanárnénije az év során különösen sokszor bújt a VDR szettjeibe, nem csoda, hiszen ezeket a ruhákat szinte kivétel nélkül ráöltötték.

Péterfy Bori (Dal ajánló: Hősök feat. Péterfy Bori – Te vagy a veszély)
Bori v…

Itt egy újabb szép nóta Tkyd és a Hősök tálalásában

Aktívan indítja az új évtizedet Tkyd. Az előadó január 8-án jelentette meg legutóbbi klipjét Kövek a zsebben címmel, ám máris itt van egy újabb közreműködés tőle. A rapper ismét a Hősök srácaival alkotott közösen és az eredmény Ugyanúgy, mint a Próbáld meg, Lassul a gép, Bevesszük a várost, az Ikonok, vagy éppena Ha én lennék a főnök szerzemények esetében is, finom kis minőség lett. Életszagú tartalom, bőröd alá kúszó dallamvilág, hatalmas flow. Indíts el a videót nyomban!
Zene: Mr. JoeKer. Szöveg: Eckü, Tkyd, Mentha Kamera: Ozsváth Gergely, Plank Csaba.
Vágás és utómunka: Elyazgi Dénes
szerző: nikiahatos