Frank Sinatrára is emlékeztek Jack bácsi születésnapján

Idén lenne 100 éves Frank Sinatra, ezért Jack bácsi hagyományos születésnapi partiján az Öreg Kékszeműt is köszöntötték a hazai sztárok. Kettejük különleges kapcsolata pedig remek alkalmat kínált Gáspár Lacinak, Nyári Aliznak és Editnek, Lolának és az Animal Cannibals-nek, hogy egy-egy dallal a swing nagymestere előtt is tisztelegjenek, majd egy óriási képeslapon üzenjenek az amerikai legendáknak. 


Frank Sinatra születésének 100. évfordulójára készített különleges whiskey-vel, hordó alakú tortával és stílszerűen kalapban ünnepelt többek között Gáspár Laci, Nyári Aliz és Edit, Lola és az Animal Cannibals Sinatra, akik előadásaikkal a ’20-as évek Amerikáját idézték fel.

„Édesapánk miatt ez a fajta zenei világ már gyerekkorunk óta az életünk része. A New York, New York-ot pedig különösen apuhoz kötjük, ugyanis ez az a dal, amit minden koncertjén eljátszik. Ezért amikor valamelyikünk szeretné elénekelni, kis túlzással ugyan, de kölcsön kell kérnünk tőle” – mesélte Nyári Edit, aki most először énekelte testvérével duettben ezt a számot. 


A produkciók között akadt egészen formabontó verzió is, az Animal Cannibals ugyanis az egyik saját slágerét dolgozta fel Sinatra előtt tisztelegve.

„Óriás Amerika fanok vagyunk mind zenét, mind italokat tekintve, a tennessee whiskey egy kis gyömbérrel a gyengénk. Ha tehetjük, minden évben egyszer kimegyünk az USA-ba” – kezdte Ricsi Pí, aki azt is elárulta, hogy Sinatrát egyfajta hiphop keresztapaként tartják számon. „A tengerentúlon óriási kultusza van az Öreg Kékszeműnek, a kinti rapperek gyakran dolgozzák fel dalait. Nekünk ez volt az első alkalom, hogy egy kis képzeletbeli duettet adtunk elő Sinatrával.” 


Miután megalapozták a hangulatot az énekesek és születésnapi üzeneteiket felírták a Lynchburgbe címzett képeslapra, Fehérvári Gábor Alfréd és zenekara lépett a színpadra, akik népszerű slágerekkel szórakoztatták a közönséget. Az estéről természetesen a születésnapi torta sem maradt el, amelyet többek között Nyári Aliz és Edit vágott fel.

Ahogy a Jack Daniel’s csapata, úgy a sztárok is a mértékletes alkoholfogyasztás hívei!