Pozitív, és elgondolkodtató a Proof Of Life száma! Hol a határ klippremier!

Tegnap előrukkolt legújabb klipjével a Proof Of Life! A csapatot olyan, a saját stílusukban ismert zenészek alkotják, akik nem félnek átlépni a különböző stílushatárokat. Éppen ezért nem egyszerű őket bármilyen kategóriába is besorolni, ami talán nem hiba, sőt!

Ugyanis egészen finom, ízléses muzsikával örvendeztetik meg közönségüket újra meg újra. A srácok pedig nem tétlenkednek, a Füge Udvarban leforgatták legújabb klipjüket, amelyet a Hol a határ című nótájukhoz készítettek. A pozitív, de mégis elgondolkodtató dal szövegét Schmél Csaba, Krajczár Péter és Nagyváradi Nelli, szövegét pedig ugyancsak Schmél Csaba, valamint Krajczár Péter szerezték.

„A Hol a határ egy dinamikus, dallamos, táncolható drum and bass nóta énekkel, és rap betéttel. Nem csak szórakoztat, hanem hat az agytekervényekre is. Mindkettőben hiszünk, éppen ezért lett olyan, amilyen.” – kezdte Schmél Csaba a BSIDE-nak. „Mindenkinek merjük ajánlani, aki szereti ezt a stílust, vagy nyitott meghallgatni egy pozitív töltetű dalt.” – tette hozzá.

Persze arra is kíváncsiak voltunk, hogy miként érezték magukat a forgatás során a srácok: „Csak a szokásos... Vámpírok és bohócok voltunk. Hogy ez mit jelent? Egymás vérének szívását, cukkolását és a folyamatos röhögést. Barátok vagyunk, szóval alapvetően ez a hangulat jellemző ránk. Számunkra a klipforgatás olyan, mint egy fellépés, izgulunk, de mégis mindent beleadunk.” – árulta el még Csaba. 

Most pedig, csekkoljátok a kisfilmet Ti is!


Írta: Nikkk