Ugrás a fő tartalomra

Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: január 18, 2015

Barátságukról mesélt Száraz Tamás és Bebe!

A Picasso Branch nevű popbanda 1999 januárjában jött létre. Még ebben az évben megjelent debütáló, Álmodj rólam című maxilemezük, amelyet hamarosan nagykorongjuk követett. A csapat eredetileg 5 srácból (Tomi, Bebe, Márk, Ricky és Tim) állt, majd az időfolyamán folyamatos tagcserék történtek. A PSB egykori énekesei közül néhányan a mai napig baráti kapcsolatot ápolnak, nincs ez másként a Back II Black fantasztikus hangú frontemberével, Abebe Dániellel, és a szintén roppant tehetséges Száraz Tamással sem.


A PSB-ből elsőként Bebe vált ki. Akkor is tartottátok a kapcsolatot? Hogyan tudtátok az akkori körülmények ellenére megőrizni a barátságotokat?

Tomi:Amikor Bebe kivált a csapatból, nagyon nehéz volt a helyzet. Bebét ugyanis én mindig szerettem és tiszteltem, mind szakmailag, mind emberileg. Sajnos a menedzsmentek háborúja, és a zenekari stílusok közötti erősen dúló harcok miatt – mivel Bebe a kiválásával zenei stílust is váltott egyben – elég nehezen tartottuk a kapcsolato…

Barna Bernadett: "Nem az ismertségtől leszek boldog"

Barna Bernadett arcát a legtöbben alighanem a Jukebox Babiez csajbandájából ismerhetitek, mint Janella. A fiatal lány később feltűnt a Sugarloaf castingján is, ahol a legjobb 5 énekesnőig jutott el, jelenleg pedig a Children of Distance srácaival dolgozik együtt. 

Mikor érezted először, hogy énekesnő szeretnél lenni?


Ennek már több mint 14 éve. Már óvodás koromban is érdekelt az éneklés, persze akkor még csak a „Süss fel nap” és egyéb örökzöldek tarkították repertoáromat. Az énekléssel 9 éves koromban kezdtem el komolyabban foglalkozni, mikor is felvételt hirdetett a szolnoki Lurkó színpad. A szakkörbe való bekerülésemhez vezethető vissza az énekesi pályafutásom, hiszen ez volt az első mérföldkő az életemben. A színjátszó szakkörben zenés darabokat adtunk elő, ami még inkább arra motivált, hogy egyre jobb és jobb teljesítményt nyújtsak. Emellett Terjéki Katalin énektanárnőnél képeztettem folyamatosan a hangomat. Aztán a színjátszás kiszorult az életemből, viszont az éneklé…

Tetoválás lett Király L. Norbi dalából

Az X-Faktor első szériájának felfedezettje az utóbbi időben igen sokat dolgozott, amelynek meg is lett gyümölcse. Az énekes nemrégiben előrukkolt a Túl tökéletes vagy, valamint A Győztes előre néz saját számokkal, az egyik dal pedig nagyon megihlette egy rajongóját.


Ugyanis A győztes előre néz refrénjéből nemrég tetoválás készült. A fanatikus el is küldött egy képet Norbinak a tetkóról, amellyel hatalmas tiszteletét szerette volna kifejezni felé. „Köszönöm szépen, hogy megalkottad ezt a zenét! Ez az a zene, amikor ha padlón vagyok is, bármikor felhúz!” – írta többek között a rajongó. „Amikor elolvastam az üzenetet és utána megnéztem a képet, először nem tudtam megszólalni sem. Utána pedig olyan szavak hagyták el a számat, amik nem tűrnének nyomdafestéket. Hihetetlen megtisztelő ez az egész, és még mindig nem hiszem el.” – árulta el az ügy kapcsán Norbi.

Beszélgető partner: Nikkk

VOLT 2015: kedvezményes jegyek már kaphatók

Nyolc hónappal a kapunyitás előtt már három világsztárral rukkoltak elő a VOLT szervezői. Érkezik a rock and roll-legenda Motörhead, a világhírnévre született brit szupersztár, John Newman valamint az idei év egyik legnagyobb slágerét jegyző francia Lilly Wood & the Prick. A jegyárak tavalyhoz képest nem változtak, az első 1000 db bérlethez pedig kedvezményes, “early bird” áron, 19.990 Ft-ért lehet hozzájutni mostantól. “Magyarország legszerethetőbb fesztiválja” jövőre július 1-2-3-4-én várja Sopronba közönségét.

Friss hír, hogy a Gumizsiráf versenyen a közönség Magyarország legjobb fesztiváljának választotta a VOLT Fesztivált, a szervezők pedig nem hálátlanok az elismerésért: több mint fél évvel a 23. VOLT indulása előtt kedvezményes bérletekkel és három világsztárral álltak elő.
"Mi vagyunk a Motörhead, rock and rollt játszunk" - ez a minden koncerten elhangzó mondat többet elmond bármilyen bonyolult definíciónál. A legszebb az egészben, hogy a Motörhead soha nem is tér…

Ruhamárka arca lett Gubik Petra

Kiss Sarolta tervezőgrafikus-lakberendező az egykori X-Faktoros tehetséget kérte fel ruhamárkája arcának!
Egyszerű vonalak, letisztultság, vagány, csajos megoldások, és visszafogott színvilág. Mindez jellemzi az egy-egy grafikai elemmel, vagy éppen idézettel tarkított NON+ márkáját, amelyet Kiss Sarolta álmodott meg. A limitált darabszámú, kézzel szabott és vart szettek mindig egy adott hangulat köré szerveződnek. 
A legújabb kollekciót pedig nem más, mint a gyönyörű és nádszálvékony énekesnő, Gubik Petra képviseli. A Sugarloaf zenekar frontasszonyát Kertész Kata sminkelte, haját Koczka Andris álmodta meg, a fotókat pedig Kiss Lenke Dorottya készítette. Nos mi nem csak énekesnőként, de modellként is imádjuk a bájos, mindig mosolygós Petut!
Eredeti megjelenés: BuliStar

Zséda: "A divat számomra egy hobbi, amit egyszerűen imádok"

Állandóan pörög, fellép, és mindeközben édesanyaként és feleségként is megállja helyét. Zsédát csodálatos hangja mellett imádjuk pozitív kisugárzásáért, és kifinomult öltözködési stílusáért is. Ha lenne egy szépségápolási termékünk, vagy éppen ruhamárkánk, biztosan őt kérnénk fel annak arcának. A ma délelőtti Massimo Dutti megnyitón pillanatok alatt a fotósok kedvencévé vált az énekesnő, és amint elmaradtak a vakuk, mi máris elkaptuk egy röpke interjú erejéig. Zsédenyi Adriennt ezúttal a divat világáról faggattuk.


Mindig nagyon stílusos, egyszerűen makulátlan vagy. Van olyan szépségápolási technika, amit fontosnak tartasz? Mennyire követed a divatot, az új trendeket?

Mindenképpen nagyon fontos számomra a szépségápolás, az hogy odafigyeljünk arcunkra, megfelelően tisztítsuk, és kezeljük azt! A divat figyelése pedig igazából számomra egy hobbi, szabadidős tevékenység, amit egyszerűen imádok. Követem a trendeket, és próbálom a saját stílusomba áthelyezni azokat. Fontos, hogy…