Itt az új Ákos lemez, és klip! Decemberben nagykoncert!

Három év után tegnap végre új koronggal jelentkezett Ákos. A népszerű előadó lemeze a Még Egyszer címet kapta, a címadó dalhoz különleges klipet is készített, amelyet már láthatnak is a rajongók.


A majdnem egy órás, egyedi hangzás- és szövegvilágú lemezen tizenhárom új dal található szintirock hangvételben. A szerzemények közül néhányat ismerhet már a közönség, ilyen például az Újrakezdhetnénk, vagy éppen az Igazán. A felvételeket Lepés Gábor rögzítette, a borítófotókat pedig Emmer László és Juhász Viktor készítette. 


„Komoly munkát sűrít az anyag. A dalokat tavaly kezdtük írni, a szerzői munka folytatódott az idei intenzív koncertszezon kellős közepén is. Lényegében az előadások közti szünetekben rögzítettük a lemezt. A szövegeket szokás szerint én jegyzem, a zenék többségéért Hauber Zsolti felel, de két dalnak Lepés Gábor a zeneszerzője, csak úgy mint jómagam. A végső hangszerelések és a lemez audiofil hangzásának kialakítása igazi csapatmunka volt. Ódivatú szerző-előadó vagyok, hiszek abban, hogy a dalszerzés és a hangfelvételkészítés is önálló művészeti ág. Ez a hozzáállás jelenik meg a Még Egyszer dalaiban és megszólalásában is." - mondta el Ákos.

Ákos legújabb klipje igazán különleges, hiszen 360 fokos kameratechnikával készült, és egy speciális szemüveg által úgy érezhetjük, magunk is részesei vagyunk a klipnek. A most megjelent korongot az előadó december 17-én mutatja be egy nagykoncert keretein belül a Papp László Budapest Arénában. Érdemes már most beszereznetek a jegyeket, mert hatalmas érdeklődés mutatkozik a koncert iránt.


Írta: Nikkk