Ugrás a fő tartalomra

Ez ám a tisztelet! Itt van Finuccsi, a Hősök és Deego közös száma

Őket is megtalálod a kultúra mezsgyéjén. Szerencsére! Siska Finuccsi 1998 óta állja meg helyét szerzőként, és eddig többek között olyan korongokkal rukkolt elő (a teljesség igénye nélkül), mint a Rímharcosok klubja (1999), a Siska Feenoocchi - SiskaMania - Temetetlen múlt (2005), a DühKór (2007), a Vészk'járat (2012), vagy éppen az Egyenlők - Aranykor (2013).


Finuccsi ebben az évben is igen termékeny, idén például már kaptunk tőle egy közreműködést a Hősökkel kiegészülve, ám most itt egy még frissebb anyag az ő tálalásukban. A Tisztelet helyet kapott Finuccsi legújabb, Veterán újratöltve lemezén, amelyen 16 nótát hallhatnak a rajongók. A korongon a Hősökön túl olyan tehetségeket kaphatunk még, mint Deego, Mikee Mykanic, a Barbárfivérek, Antal&Day, Ketioz, vagy éppen a Killakikitt. 

No, de vissza a Tisztelethez! A 2 napja már a YouTube-on is elérhető szám zenéjét a Barbárfivéreknek, a szöveget pedig Siskának, a Hősöknek és Deegonak köszönhetjük! Nem csodálkozunk azon, hogy a rapperek ilyen népes tábort tudhatnak maguk mellett, hiszen minden számuk alázattal teli és hiteles, egy pillanatra sem üti fel fejét a mesterkéltség. Az ő szájukból nem hangzik idegenül a Tisztelet szó. Pörgessétek Ti is!Megrendelem a lemezt!

Értékelés: 10/10

Írta: Nikkk

Megjegyzések

Népszerűek

Decadancer debüt. Bemutatkozott Ficzkó András új bandája

Új sokszínű new wave formáció a láthatáron! Szombaton az Instantban mutatkozott be Ficzkó András új bandája, a Decadancer. A valóban különleges, senki mással össze nem téveszthető hanggal megáldott énekest sokan az egykori Machine Mouse formációból ismerhetik (Fenn a csúcson, Az ajtó nyitva áll, Álomgyár, A játékos, A felhőn jársz, A pillanat), de nem csak ő lehet ismerős a(z elsősorban rock) zenekedvelők körében, hiszen basszusgitáron a Kiss Forever Band tagjaként világot járó Pocky (Fűzfa Zoltán), gitáron a Sex Action és a F.O.System Mátyás Attilája, dobon pedig Gerő Balázs (szintén Sex Action) erősíti a bandát.
Megannyi bulival és produkcióval a hátuk mögött igen színes a zenei palettájuk a srácoknak, közös bennük azonban, hogy mindannyian imádják a 80-as évek wave és szintipop világát, éppen ezért zenéjükben a rock mellett az elektronikus jegyek is fellelhetőek. Az Instantban izgalmas produkció bontakozott ki, ahol a szintén különböző műfajokat képviselő közönség egy emberként tán…

Anymood: "Érzelmi alapon írunk zenét"

Bencsik Tamarát sokan a 2008-as Megasztárban ismerték meg. A dögös, tehetséges lány jelenleg az Anymood duójában állja meg helyét, ahol párjával együtt (Aydan) szolgáltatja a talpalávalót.
Mi az Anymood története? Hogyan ismerkedtetek meg egymással? 
Aydan: Mindketten ismerjük a legendás hajógyári szigetet, ahol közel 10 évig voltam rezidens. Tamara pedig nem csak a hangja, de a férfimagazinokban tett pózai miatt is népszerű. Bevallom, nekem az utóbbi kapcsán ugrott be először, hogy ki is ő. Utólag tudtam meg, hogy a művésznő már régen kifigyelt magának a pult mögül, hiszen fellépései után gyakran megjelent nálunk, és mulatott a zenéimre. Aztán az egyik oldalon írt rám először, és elmondta, hogy tetszik neki, amit képviselek. Kiderült, hogy producerkedik, és 100%-ban egyezik a zenei ízlésünk. Innentől elindultak köztünk az ötletcserék, majd megszületett az első közös számunk, mely a mai napig az egyik legkedveltebb dalunk, az OVER.

Mitől más ez a formáció, mint a többi?
Aydan: Elsősorban …

Párjával forgatott új klipet Dallos Bogi

Zavarbaejtően őszinte dallal rukkolt elő Dallos Bogi, aki a Rólunk című szerzeményéhez készült klipben szerelmes jelenetekben andalog „párjával”. Az érzelgős videóban Bogi a legtökéletesebb randihelyeken romantikázik „szerelmével”, aminek pikantériája, hogy a jeleneteket a fiatal énekesnő valódi párja álmodta meg. Bogi legújabb klipjét ugyanis szerelme, Temesi Ádám rendezte, aki nem jött zavarba attól, hogy a klipben egy másik férfi oldalán látta barátnőjét.

Az ábrándozás, a múlt és a jelen, az egykori közös randihelyszínek mélabús hangulata hatja át Dallos Bogi legújabb klipjét. A Fonogram díjas énekesnő A Dal 2014 műsorában tűnt fel, We all címűt dalát pedig egy ország dúdolta. A fiatal énekesnő Épp most című nagylemezével idén dalszerzőként is bemutatkozott, a most megjent legújabb klip és dal pedig a Rólunk címet kapta.
„Minden ember életében van egy olyan személy, akihez rengeteg szép emlék köti, ám a kapcsolat valamiért félresiklik… mégis, ha később az utcán találkoztok, zavar…