Ugrás a fő tartalomra

Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: március 1, 2015

Király Béla: "Csak tiszta szívvel és lélekkel tudom csinálni"

Király Béla táncos, koreográfus 13 éves kora óta foglalkozik sporttal, mozgással. Élete első fellépésén még remegő lábakkal állt ki a színpadra, ám a sorozatos sportaerobik versenyek elhozták számára a kellő rutint. A tánc eleinte kiegészítő foglalkozást jelentett Béla számára, mára azonban élete középpontjává vált. Táncosként olyan darabokban állta meg helyét, mint az Operaház fantomja, a Vámpírok bálja, vagy éppen az István a Király. Koreográfusi teendői mellett pedig arra is marad energiája, hogy saját produkciókat hozzon létre (Utazás a Föld körül, Night at the Museum, Best of Gold Dance, Made In RETRO). Íme egy röpke beszélgetés Király Bélával.
Az ország legkülönbözőbb pontjain találkozhatott veled, munkáddal a közönség.

Így igaz, tavaly például nagy sikerrel bemutattuk a Csoportterápia musicalt Győrben. Imádtam a felkészülést, mivel Simon Kornél egy kiváló rendező és az első perctől egy hullámhosszon voltunk. Nem beszélve arról a 6 remek színészről, akik mindvégig azt akarták…

Jennifer Lopez, aki sokoldalúan szexi

A Grammy- és Golden Globe-díjra jelölt amerikai színésznő, táncos, énekesnői és produceri teendői után divattervezőként is megállja helyét.
A mozivásznon és a színpadon is sajátos stílussal rendelkezik Jennifer Lopez. A sokoldalú világsztár az utcákon azonban szinte teljesen más szetteket húz magára, de természetesen akadnak átfedések. Ilyenek például a leopárd, kígyó és egyéb állatminták, valamint a has villogtatós összeállítások. Emellett gyakran bújik fehérbe, és krém színekbe privátban és munka közben egyaránt. A hamarosan önéletrajzi könyvvel előrukkoló Jen a lazább napokon sportos ruhákban, bő pólókban intézi dolgait. Az énekesnő egyenesen rajong a cipőkért, különös tekintettel a csizmákra, nem csoda hát, hogy saját márkájával is gyakran dob piacra magas sarkú combcsizmákat.
Imádja az állatmintás darabokat
Gyakran bújik bőrbe
Többször támadták már szőrme mániája miatt
Farmerban is irtó szexis a világsztár
Lazább napjain bő pólókat, sportos cuccokat húz magára
Máskor pedig …

Kiakadt Ficzkó András

Jó ideje nem titok már, hogy több mint 20 évnyi közös munka után kivált a Machine Mouse formációból Ficzkó András. A karakteres énekes azonban nem adja fel a zenélést, jelenleg két fiatal zenésszel koncertezik. 
Ficzkó András a HatsBand két tagját, Miholka Zsanit és Tulik Zsoltot karolta fel. Az énekes egyelőre a budapesti pubokban koncertezik a tehetséges gitárosokkal. A hétvégén azonban András közösségi oldalán akadt ki, ugyanis a legutóbbi buli helyszínén csúnyán átverték. Történt ugyanis, hogy az Old Budában tartandó koncertet két órával a kezdés előtt lemondták a szórakozóhely tulajdonosai. 
„Drága barátaim! Sem zenészeknek, sem vendégeknek nem ajánlatos hely az OLD BUDA pub! Koncert kezdés előtt 2 és fel órával tudtam meg, hogy a tulajdonos és az üzemeltető közti vita miatt nem lesz koncert! Felháborító! De ami a legaljasabb: nem is az üzemeltető hívott fel, hanem pár napja felmondott koncertszervező, akivel anno én is egyeztettem.” – írja oldalán András. Az énekes azt ígérte köz…