Ugrás a fő tartalomra

Újra visszatér Emilio

Emilio az utóbbi időben kevesebbet szerepelt: az elmúlt éveket családjának és az alkotásnak szentelte. Érzelmileg feltöltődött és újra berobbant a zenei világba. Szombaton a Sláger TV mutatja be először a legújabb dal, az Őrült vágy klipjét. Bangó Margit művésznő mesélt Emilio karrierjének kezdeteiről, az énekes pedig elárult egy-két titkot visszatéréséről.

„Egy nagyon meglepő Emiliot láthat majd a közönség, olyan lesz, mint égen a szivárvány, színes stílusokban úszkál majd” – mondta el a Fonogram díjas művész. Azt is elmesélte, hogy az utóbbi években az élete középpontjában a zene, a családja állt és elkészített egy lemeznyi anyagot is.

„Emiliot én vittem be először egy televízió műsorba, amikor még csak 15 éves volt. Kétkedve fogadták, de amikor felcsendült a hangja, mindenki elalélt és a többiek is megértették, hogy ő valóban egy igazi fiatal tehetség” – nosztalgiázott Bangó Margit Kossuth-díjas előadó. „Emilio zenei- és énektudása alapján azóta Magyarország hangja lett, Európa legjobb jazz dobosa és a Völklingeni világ énekverseny győztese, a zene és a ritmus a vérében van” – tette hozzá a művésznő.

Bangó Margitnak Emilio nemcsak karrierjének elindulását, hanem családját is köszönheti. Felesége, Tina a művésznő unokája, kislányuk pedig a három és fél éves Vivien Noa. „Ő a szemem fénye és az egyik legnagyobb rajongóm. Olyan tehetséges, mint a Nap. Este, amikor együtt van a család, műsort ad, énekel. Bangó Margitnak és Apucinak öltözik, a dalainkat kívülről fújja. A ritmust szépen tartja, tisztán dalol, imádja a zenét” – mesélte Emilio. „Ha belőle nem lesz énekes, akkor belőlem se” – tette hozzá a büszke dédnagymama, Bangó Margit. 

A legújabb Emilio-dal az Őrült vágy klipjét a Sláger TV-n láthatja először a közönség. „Az Őrült vágy arról szól, hogyan éli meg a szerelmet egy érett férfi” – mondta el a művész. A dal klipjében Emilio és a barátai is szerepelnek. A forgatás kétnapos volt, egy hotelben és egy dunai hajón vették fel a jeleneteket. Emilio tervei szerint a három nagylemezét követően - amelyekről egyébként több dala is hosszú ideig listavezető volt -, még idén kijön egy újjal is. „Pozitív üzenetekkel teli lemez lesz, úgy gondolom, hogy kell az embereknek a mentorálás és a bíztatás, hogy amikor minden rossznak látszik, akkor is legyenek optimisták” – árulta el az énekes.

Emilio azt is elmesélte, hogy rengeteg üzenetet kap: már nagyon várják az emberek vissza és hiányzik nekik. „Egy sokkal tudatosabb Emiliot ismerhet majd meg a közönség. A magam producere vagyok, a saját álmaimat közvetítem, és ezt nem adnám semmiért. A Sláger TV jó társam lett, úgy érzem, mintha hazaértem volna.”

Emilio a Sláger Híradó vendége lesz csütörtökön 17 órától, az Őrült vágy című dal klippremierje pedig június 20-án, szombaton 14 órakor látható a Sláger TV műsorán!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Anymood: "Érzelmi alapon írunk zenét"

Bencsik Tamarát sokan a 2008-as Megasztárban ismerték meg. A dögös, tehetséges lány jelenleg az Anymood duójában állja meg helyét, ahol párjával együtt (Aydan) szolgáltatja a talpalávalót.
Mi az Anymood története? Hogyan ismerkedtetek meg egymással? 
Aydan: Mindketten ismerjük a legendás hajógyári szigetet, ahol közel 10 évig voltam rezidens. Tamara pedig nem csak a hangja, de a férfimagazinokban tett pózai miatt is népszerű. Bevallom, nekem az utóbbi kapcsán ugrott be először, hogy ki is ő. Utólag tudtam meg, hogy a művésznő már régen kifigyelt magának a pult mögül, hiszen fellépései után gyakran megjelent nálunk, és mulatott a zenéimre. Aztán az egyik oldalon írt rám először, és elmondta, hogy tetszik neki, amit képviselek. Kiderült, hogy producerkedik, és 100%-ban egyezik a zenei ízlésünk. Innentől elindultak köztünk az ötletcserék, majd megszületett az első közös számunk, mely a mai napig az egyik legkedveltebb dalunk, az OVER.

Mitől más ez a formáció, mint a többi?
Aydan: Elsősorban …

Best of 2019: A legstílusosabb női előadók

A színpadon bizonyító, minden szinten igazán jól összerakott énekesnők nem csak zenéjüknek, de külsejüknek is nagy figyelmet szentelnek. 2019-ben számomra az alábbi négy rendkívül eredeti hölgy volt a leginspirálóbb stíluskirálynő. Összeállításomban olyan fotókat hozok az énekesnőkről, amelyek nem színpadon készültek, hiszen öltözékeikre a szürke hétköznapokon és az egyéb szereplésekkor is gondosan odafigyelnek.
Nagyváradi Nelli  (Dal ajánló: ÉNB Karola - Ideje megbocsájtani)
2017 és 2018 után most sem tudom kihagyni a Best of listáról Nagyváradi Nellit, aki még mindig borzasztó rafináltan keveri az extravagáns és a nőies vonalat. Ez a nő egyszerűen nem ismeri az unalmas összeállítás fogalmát, bármelyik stílusba kóstol is bele, hihetetlenül tüzes kis inspiráció. A NOA énekstúdió tanárnénije az év során különösen sokszor bújt a VDR szettjeibe, nem csoda, hiszen ezeket a ruhákat szinte kivétel nélkül ráöltötték.

Péterfy Bori (Dal ajánló: Hősök feat. Péterfy Bori – Te vagy a veszély)
Bori v…

Itt egy újabb szép nóta Tkyd és a Hősök tálalásában

Aktívan indítja az új évtizedet Tkyd. Az előadó január 8-án jelentette meg legutóbbi klipjét Kövek a zsebben címmel, ám máris itt van egy újabb közreműködés tőle. A rapper ismét a Hősök srácaival alkotott közösen és az eredmény Ugyanúgy, mint a Próbáld meg, Lassul a gép, Bevesszük a várost, az Ikonok, vagy éppena Ha én lennék a főnök szerzemények esetében is, finom kis minőség lett. Életszagú tartalom, bőröd alá kúszó dallamvilág, hatalmas flow. Indíts el a videót nyomban!
Zene: Mr. JoeKer. Szöveg: Eckü, Tkyd, Mentha Kamera: Ozsváth Gergely, Plank Csaba.
Vágás és utómunka: Elyazgi Dénes
szerző: nikiahatos