Ugrás a fő tartalomra

Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: március 8, 2015

Zséda a két lábon járó nőiesség

Zsédenyi Adriennt hosszú évek óta a legdivatosabb magyar énekesnők között tartják számon. Zséda anyaként és feleségként is megállja a helyét, valamint gyakran gondolnak rá a hazai divatmagazinok szerkesztői is.
Stílusával újra meg újra képes meghódítani még azokat is, akik nem különösebben rajonganak a trendek világáért. Szemmel látható, hogy Zséda számára nagyon fontos az egyszerűség, a kifinomultság, de nagy hangsúlyt kap összeállításaiban a nőiesség is. Nadrágban ritkán látjuk az énekesnőt, inkább szoknyákban, ruhákban mutatja meg csinos alakját. Mindegy, hogy rövid vagy hosszú, mintás vagy letisztult, ő minden darabban megtalálja a sajátos, "Zsédás" stílust.
"A divat figyelése pedig igazából számomra egy hobbi, szabadidős tevékenység, amit egyszerűen imádok. Követem a trendeket, és próbálom a saját stílusomba áthelyezni azokat. Fontos, hogy kerek egész legyen a kinézetünk, és nélkülözhetetlen, hogy jól érezzük magunkat abban!" - nyilatkozta nekünk Zséda korábba…

Caro Emerald és Enter Shikari Debrecenben

A debreceni Campus Fesztivál programkínálata hamarosan teljes, a már most biztos fellépők között olyan ismert előadók szerepelnek, mint Wilkinson, a brit drum and bass zenei producer és DJ Londonból, két év után újra jön Ákos, hazai pályán tart nagyszabású lemezbemutató koncertet a Tankcsapda, és az idén július 22-én kezdődő nagyerdei rendezvényre érkezik a holland jazz díva Caro Emerald, és a brit Enter Shikari is. 
Caro Emerald első slágere a Back It Up volt, mellyel számos európai ország slágerlistáján rekordot állított fel. Díjainak száma bőven tíz fölött van, a legrangosabb díjkiosztókon nem csak albumait, hanem hangját is előszeretettel jutalmazták. Első lemezéből eddig több mint egy millió példányt adtak el, hazájában még Michael Jackson Thriller-jét is megelőzte. Az énekesnő kedvenc stílusa a 40-es, 50-es évek jazz zenéje, amit professzionálisan ötvöz mai modern popzenei hatásokkal.
A Campus másik kiemelt fellépője az elektronikával kísért metalcore vonal egyik sikercsapatán…