Ugrás a fő tartalomra

Ez ám a tisztelet! Itt van Finuccsi, a Hősök és Deego közös száma

Őket is megtalálod a kultúra mezsgyéjén. Szerencsére! Siska Finuccsi 1998 óta állja meg helyét szerzőként, és eddig többek között olyan korongokkal rukkolt elő (a teljesség igénye nélkül), mint a Rímharcosok klubja (1999), a Siska Feenoocchi - SiskaMania - Temetetlen múlt (2005), a DühKór (2007), a Vészk'járat (2012), vagy éppen az Egyenlők - Aranykor (2013).


Finuccsi ebben az évben is igen termékeny, idén például már kaptunk tőle egy közreműködést a Hősökkel kiegészülve, ám most itt egy még frissebb anyag az ő tálalásukban. A Tisztelet helyet kapott Finuccsi legújabb, Veterán újratöltve lemezén, amelyen 16 nótát hallhatnak a rajongók. A korongon a Hősökön túl olyan tehetségeket kaphatunk még, mint Deego, Mikee Mykanic, a Barbárfivérek, Antal&Day, Ketioz, vagy éppen a Killakikitt. 

No, de vissza a Tisztelethez! A 2 napja már a YouTube-on is elérhető szám zenéjét a Barbárfivéreknek, a szöveget pedig Siskának, a Hősöknek és Deegonak köszönhetjük! Nem csodálkozunk azon, hogy a rapperek ilyen népes tábort tudhatnak maguk mellett, hiszen minden számuk alázattal teli és hiteles, egy pillanatra sem üti fel fejét a mesterkéltség. Az ő szájukból nem hangzik idegenül a Tisztelet szó. Pörgessétek Ti is!Megrendelem a lemezt!

Értékelés: 10/10

Írta: Nikkk

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Anymood: "Érzelmi alapon írunk zenét"

Bencsik Tamarát sokan a 2008-as Megasztárban ismerték meg. A dögös, tehetséges lány jelenleg az Anymood duójában állja meg helyét, ahol párjával együtt (Aydan) szolgáltatja a talpalávalót.
Mi az Anymood története? Hogyan ismerkedtetek meg egymással? 
Aydan: Mindketten ismerjük a legendás hajógyári szigetet, ahol közel 10 évig voltam rezidens. Tamara pedig nem csak a hangja, de a férfimagazinokban tett pózai miatt is népszerű. Bevallom, nekem az utóbbi kapcsán ugrott be először, hogy ki is ő. Utólag tudtam meg, hogy a művésznő már régen kifigyelt magának a pult mögül, hiszen fellépései után gyakran megjelent nálunk, és mulatott a zenéimre. Aztán az egyik oldalon írt rám először, és elmondta, hogy tetszik neki, amit képviselek. Kiderült, hogy producerkedik, és 100%-ban egyezik a zenei ízlésünk. Innentől elindultak köztünk az ötletcserék, majd megszületett az első közös számunk, mely a mai napig az egyik legkedveltebb dalunk, az OVER.

Mitől más ez a formáció, mint a többi?
Aydan: Elsősorban …

Best of 2019: A legstílusosabb női előadók

A színpadon bizonyító, minden szinten igazán jól összerakott énekesnők nem csak zenéjüknek, de külsejüknek is nagy figyelmet szentelnek. 2019-ben számomra az alábbi négy rendkívül eredeti hölgy volt a leginspirálóbb stíluskirálynő. Összeállításomban olyan fotókat hozok az énekesnőkről, amelyek nem színpadon készültek, hiszen öltözékeikre a szürke hétköznapokon és az egyéb szereplésekkor is gondosan odafigyelnek.
Nagyváradi Nelli  (Dal ajánló: ÉNB Karola - Ideje megbocsájtani)
2017 és 2018 után most sem tudom kihagyni a Best of listáról Nagyváradi Nellit, aki még mindig borzasztó rafináltan keveri az extravagáns és a nőies vonalat. Ez a nő egyszerűen nem ismeri az unalmas összeállítás fogalmát, bármelyik stílusba kóstol is bele, hihetetlenül tüzes kis inspiráció. A NOA énekstúdió tanárnénije az év során különösen sokszor bújt a VDR szettjeibe, nem csoda, hiszen ezeket a ruhákat szinte kivétel nélkül ráöltötték.

Péterfy Bori (Dal ajánló: Hősök feat. Péterfy Bori – Te vagy a veszély)
Bori v…

Itt egy újabb szép nóta Tkyd és a Hősök tálalásában

Aktívan indítja az új évtizedet Tkyd. Az előadó január 8-án jelentette meg legutóbbi klipjét Kövek a zsebben címmel, ám máris itt van egy újabb közreműködés tőle. A rapper ismét a Hősök srácaival alkotott közösen és az eredmény Ugyanúgy, mint a Próbáld meg, Lassul a gép, Bevesszük a várost, az Ikonok, vagy éppena Ha én lennék a főnök szerzemények esetében is, finom kis minőség lett. Életszagú tartalom, bőröd alá kúszó dallamvilág, hatalmas flow. Indíts el a videót nyomban!
Zene: Mr. JoeKer. Szöveg: Eckü, Tkyd, Mentha Kamera: Ozsváth Gergely, Plank Csaba.
Vágás és utómunka: Elyazgi Dénes
szerző: nikiahatos