Ugrás a fő tartalomra

Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: február 15, 2015

Fotózáson Gubik Petrával

Gubik Petra tehetségét sokan az X-Faktor versenyében ismerhették meg, amikor a Like formációban állta meg helyét. Petu azóta visszatért nagy szerelméhez, a színházhoz. Nemrég azonban egy igazán különleges fotózáson vett részt, amikor Kaszás Bence stúdiójában pózolt a kamera előtt.


Petut a képeken láthatjuk elegáns szettben, bulisan dögös, de iszonyatosan vagány csajsziként is. A fotózásra mi is vele tartottunk, így hát fogadjátok szeretettel werkfotóinkat:

Írta: Nikkk

David Guetta, Slash és Fatboy Slim is lesz a VOLTon

A VOLTra jellemző eklektika jegyében világsztárok újabb sora igazolt az idei soproni fesztiválra. A már korábban bejelentett nevek – a Motörhead, John Newman, a Rise Against és Parov Stelar – mellé sorakozott fel David Guetta, Slash, a Bastille, Fatboy Slim, Wilkinson, az Ignite és a Nouvelle Vague. Magyarország egyik legnépszerűbb zenei eseménye 2015-től még szorosabban kapcsolódik fő szponzorához, ennek köszönhetően a fesztivál új, hivatalos neve: Telekom VOLT Fesztivál.
Február 12-én reggel Sopron és Budapest mellett Debrecenben, Szegeden, Veszprémben és Győrben helyeztek el 1-1 plakátot a VOLT aktivistái. A falragaszokon az idei fesztivál 1-1, összesen 6 világsztár fellépője szerepelt, kivétel nélkül olyanok, akiket rajongók ezrei várnak Magyarországra. Azok a szerencsések, akik elsőként találtak rá az új nevekre és kiposztolták azt a VOLT Facebook-oldalára, VIP-bérletet nyertek. Az izgalmas “sztárkereső” játékot a Petőfi Rádió reggeli műsorában élőben követhették a hallgatók.

“A k…

Dér Heni: "Szerettem volna vizuálisan is megvalósítani azt, amiről a dal szól"

Dér Heni akárcsak tavaly, idén is versenybe szállt A Dal-ban. Az Ébresztő nem jutott tovább a középdöntőbe, de 2014 Legfittebb Énekesnője máris leforgatta a szám fülledt, fekete-fehér klipjét. Henivel beszélgettünk Pierrotról, a klipforgatásról, a közönség visszajelzéseiről, no és azokról a bizonyos gátlásokról is.


Az Ég veled és a Játsz ma után most egy picit lassabb tempójú, elgondolkodtatóbb szám az Ébresztő. Mi a szám története?

Aki ismeri a szólómunkáimat, annak Deja Vu érzése lehet az Ébresztő kapcsán, hiszen a jól megszokott csapatommal dolgoztam együtt ezúttal is. Burai Krisztián volt segítségemre a dal során. Amellett, hogy ez egy másabb tempójú dal, ezt a számot jobban szeretem, mint az Ég Veled-et. Ez egy személyes indíttatású történet mind a dallam, mind a mondanivaló tekintetében. Rengeteg olyan kapcsolat van körülöttem, amelyek bár ígéretesen indulnak, de a mai stresszes világban a párok nem figyelnek annyira oda egymásra, mint ahogy kellene. Minden kapcsolatb…