Tengerparton klipeztek a Meztelen Diplomaták

Nyelved hegyén címmel nemrég készült el a beachpop hazai királyai, a Meztelen Diplomaták legújabb száma. Ehhez a csapat Horvátországban forgatott egy szöveges videót.

A Meztelen Diplomaták tagjai jó szokásukhoz híven megint egy vidám, nagyon nyári hangulatú klipet forgattak, amelyben csak olyan dolgok történnek, amire mostanában mindenki vágyik, vagyis tengerben pancsolás, parton kergetőzés, szörfdeszkán úszkálás és összebújás a barátnővel vagy baráttal a naplementében. A videó mégsem válik giccsessé vagy erőltetetté, mert árad belőle a zenekarra jellemző naiv báj és ártatlan életigenlés.

Ahogy Seltsam János, a csapat gitárosa, egyben a klip rendezője elmondta, mindössze két nap alatt forgatták le a képanyagot májusban a horvát tengerparton, és bár ez a képeken nem látszik, akkor még nem volt olyan kánikula, mint most: „Őszinte és hatalmas köszönet ezúttal is a két főszereplőnek, akik teljes lelkesedéssel ugráltak egész nap az akkor még csak 15 fokos Adriában.”

A számban közreműködik egyébként Prieger Fanni, az Anima Sound System énekesnője is, a producer pedig az Anima-vezető Prieger Zsolt volt. A keverést Schram Dávid végezte. 

A Meztelen Diplomatákat legközelebb a Fishing on Orfű fesztiválon lehet elcsípni, de önálló koncertjük is lesz június 24-én az A38 tetőteraszán a kiváló Twentees zenekarral, ahol tényleg minden adott lesz a beachpop életérzéshez.