Ten years before: Folytatódik a harc a hazai feltörekvő zenészekért!

2015. februárjában született meg a ten years before nevet viselő, új, zenei kezdeményezés a feltörekvő, friss tehetségekért. Célja a jövő zenei reménységeinek bemutatása a nagyközönségnek, valamint a zeneipar fellendítése. Hisz rengeteg jó zenekar van, akikről mit sem tudunk! 


A kezdeményezés alapítói egy olyan platformot hívtak életre, ahol mindenki megtalálhatja új kedvencét. Facebook oldalukon a zenekarokat részletesen bemutatják, majd élőben felléptetik egy budapesti klubban. Természetesen a közönség emellett több helyen is megismerheti őket. Hallhatja dalaikat az Open Air Rádión Ligeti Gyuri (Žagar, We Are Rock Stars) Anarchy In The Hu című műsorában, olvashat róluk az Open Air Rádió honlapján, vagy akár a NOWmagazinban is.

Olyan zenekarok vettek már részt a projektben és léptek fel náluk, mint például a Hello Hurricane, Kloggs, Margaret Island, The Immigrants, Zanzinger. Már a fővároson kívül is munkálkodnak. Első vidéki koncertjük Pécsett lesz október 10-én a Pécsi Est Caféban, ahol a Hello Hurricane, a Kloggs és a Nyilas Reni & Ők zenekarokat ismerhetik meg. 

Budapesten pedig a “nyári szünet” után újult erővel vágnak bele a koncertsorozatba, október 8-án a Mika Tivadar Mulatóban a Klusters és a Kiddo fog bemutatkozni. Érdemes rájuk is odafigyelni!