Ugrás a fő tartalomra

Péter Szabó Szilvia: "Nagyon szeretek mindent, ami kicsit is őrült"

Sokan azt gondolják, a nők nem értenek a technikához és nem nyitottak az újdonságokra, pedig a „gyengébbik nem” sokszor férfiakat meghazudtoló ügyességgel oldja meg a legnehezebb helyzeteket is. Ezt legutóbb Péter Szabó Szilvi és Muri Enikő is remekül bizonyította, amikor egy csajos délelőtt keretében a segway-ezést is kipróbálták.


Péter Szabó Szilvi és Muri Enikő olyan lányok, akik ha tehetik, mindenféle extrém vagy különleges dolgot kipróbálnak, legyen szó játékról, sportról vagy technikai újdonságokról. Így attól sem riadtak vissza, hogy a Telenor napon egy különleges installációnál izgalmas feladatokat oldjanak meg tableten. Ezen a napon a mobilszolgáltató munkatársai országosan 20 helyszínen egy-egy gigantikus méretű társasjátékkal várták az ügyfeleket és az érdeklődőket, valamint a Hipernetet is ingyen biztosították minden előfizetőnek. A lányoknak a játékon túl lehetőségük volt felpattanni a két keréken guruló segway-re is.

„Elsőre nagyon bonyolultnak tűnt a használata, de csak nekem, mert Vivien például azonnal felugrott rá és már rótta is a köröket. Én kicsit nehezebben ismerkedem az új dolgokkal, de ha már belejöttem, meg sem lehet állítani” – kezdte élménybeszámolóját Muri Enikő, aki a jogosítványa megszerzése óta szinte ki sem száll az kocsijából. „Mióta megvan a jogosítványom, ahová csak tehetem, autóval megyek, mert így a magam ura lehetek, és mindig le tudok ülni, nem úgy, mint a villamoson” – folytatta mosolyogva az énekesnő, akinek az autó mellett az internet is hatalmas segítséget jelent a mindennapokban. „A párommal Budapesten élünk, de az esküvőnk otthon, Nyíregyházán lesz. Nem tehetjük meg, hogy minden nap odamenjünk például egy-egy helyszínt megnézni, de nagyban megkönnyíti a dolgunkat, hogy az interneten is mindig mindenhol tudunk tájékozódni a lehetőségekről” – árulta el Enikő, aki Szilvivel egy játékba is beszállt a Telenor installációjánál.

Péter Szabó Szilvi rajong a különleges kihívásokért. „Sokan nem tudják rólam, de nagyon szeretek mindent, ami kicsit is őrült vagy extrém. Imádok például síelni, mert szabadságérzetet ad. Talán azért kezdtem el egy tervezőgrafikus tanfolyamot is, hogy ilyen téren is szabad legyek és ne szoruljak mindig mások segítségére. Sokáig voltam egyedül, így rengeteg dolgot megtanultam és szinte minden helyzetben feltalálom magam, de azért nagyon jó érzés, hogy most már van kinek átadni a férfias feladatokat” – vallotta be az énekesnő, akinek az egyik közösségi oldalon közel kétszázezres rajongótábora van.

„Tudatos építkezés volt, három év alatt értem el ezt az eredményt. Nyilván az is benne van, hogy 15 éve vagyok a pályán és minden koncert után volt lehetőség dedikálásra és arra, hogy pár szót váltsunk a rajongókkal. Emellett kínosan ügyelek arra is, hogy a magánéletemet ne vigyem fel a színpadra, hiszen az a dolgom, hogy szórakoztassak. Van bennem egyfajta küldetéstudat is, hogy a követőimnek mosolyt csaljak az arcára. Amikor van valami aktualitás körülöttem, az okostelefonnak és a mobilinternetnek köszönhetően bárhol vagyok, azonnal meg tudom osztani a híreket a rajongóimmal, de ha pár napig semmi nem történik, akkor is posztolok például célokról vagy álmokról szóló idézetet” – mondta el Szilvi, aki vallja, hogy ha csak egy embernek is változást hozhat az életébe ezzel, már megérte aznap posztolni.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Anymood: "Érzelmi alapon írunk zenét"

Bencsik Tamarát sokan a 2008-as Megasztárban ismerték meg. A dögös, tehetséges lány jelenleg az Anymood duójában állja meg helyét, ahol párjával együtt (Aydan) szolgáltatja a talpalávalót.
Mi az Anymood története? Hogyan ismerkedtetek meg egymással? 
Aydan: Mindketten ismerjük a legendás hajógyári szigetet, ahol közel 10 évig voltam rezidens. Tamara pedig nem csak a hangja, de a férfimagazinokban tett pózai miatt is népszerű. Bevallom, nekem az utóbbi kapcsán ugrott be először, hogy ki is ő. Utólag tudtam meg, hogy a művésznő már régen kifigyelt magának a pult mögül, hiszen fellépései után gyakran megjelent nálunk, és mulatott a zenéimre. Aztán az egyik oldalon írt rám először, és elmondta, hogy tetszik neki, amit képviselek. Kiderült, hogy producerkedik, és 100%-ban egyezik a zenei ízlésünk. Innentől elindultak köztünk az ötletcserék, majd megszületett az első közös számunk, mely a mai napig az egyik legkedveltebb dalunk, az OVER.

Mitől más ez a formáció, mint a többi?
Aydan: Elsősorban …

Best of 2019: A legstílusosabb női előadók

A színpadon bizonyító, minden szinten igazán jól összerakott énekesnők nem csak zenéjüknek, de külsejüknek is nagy figyelmet szentelnek. 2019-ben számomra az alábbi négy rendkívül eredeti hölgy volt a leginspirálóbb stíluskirálynő. Összeállításomban olyan fotókat hozok az énekesnőkről, amelyek nem színpadon készültek, hiszen öltözékeikre a szürke hétköznapokon és az egyéb szereplésekkor is gondosan odafigyelnek.
Nagyváradi Nelli  (Dal ajánló: ÉNB Karola - Ideje megbocsájtani)
2017 és 2018 után most sem tudom kihagyni a Best of listáról Nagyváradi Nellit, aki még mindig borzasztó rafináltan keveri az extravagáns és a nőies vonalat. Ez a nő egyszerűen nem ismeri az unalmas összeállítás fogalmát, bármelyik stílusba kóstol is bele, hihetetlenül tüzes kis inspiráció. A NOA énekstúdió tanárnénije az év során különösen sokszor bújt a VDR szettjeibe, nem csoda, hiszen ezeket a ruhákat szinte kivétel nélkül ráöltötték.

Péterfy Bori (Dal ajánló: Hősök feat. Péterfy Bori – Te vagy a veszély)
Bori v…

Itt egy újabb szép nóta Tkyd és a Hősök tálalásában

Aktívan indítja az új évtizedet Tkyd. Az előadó január 8-án jelentette meg legutóbbi klipjét Kövek a zsebben címmel, ám máris itt van egy újabb közreműködés tőle. A rapper ismét a Hősök srácaival alkotott közösen és az eredmény Ugyanúgy, mint a Próbáld meg, Lassul a gép, Bevesszük a várost, az Ikonok, vagy éppena Ha én lennék a főnök szerzemények esetében is, finom kis minőség lett. Életszagú tartalom, bőröd alá kúszó dallamvilág, hatalmas flow. Indíts el a videót nyomban!
Zene: Mr. JoeKer. Szöveg: Eckü, Tkyd, Mentha Kamera: Ozsváth Gergely, Plank Csaba.
Vágás és utómunka: Elyazgi Dénes
szerző: nikiahatos